Gelirim ben ama pazartesi baslarim :)) yatili misafirlerim var borek corek eksik olmaz baslarsam ayip olur:) boy 1.68 kilo 78 var mi bana uygun bir es acaba hedef 65
Ilk mesaji yeni okudum da sadece spor icin mi duello eger oyleyse bana pek uymadi sanirim ben kilo verme duellosu diye dusunmustumTamam canım ama sen yinede fazla yeme yavaş yavaş gir moda:))
Kızlar ben maratona başladım ancak çok çok kısa sürdü. Çocuk ateşlendi. Doktora götürdük.
Kişisel bakım yapıldı.
Çocuklar yıkandı, tırnak vb bakımları yapıldı.
Ütü yapıldı.
Yarına yemek yapıldı.
2posta çamaşır yıkandı.
Pek birşey yapamadım anlayacağınız.
Günaydın ..Konuyu hortlatalım
Kızlar var mısınız düelloya
Ama lütfen boyu boyuma kilosu kiloma uygun biri olsuuuun
chentiq
CKbeautyandsheer
@klbk33
Ben_olmak
sivastrabzon (gelmesende çağırmak istedim)
S Sifayildizi
Yildiztozu16
@esoes1919
Mia-
@p_ritha
@Alaikra
@kubdef
Herkesleri etiketledim isteyen buyursun gelsin.yarın başlayalım inşallah
Katılanlar boy ve kilosunu belirtsinki ona göre eşleşelim
Ilk mesaji yeni okudum da sadece spor icin mi duello eger oyleyse bana pek uymadi sanirim ben kilo verme duellosu diye dusunmustum
Günaydın ..
Öncelikle nezaket gösterip davet ettiğin için teşekkürler . E, davete icabet lazım ama yapabilir mıyım bilmiyorum.. nasıl olacak ki?
Boy:1.55
Kilo: 56.5
Tam bilmiyorum ama sanırım normal kilodayim. Ne onerirsin?
Selâmün aleyküm
Kızlar boy 1.64 kilo 63 tu ben bu kiloyu göstermiyorum aslında ama bu aralar bel çevresi biraz yağlandı ve doğumdan göbeğim var
bu göbeğe çareniz. Varsa gelim
Bende gelebilirmiyim araniza
Bende jilian yapiyorum 9. Gunumdeyim kizlar birde jiliandan sonra ekstra bugun pilates hareketleri ve 100 ziplama yaptim..cogunluk pilates diyet yapmadan 17 aralikta 95 cm olan gobisim su an 79 cm bu arada kilo farkim ise 4 kg
Jillian'ın cd'si var bende ama pc'm bozuldu.
TV seyredemezler evdekiler.Usb ye atıp tv den yapamaz mısın
Ben tv den yapıyorum tabii.ortam müsait olursa:)