Yaptim. 5 dk da ilave egzersiz. Su an halımın ustunden baglaniyorum. Kalkamadim daha
Ben alisamadim ona.. ya jill ile gorusmeyeli ben bayagi hamlamisim. Ben yeter bacim dedikce kadin almost there dedi durdu.hahhahaha ben de yaptım1-1 diyorsun yani
Üstüne 8 min abs yaptım, yeni yeni kendime geliyorum
Haber türk canan abla çıkmış onu dinliyorum
Benim de verimliydi. Sabahin korunde kalktim hazirlik yaptim. Misafir agirladim. Gittiklerinde yemege basladim. Yedik. Vol 2. Gorevlerini yaptim. Daha spora vakit ayirmadim. Ama sana yedirmem jillian i...Veeeeeeeeeeee bugünde yaptım hatta çok verimliydi bugün eşim de yoktu, kendimi spora ve temizliğe verdim
O zamannnnnnn
yesa 2 chentiq 1 mi diyoruzzzzzzzzzzzzz
Benim de verimliydi. Sabahin korunde kalktim hazirlik yaptim. Misafir agirladim. Gittiklerinde yemege basladim. Yedik. Vol 2. Gorevlerini yaptim. Daha spora vakit ayirmadim. Ama sana yedirmem jillian i...
Arkasindan yaptigin video hangisiydu? Kesin Stretch falan yapmissindir sen. Yada ayakta dikilme odevi falan... yok yok buldum. Dusen ceneyi yerden alma hareketi yapmissindir.Bence uykun gelmiştir seninkim yapacak bu saatte sporu aman boşver ileri de belki yakalarsın zor ama
Arkasindan yaptigin video hangisiydu? Kesin Stretch falan yapmissindir sen. Yada ayakta dikilme odevi falan... yok yok buldum. Dusen ceneyi yerden alma hareketi yapmissindir.
Gecenin bu saatinde... oyy oyy. Dizlerim benimle degil oyy oyy..
Yesa:2
Baygin chentiq:2
jilliana yapıldı ama çok zorlandım bugün yaparken, şimdi de 8 min abs yapacağım
biz de yaptık. benim zorlandığım kısımlar şınav ve zıpladıktan sonra yaptığımız kol bacak açıp kapatma hareketi. ardından 10 dk hareket yapayım dedim sadece5 dk yapabildim .. demem o ki, 3-3
Hadi birlikte 1, 2, 3 kalk gidiyoruz zıplamaya cardio beklemez.