Düello

Ben de yaptım da geldim, bugün biraz daha iyiydim kesinlikle akşam yemeği çok önemli eğer fazla kaçırırsak çok kötü oluyor, bu akşam iyiydi, o yüzden spor da iyiydi :rolleyes:

Üzerine de 8 min legs yaptım :KK9:

1 günlük aradan bir şey olmaz spor rutininde. Arada dinlenmek de gerek. Spor yapmadığımız günler gelecek günler için motivasyon ve enerji toplama seansı olsun.

Pissstt chentiq yaptın mi jillian ben daha yapamadım ama kalacağım en kisa zamanda..

Beni de alın aranıza tam aradığınız kriterlerdeyim üç gün ile geriden takip edeceğim inşallah. Önümüzdeki pazartesi doğum yapalı 1 yıl olacak. Kilo fazlam pek yok. Ama spor konusunda dürtükleyecek adam arıyorum. Bel bölgesi incelse fena olmaz. Boy 160 kg ise 53-55 aralığında gidip geliyor. Bu arada sağlıklı beslenmeyi de ihmal etmemek gerekiyor. Siz şimdi Jillian yazınca pilatesten ona doğru döndüm. Yoksa bugün de dün yaptığım üzere 45 dk pilates çalışacaktım. İg de bir abla var acayip motive eder sizi. abla gün gün jilian sonuçlarını fotolamış. kullanıcı adı shreditnow 38. günde. Durmuyor hatun devam ediyor.

Veeeeee acaba chentiq pes mi etmişti. Düellonun galibi yesa1 mi olmustuuuuu:KK47:

düellonun değil ama dünün galibi sayılabilirsin. Sabahtan beri süregelen bir moral bozukluğu ve başağrısı vardı. Akşam maaile aynı saatte yattık. Tabi ben kalkamadım. Mutfak tezgahım bile doluydu, Jill ablayı geç....
Kafamda iki fikir var. Ya bugün 2 tane yapacağım, yada düne rest diyeceğim.

Yeni arkadaş hoş geldin sen de.. İg nedir ben pek anllayamadım da? Motive lazım. Ve ben yememe dikkat etmiyorum. Çikolata falan yiyorum :KK17:

Fikirleri bizimle paylaşmayacak mısın? Bebeğim yeni uyudu ben de henüz dinlenme modumdayım dün gece spor yaptığımız saat ortada. Bugün ne yapıyoruz? En kötü jilian ile devam ediyorum. Ama ilk günler o 30 dk geçmek bilmiyor. İg instagram ın kısa adı.

Fikirleri bizimle paylaşmayacak mısın? Bebeğim yeni uyudu ben de henüz dinlenme modumdayım dün gece spor yaptığımız saat ortada. Bugün ne yapıyoruz? En kötü jilian ile devam ediyorum. Ama ilk günler o 30 dk geçmek bilmiyor. İg instagram ın kısa adı.

canımm biz 30 gün jillian'a başladık yani hergün mutlaka jillian var :KK19:

yanında da Allah ne verdiyse :KK54:

Ama ben bugün eve biraz iş getirdim, önce onları bitirmem lazım, sonra evdeki aynaları sileceğim, sonra jillian sonra 8 min videoları var youtube da onlardan birini yapacağım :KK53:

chentiq chentiq cim nasıl oldu baş ağrın, umarım geçmiştir, bugün ne durumdasın ben daha kalkmadım ama kalkacağım inşallah en kısa zamanda :kk77:

fikir derken bahsettim ya. Bir gun yapamadim ya dinlenme gunu dedim ona. Bizim duello jilli uzerine. Ama videodan sıkıldım ben. Yesacim 1 saat sonra baslayabilirim. Basagrim geçti ama ev isini saglayamadim. Gene de yapmam lazim zora elenecegim tirsiorum....

Evet yaptım nihayet. Geç olsun güç olmasın. Dünün intikamını da aldım kendimden. Görüşürüz

Dün 1.5 saat yürüdüm. Tibet'in Gençlik Pınarı hareketlerine devam. Jillian bana çok ağır geliyor.

40 dakika pilates yapıldı. Mis gibi bir uykuya hazırım. Yarın temizlikçi gelecek doğumgünü hazırlıkları yapıyoruz bebeğim için. Koşturmaca var pazara kadar.

Bol su içmeyi ve sağlıklı beslenmeyi ihmal etmiyoruz.

40 dakika pilates yapıldı. Mis gibi bir uykuya hazırım. Yarın temizlikçi gelecek doğumgünü hazırlıkları yapıyoruz bebeğim için. Koşturmaca var pazara kadar.

Bol su içmeyi ve sağlıklı beslenmeyi ihmal etmiyoruz.

Ben bu saate bırakmamalıyım sporu ya. Önceye de yetişemiyorum ne olacak bilmiyorum. yesa yesa yaptım. Ama hala titriyorum. Ne olacak bilmem.

Not: Bugün evimize ilk kez nutella girdi. Sıradaki parçayı ona armağan ediyorum: Görmez olaydımm, sevmez olaydım, o tadınaaa bakmaz olaydım.

chentiqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq ne alemdesin yaptın mı spor, ben kalkıyorum kalkıyorum kalktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:rolleyes::rolleyes:

TARİHCHENTİQYESA1SPOR
9 EKİM11JILLIAN LEVEL 1
10 EKİM11JILLIAN LEVEL 1
11 EKİM11JILLIAN LEVEL 1
12 EKİM01JILLIAN LEVEL 1
13 EKİM11JILLIAN LEVEL 1
14 EKİM11JILLIAN LEVEL 1
15 EKİM01JILLIAN LEVEL 1
16 EKİM00JILLIAN LEVEL 1
17 EKİM00JILLIAN LEVEL 1
18 EKİM00JILLIAN LEVEL 1
19 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
20 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
21 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
22 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
23 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
24 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
25 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
26 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
27 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
28 EKİM00JILLIAN LEVEL 2
29 EKİM00JILLIAN LEVEL 3
30 EKİM00JILLIAN LEVEL 3
31 EKİM00JILLIAN LEVEL 3
1 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
2 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
3 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
4 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
5 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
6 KASIM00JILLIAN LEVEL 3
7 KASIM00JILLIAN LEVEL 3

Bugün evde büyük temizlik vardı ben yapmadım ama ben de hiç oturmadım hep ayaktaydım. Sporumu da yaptım. Şimdi uyku zamanı. Öptüm kızlar. İyi geceler.

yaptıııııııımm :KK76::KK76::KK76:

kııızz senin bugün rest günündü. yapmayıp durumu eşitlememiz gerekirdi. :KK70:

X