Düello

Yemek yemeyi hic kismadim jilianin 12. Gunundeyim sonra dedim o kadar terliyon bosuna mi aksamlari yogurt veya cirba yahut.hic bir sey yemicem en son yemegi 4 te yicem 1 hafta boyunca insallah

Sağol ha_mim ciğim
Yalnız bir sorun var ki günde en az.kaç kere ip atlamak gerekiyor bu gereken sayıyı güne bölebiliyor muyuz? Kilo bildirimi ne kadar zamanda bir yapılıyor vs.. bilgi verebilir mi biri? Acemi ben..
Bir gözattım da puanlama da varmış, hedef kaç puan?
Sabahları okula yürüyüş var zaten, akşamları da ip atlarsam olur herhalde..
Bu sabah 10 dk. Yürüyüş yaptım diye başlayalım o vakit..

Son düzenleme:

Kaç kere atlarsın.1000 meselaa
Valla canım bende acemiyim.ilk başlarda hergün spor yapılması şartı konulmuş ama illa şu şukadar denmemiş.puan olayını K klbk33 çıkardıo hesaplasın benim maksadım hergün azda olsa bişeyler yapmak. çocuklardan neye ne kadar fırsat bulursam.zamanla yaptıkça bişeyler oturur diye düşünüyorum.sende çok yüklenme birden yavaş yavaş arttır.tartı olayını da cumadan cumaya yapabilriz.hatta birde ölçülerimizi.alalım.15 de veya ayda bir tekrar ölçüm yaparız.benim için tartıdan çok görüntü önemli
Ben böyle düşünüyorum siz ne dersiniz?

CKbeautyandsheer iyileşince sendende bi jillian performansı bekleriz canım:)

Ne, 1000 mi??
Kız kalpten göturecen mi beni? Ipi aldığımda denedim de 30 u bulduğumda kendimi en yakın koltuğa attım valla..
Neyse, ben bir başlayayım, gidişata bakarız artık..

Ne, 1000 mi??
Kız kalpten göturecen mi beni? Ipi aldığımda denedim de 30 u bulduğumda kendimi en yakın koltuğa attım valla..
Neyse, ben bir başlayayım, gidişata bakarız artık..

Ne biliiim.sen öyle sokakta atlardım filan deyince idmanlısın dye düşündüm
Ben dakikada 130 atlıyodum ama ipsiz tabee1000 taneyi birden yapacak değilsinya canııım bölerek atlıcann

Ne biliiim.sen öyle sokakta atlardım filan deyince idmanlısın dye düşündüm
Ben dakikada 130 atlıyodum ama ipsiz tabee1000 taneyi birden yapacak değilsinya canııım bölerek atlıcann

Ah azizim.ah.. eskidendi o mirim.. şimdi 50 ye merdiven dayadık..
1000 i bölsen de adı var. Buyuk sayı ne de olsa..
Deneyeceğiz bakalım.. belki zamanla arttırarak olabilir..

Iyi geceler..
Bugün akşama doğru iki kere ip atladım. Toplam sayım 170. 200 e tamamlayamadım çünkü çok yoruldum sonuncuyla, kendime güvenemedim

ben de geldim katılıyorum kılo problemım yok bastan belırteyım. hafıf gobek kaldı dogumdan sonra ve kaslarım zayıfladı. daha önce spor yapmadım bırının benı bılgılendırmesı gerek :)

ben de geldim katılıyorum kılo problemım yok bastan belırteyım. hafıf gobek kaldı dogumdan sonra ve kaslarım zayıfladı. daha önce spor yapmadım bırının benı bılgılendırmesı gerek :)

Hoşgeldin canım
Madem kilo sorunun yok senin için en iyisi plates olur diye düşündüm.birde aşağıda linkini verdiğim konuyu oku canım orda verilen ilk videodan başlayabilirsin.kolay gelsin

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...line-donmesi-buna-yonelik-egzersizler.766706/

ben devam ediyorum jilianıia 16. Günümğ yaptım bugün level 2 vucudum çok güzelleşti baya fark var popo kalktı ve yuvarlaklaştı resmen :)

Bilirim çok güzel şekle sokar kendileri:)tebrikler

Ben dün 1 saat tempolu yürüdüm

K klbk33 nerelerdesin pes mi ettin

dünün bilançosu

1. Ğunaydin.. Ben dun 15 dk. Yurudum ve 200 kere ip atladım öğünlerimi ve ekmeği azalttım. Yalnız hamlıktan sanırım ayak bileklerim ağrıyor..
  2. Bu sabah ta 25 dk. Yürüdüm.

Pes etmedim tabiki. Ben de dün 50dk yürüyüş yaptım.

1. Ğunaydin.. Ben dun 15 dk. Yurudum ve 200 kere ip atladım öğünlerimi ve ekmeği azalttım. Yalnız hamlıktan sanırım ayak bileklerim ağrıyor..
  2. Bu sabah ta 25 dk. Yürüdüm.

Spor ayakkabı giyiyormusun atlarken.ayakkabısız ağrıtıyor hemde ayak bileklerine zarar veriyor.aman haaa

Yazamadim kizlar ama 2 gun 1 saatlik yuruyus yaptim diger gun de 1 saat zumba yaptim. Kilom su an 61.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…