yapamiyorum ki iki arada bir derede. Birini yapsam biri kaliyor. Misal.. Bugün sporu yaptim ama iki cocukla da cok az ilgilendim ve mutfak duruyor daha..kızz uykusuzlukla ölürsün aman yaaa bence yapabildiğin kadarını yap zaten geç yatıyosun erken kalkmaya çalışıyosun bi de gece uykunu bölüp spor yapmak zor olur bence benim oğlumda pek izin vermiyor arada yapmaya çalışıyorum
Bugün ilk defa jillian Michaels leve 1 yaptım aman allahım soluk soluğa kaldım yaaainşallah devamını getiririm maalesef pek istikrar yok bende birazda jillian üstüne karın çalıştım umarım işe yarar
Iki haftayo geckindir yatili misafirim var. Yapamiyorum ki. Sen napiyorsuchentiq nerelerdesin spor ne alemde yaaa kimsecikler uğramıyor
Kolay gelsin sana canım bense sadece karın egzersizleri yapmaya çalışıyorum benimde kayınvalidem geldi biri olunca malum tam yapılmıyorIki haftayo geckindir yatili misafirim var. Yapamiyorum ki. Sen napiyorsu
Yapalim mi biraz birazKolay gelsin sana canım bense sadece karın egzersizleri yapmaya çalışıyorum benimde kayınvalidem geldi biri olunca malum tam yapılmıyor
Olur hemde çok iyi olurBugun
Yapalim mi biraz biraz
Tamam harika. O zaman benim misafirler artik olmadigina gore 1/21 deyip basliyorum. Hani 21 gun ya aliskanliklar. O hesap. Sen kac gun istersen oyle dersinOlur hemde çok iyi olur
Ah yapabilsem de ömür boyu yapsamTamam harika. O zaman benim misafirler artik olmadigina gore 1/21 deyip basliyorum. Hani 21 gun ya aliskanliklar. O hesap. Sen kac gun istersen oyle dersin
Yaptin miAh yapabilsem de ömür boyu yapsam
Yaptım evet 1.5 dk plank sağ ve sol yan plank 30 ar sn birazda karın egzersizleri yaptım sen yapabildin miYaptin mi
Yapamadim. Cocugu uyutmaya gittim. Birakinca uyumadi. Ben de yataga uzandim. Babasinin yanina kacti. Sonra onu beklerken gozlerim gitti.. esek çocuk madem uyumayacakti neden yanima geldi anlamadim. Ben cay icip kitap okuyordum. Sonra yanima geldi gozlerini ovusturuyor. Resmen sag gosterip sol vurdu yaramaz...Yaptım evet 1.5 dk plank sağ ve sol yan plank 30 ar sn birazda karın egzersizleri yaptım sen yapabildin mi
Yapamadim. Cocugu uyutmaya gittim. Birakinca uyumadi. Ben de yataga uzandim. Babasinin yanina kacti. Sonra onu beklerken gozlerim gitti.. esek çocuk madem uyumayacakti neden yanima geldi anlamadim. Ben cay icip kitap okuyordum. Sonra yanima geldi gozlerini ovusturuyor. Resmen sag gosterip sol vurdu yaramaz...
Bana da is yerinde daha yeni dondunuz gene mi hamilesiniz dediler. Ben bu gobek icin doktora mi gitsem acaba ya..Bensiz karın egzersizi mi yapıyon uz, burada sadaka verdiği dilencinin Allah bi sancıda kurtarsın abla dediği ,göbüşü bebiş gibi olmuş bi kadın var ve sen bensiz spormu yapıyon
Benimki genetik hayatta gitmez 4 halam var dördü göbekliBana da is yerinde daha yeni dondunuz gene mi hamilesiniz dediler. Ben bu gobek icin doktora mi gitsem acaba ya..
Ben de de baska yer genetik. Ama zamaninda das gibiydiBenimki genetik hayatta gitmez 4 halam var dördü göbekli