Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pissstt chentiq yaptın mi jillian ben daha yapamadım ama kalacağım en kisa zamanda..
Beni de alın aranıza tam aradığınız kriterlerdeyim üç gün ile geriden takip edeceğim inşallah. Önümüzdeki pazartesi doğum yapalı 1 yıl olacak. Kilo fazlam pek yok. Ama spor konusunda dürtükleyecek adam arıyorum. Bel bölgesi incelse fena olmaz. Boy 160 kg ise 53-55 aralığında gidip geliyor. Bu arada sağlıklı beslenmeyi de ihmal etmemek gerekiyor. Siz şimdi Jillian yazınca pilatesten ona doğru döndüm. Yoksa bugün de dün yaptığım üzere 45 dk pilates çalışacaktım. İg de bir abla var acayip motive eder sizi. abla gün gün jilian sonuçlarını fotolamış. kullanıcı adı shreditnow 38. günde. Durmuyor hatun devam ediyor.
Veeeeee acaba chentiq pes mi etmişti. Düellonun galibi yesa1 mi olmustuuuuu
Fikirleri bizimle paylaşmayacak mısın? Bebeğim yeni uyudu ben de henüz dinlenme modumdayım dün gece spor yaptığımız saat ortada. Bugün ne yapıyoruz? En kötü jilian ile devam ediyorum. Ama ilk günler o 30 dk geçmek bilmiyor. İg instagram ın kısa adı.
fikir derken bahsettim ya. Bir gun yapamadim ya dinlenme gunu dedim ona. Bizim duello jilli uzerine. Ama videodan sıkıldım ben. Yesacim 1 saat sonra baslayabilirim. Basagrim geçti ama ev isini saglayamadim. Gene de yapmam lazim zora elenecegim tirsiorum....Fikirleri bizimle paylaşmayacak mısın? Bebeğim yeni uyudu ben de henüz dinlenme modumdayım dün gece spor yaptığımız saat ortada. Bugün ne yapıyoruz? En kötü jilian ile devam ediyorum. Ama ilk günler o 30 dk geçmek bilmiyor. İg instagram ın kısa adı.
40 dakika pilates yapıldı. Mis gibi bir uykuya hazırım. Yarın temizlikçi gelecek doğumgünü hazırlıkları yapıyoruz bebeğim için. Koşturmaca var pazara kadar.
Bol su içmeyi ve sağlıklı beslenmeyi ihmal etmiyoruz.
TARİH | CHENTİQ | YESA1 | SPOR |
---|---|---|---|
9 EKİM | 1 | 1 | JILLIAN LEVEL 1 |
10 EKİM | 1 | 1 | JILLIAN LEVEL 1 |
11 EKİM | 1 | 1 | JILLIAN LEVEL 1 |
12 EKİM | 0 | 1 | JILLIAN LEVEL 1 |
13 EKİM | 1 | 1 | JILLIAN LEVEL 1 |
14 EKİM | 1 | 1 | JILLIAN LEVEL 1 |
15 EKİM | 0 | 1 | JILLIAN LEVEL 1 |
16 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 1 |
17 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 1 |
18 EKİM | 0 | 0 | JILLIAN LEVEL 1 |