yaptıııııııımm
kııızz senin bugün rest günündü. yapmayıp durumu eşitlememiz gerekirdi.
Yok hayir. Ben spor arkadasi ariyordum. Oyle spontane gelisen bir sey. Iddiaya girdik gibi. Ama her gun yapıyoruz. Duzenli yapacaksan bildirebilirsin.Spor jillian mi olmali illa
Yok hayir. Ben spor arkadasi ariyordum. Oyle spontane gelisen bir sey. Iddiaya girdik gibi. Ama her gun yapıyoruz. Duzenli yapacaksan bildirebilirsin.
Yesa ben jillian dan sıkıldım ya. Kollarim aciyor. Bir de kolum zaten ince benim. Ama gene de devam ediciiim
Benim tv ile aram yok tatlim ya. Gecen de sessiz izleyim dedim . Kendi nefesimi duydum tirstim. Gecenin bir yarisi yapiyorum ya herkes uyurken garip oluyor haliyle. Var ya sen olmasan totoyu hayatta kaldirmazdim bir dunya is var napcm yaveeeeeeeeeeeeeeeeeee jillian abla ile bugün de kavuştuk, üstüne de 8 min arms yaptım
chentiq canım jillian videosunu yaparken izlemek istediğin bir program aç, ben öyle yapıyorum bi bakmışım jillian bitmiş, bir gözüm orada bir gözüm izlemek istediğim programda
Evet ve chentiq gecenin 2 sinde yesanin taktigiyle ayni pc ekraninda bi yandan jill yapip bi yandan film izler. 20 dklik video ayarlamalar ve kaymalarla 40 dk ya çıkar ama taktik ise yaramisttir
Canim onu ayni sekilde yaz. Ilk sayfaya bakmiyir bazilari. Listeye eklemezler. Ama senin yazdigini okurlar.yaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaa ben demiştim deemmiiiiiiiiii, valla kuşum çok işe yarıyor bi bakmışsın bitmiş, bu arada alakasız ama 6. haftalık görev listeye yazmanıza gerek yok demişsin ya o yüzden tabloya eklemedim, sıkıntı olur mu, son bir görev daha var falan da demedim desemiydim ki
TARİH | CHENTİQ | YESA1 | SPOR |
---|---|---|---|
9 EKİM | 1 | 1 | JILLIAN LEVEL 1 |
10 EKİM | 1 | 1 | JILLIAN LEVEL 1 |
11 EKİM | 1 | 1 | JILLIAN LEVEL 1 |
12 EKİM | 0 | 1 | JILLIAN LEVEL 1 |
13 EKİM | 1 | 1 | JILLIAN LEVEL 1 |
14 EKİM | 1 | 1 | JILLIAN LEVEL 1 |
15 EKİM | 1 | 1 | JILLIAN LEVEL 1 |
16 EKİM | 1 | 1 | JILLIAN LEVEL 1 |
17 EKİM | 0 | 1 | JILLIAN LEVEL 1 |
18 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 1 |
19 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 2 |
20 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 2 |
21 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 2 |
22 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 2 |
23 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 2 |
24 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 2 |
25 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 2 |
26 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 2 |
27 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 2 |
28 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 2 |
29 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 3 |
30 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 3 |
31 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 3 |
1 KASIM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 3 |
2 KASIM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 3 |
3 KASIM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 3 |
4 KASIM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 3 |
5 KASIM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 3 |
6 KASIM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 3 |
7 KASIM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 3 |
Bir gun de ben once yapayim ya.. gene yapmadim. Yapar miyim da bilmem. Evi supurdum. Iki yer kaldi silinecek. Bir yerin de tozu alinacak.
Bir evin odalarindan kimilerinin hem tozu alinmis hem silinmis, bunlarin yarisinin sadece tozu alinmis ve bunlarin yarisinin da hem tozu alınmış hem silinmis hem de supurulmustur. Soyle bakalim bu ev kac odalidir. Ve ev sahibesinin gozleri ne renktir
Spor jillian mi olmali illa
Bugun tartildim. 63.2 goruncw yasasin dedim vermisim. Sonra gittim not etmeye bir de baktim ki zaten 63.2 ymisimOlsun canım yahuuu yine de bırakma sakın bugün mutlaka yapsadece spor değil ki bir sürü şey yapıyorsun kışlık hazırlığı yapmak kolay iş mi eee iki tane de yavrun var olur o kadar ama sen yeter ki bırakma
Bugun tartildim. 63.2 goruncw yasasin dedim vermisim. Sonra gittim not etmeye bir de baktim ki zaten 63.2 ymisim