Düello

yapamiyorum ki iki arada bir derede. Birini yapsam biri kaliyor. Misal.. Bugün sporu yaptim ama iki cocukla da cok az ilgilendim ve mutfak duruyor daha..

havaların soğugundan bende savsaklamış bulunuyorum sporu..3 gündür askıya aldım.ama hazırlıklara devam ediyorum yalnız,step tahtası aldım..geçen sene spora gittiğim salonda haftanın 1 günü step yaptırıyorlardı,en çok o beni yorup ter attırıyordu.evde deneyeceğim yapmayı.ama birkaç gün daha geçsin..bugünlerdeki tatlı yeme isteğim engel şuan spora

Yaptım evet 1.5 dk plank sağ ve sol yan plank 30 ar sn birazda karın egzersizleri yaptım sen yapabildin mi
Yapamadim. Cocugu uyutmaya gittim. Birakinca uyumadi. Ben de yataga uzandim. Babasinin yanina kacti. Sonra onu beklerken gozlerim gitti.. esek çocuk madem uyumayacakti neden yanima geldi anlamadim. Ben cay icip kitap okuyordum. Sonra yanima geldi gozlerini ovusturuyor. Resmen sag gosterip sol vurdu yaramaz...

bu çocuklar çok fena ya

Bensiz karın egzersizi mi yapıyon uz, burada sadaka verdiği dilencinin Allah bi sancıda kurtarsın abla dediği ,göbüşü bebiş gibi olmuş bi kadın var ve sen bensiz spormu yapıyon

Bensiz karın egzersizi mi yapıyon uz, burada sadaka verdiği dilencinin Allah bi sancıda kurtarsın abla dediği ,göbüşü bebiş gibi olmuş bi kadın var ve sen bensiz spormu yapıyon
Bana da is yerinde daha yeni dondunuz gene mi hamilesiniz dediler. Ben bu gobek icin doktora mi gitsem acaba ya..

Bu arada ben leslie 3 fast mile yapıyorum.bi süre bu videoyla devam edicem.yanında 6 dk plates ve 6 dk lık diastesis recti.egzersizleri yapıyorum.

Boy 1.54 kilo:58
kendime uygun eş arıyorum:)))
Bizim kızların hepside boylu poslu bildiğim kadarıyla.en ufak tefeği benim galiba

Gelirim ben ama pazartesi baslarim :)) yatili misafirlerim var borek corek eksik olmaz baslarsam ayip olur:) boy 1.68 kilo 78 var mi bana uygun bir es acaba hedef 65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…