Düello

Ustumu giymem, wc abdest, namaz, ortalik toplama derken geciyor..
zamanla daha planlı ve kısa sürer tüm bunlar.
10 dk. bile olsa yapabilecek zamanın olabilir.

benim üzerimi giymem 2dk.(en son anda yaptığım için.)
evi toplama 5-10 dk.
abdest namaz 10dk.

zamanla daha planlı ve kısa sürer tüm bunlar.
10 dk. bile olsa yapabilecek zamanın olabilir.

benim üzerimi giymem 2dk.(en son anda yaptığım için.)
evi toplama 5-10 dk.
abdest namaz 10dk.
İnşallah elim cabuk olur.. esim bile diyor. Senin elinde mi sorun var diye :)))

Bugunu de kazasiz belasiz sporla atlattim. Ya siz?

Selaam bende geldim bende düzenli yapamıyorum maalesef kabul edersen gelirim artıkınn:oops:

İnşallah elim cabuk olur.. esim bile diyor. Senin elinde mi sorun var diye :)))
günaydın canım.
hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaALLAH.

maraton gibi düşün.
mesela benim kalktığım andan itibaren gözüm saatte olur.

yemek,spor,toplama,çocukları kaldırma,kahvaltı hepsini ortalama şekilde planlarım.
en hızlı şekilde yapamazsam ya geç kalacağım ya da diğerlerini yapamayacağımı biliyorum.

bu sabah 6.30 da kalktım.
gece 3 de uyanıp peyirleri suya koyunca uykum bölünmüştü zor açtım gözlerimi.

hemen mutfağa koştum.
pizza yapacaktım malzemeleri çıkardım.
hamur hazırdı açmak biraz zaman aldı.
saat 7 de bitmesi olumsuz bir sonuç oldu.
çünki spora başlayacaktım.
bulaşıkları makineye koy,çocukların yemek kapları,meyveleri,bitki çayı koyma vs. 7.15.

çocukları uyandırdım tek tek odalarını 3 kez tavaf ederek...

küçüklerin kıyafetlerini hazırlamıştım.
onlar giyinirken yemeklerini koydum.
çaylarını doldurdum.
sofrayı hazırladım.

minik kızımı giydirdim pek uyuşuktu bugün.
ilaçlarını vs. verdim.

kendime meyve ve havuç vs. koydum.

bu işler arasında saniyelerle oğlumun ve kendi yatağımı toplamıştım.

giyinip çıktım küçükle.
pijamalarımı katlayıp çekmeceye koydum tabi.:)

*spor olarak sopa yaptım araya sıkıştırıp.
akşama kalanı.

Bugunu de kazasiz belasiz sporla atlattim. Ya siz?
dün sabahtan yapmıştım.

dagci dagci bugun sabah aklimda senle uyandim. Bu kadin nasil 2 dk giyiniyor diye. Ve saate baktim. Malum sana yazacam ya :)

Sabah ilk is wc fasli. Orada biraz oyalaniyorum malesef. Bir yandan surekli gozum telde oluyor. Topige girip ileti falan bakiyorum.

Sac tarama toplama
Yuz yikama jeli tonik abdest derken cikmam 15 dk
Sonra kiyafetlrri giyme ortuyu baglama sekilleri deneme. Hala guzel takamiyorum.

Neyse o da 10 dk surdu.

Esimle muhabbet kizi opup koklama fasli. Bazen oglan mizikliyor ama bugun olmadi sukur..

Sonra senin kiz gibi suslenme fasli o kolye olmaz bu kolye :KK70: yuzuk seçimi :KK70: :KK70: el kremleme fasli.

Whatsaptan uyandirilma faslim. Azicik sohbet.

Sonra namaz ve kapanis :KK70: gitti 1 saat..

nasıl yani hedef derken?
Hani ilk mesajda yazdigim. Sonucta bu bir duello. Belli bir sure devam etmesi lazimki duello olsun.

Hedef mesela soyle. Onumuzdeki 40 gun boyunca her gun en az 20 dk spor yapacagim gibi. Ve gelip oste kacinci gunumuzdeysek 3/40 yazacagiz. Gunu ve dakikalari belirleyelim diyorum. Bu arada ben 20 nin ustune cikamam. Aliskanlik icin ilk 40 gunun batmayacak bi rakam olmasi lazimmis..

dagci dagci bugun sabah aklimda senle uyandim. Bu kadin nasil 2 dk giyiniyor diye. Ve saate baktim. Malum sana yazacam ya :)

Sabah ilk is wc fasli. Orada biraz oyalaniyorum malesef. Bir yandan surekli gozum telde oluyor. Topige girip ileti falan bakiyorum.

Sac tarama toplama
Yuz yikama jeli tonik abdest derken cikmam 15 dk
Sonra kiyafetlrri giyme ortuyu baglama sekilleri deneme. Hala guzel takamiyorum.

Neyse o da 10 dk surdu.

Esimle muhabbet kizi opup koklama fasli. Bazen oglan mizikliyor ama bugun olmadi sukur..

Sonra senin kiz gibi suslenme fasli o kolye olmaz bu kolye :KK70: yuzuk seçimi :KK70: :KK70: el kremleme fasli.

Whatsaptan uyandirilma faslim. Azicik sohbet.

Sonra namaz ve kapanis :KK70: gitti 1 saat..
ben de arka sayfada yazdım sana sabahımı ayrıntılı.

sabah sadece hazırlanma ve diğer işlerine odaklan.
topik sonraki iş.

ben de jel kullanıyorum uzunca zamandır yüzüm yağlı.

whatsapdan benim de tam namaz vakitlerinde yazan bir grubum var ama sadece hayırlı sabahlar diyebiliyorum.
zayıflama grubumuz eski siteden kalma.
sporumu yapıyorum yazarım en fazla.

zamanla önceliklerin ve olmazsa olmazların değişecek.
benim için en önemli şey sporum ve çocukların öğlen yemekleri.

Hani ilk mesajda yazdigim. Sonucta bu bir duello. Belli bir sure devam etmesi lazimki duello olsun.

Hedef mesela soyle. Onumuzdeki 40 gun boyunca her gun en az 20 dk spor yapacagim gibi. Ve gelip oste kacinci gunumuzdeysek 3/40 yazacagiz. Gunu ve dakikalari belirleyelim diyorum. Bu arada ben 20 nin ustune cikamam. Aliskanlik icin ilk 40 gunun batmayacak bi rakam olmasi lazimmis..
Ben kendime şimdilik 30 gün hedef koydum,gönül ister ki ömür boyu yapayım spor hayatımın bir parçası olsun amaaaa
ama işte inşallah
1 ay boyunca jıllıan yapmayı düşünüyorum ilk 10 gün level 1,2. 10 gün level 2,3. 10 gün level 3 şimdilik planım bu ve yürüyüşte yapmak istiyorum ama bunu düzenli yapamam sanırım yaparsam yazarım buraya
minimum spor 30 dk diyorum yani

ben de arka sayfada yazdım sana sabahımı ayrıntılı.

sabah sadece hazırlanma ve diğer işlerine odaklan.
topik sonraki iş.

ben de jel kullanıyorum uzunca zamandır yüzüm yağlı.

whatsapdan benim de tam namaz vakitlerinde yazan bir grubum var ama sadece hayırlı sabahlar diyebiliyorum.
zayıflama grubumuz eski siteden kalma.
sporumu yapıyorum yazarım en fazla.

zamanla önceliklerin ve olmazsa olmazların değişecek.
benim için en önemli şey sporum ve çocukların öğlen yemekleri.
coook haklisin. Dur sana ozelden yazacagim bununla ilgili. Sey kem kum... whatsaptan yazsam olur mu acaba o_O

Ben kendime şimdilik 30 gün hedef koydum,gönül ister ki ömür boyu yapayım spor hayatımın bir parçası olsun amaaaa
ama işte inşallah
1 ay boyunca jıllıan yapmayı düşünüyorum ilk 10 gün level 1,2. 10 gün level 2,3. 10 gün level 3 şimdilik planım bu ve yürüyüşte yapmak istiyorum ama bunu düzenli yapamam sanırım yaparsam yazarım buraya
minimum spor 30 dk diyorum yani
ben de jille baslayacagim ama subat ayinda. Cunku kendimi biliyorum ilk 10 gun harika ama level 2 ölüm. O beni biktirir. Surundurur. Once kondisyonumu arttirmam lazim. Daha once jill denemediysen sana da tabsiyem biraz beklemen...:kahve:

coook haklisin. Dur sana ozelden yazacagim bununla ilgili. Sey kem kum... whatsaptan yazsam olur mu acaba o_O

ben de jille baslayacagim ama subat ayinda. Cunku kendimi biliyorum ilk 10 gun harika ama level 2 ölüm. O beni biktirir. Surundurur. Once kondisyonumu arttirmam lazim. Daha once jill denemediysen sana da tabsiyem biraz beklemen...:kahve:
denedim fakat 1 ay tamamlayamadım:KK23:bazen de 1 ay level 1 yapıp diğer ay level 2 mi yapsam diyorum ama bakalım şu 10 gün bir dolsun da zor gelirse level 1 ile devam ederim. level 1 bile şuan beni epey zorluyor

bende geleyim aranıza kızlar,dün akşam başladım spora ama çok ara verdiğim için jıllıanla başlamam imkansızdı tabi.oyüzden leslie 1 mil uzerine 10 dk evdeki eliptik bisikleti kullandım..vücudumun alışması şart..20-25 dk sonunda bile bacaklarımı hissedemedim,başım dönmeye başladı..çok hamlaşmış vücut belli,ee yaşta çok genç değil artık..birde ben su içmem normalde,2 gündür zorluyorum kendimi.dün 6 bardakla kapattım günü,benim için cidden rekor yani.

X