Düello

TV seyredemezler evdekiler.

Ee ne etsek o zaman başka bişey mi yapsan.ipsiz ip atlayabilirsin:)çok tuhaf bi cümle oldu ama ip yoksa veya ortam müsait değilse ipsizde çok işe yarıyor ben çok istiyorumda mazeretim var atlaya korkuyom:KK70:nette müthiş sonuçlar var.hem kilo verdiriyor hem de sıkılaştırıyor

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...p-atla-hizli-kilo-ver-deneyimlerimiz.1040614/

Bu konunun ilk mesajında konuyu açan arkadaşın sonuçları var.gaza gelmek için yeterli diye düşünüyorum.

Kim kime uygun seçsin bepensin alsın.
Maşallah herkes boylu poslu kendime uygun kimseyi bulamadım:))bi sivastrabzon sivastrabzon var oda halinden memnun:işsiz:bide boy olarak badim uygun:KK200:

Bence @Mi_a ile @sifayildizi [USER=856331]@Yildiztozu16 ile de CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer uyuyor bu durmda bana da badim kalıyor.sizde bi bakın ona göre karar verelimm.bu arada halacocuksun halacocuksun sende yaz boyunu kilonu canım listeleyelim.

Spor olarak leslie 3 fast mile niyetlendim fakat küçüğün sabote etmesi sonucu 18.dk da bırakmak zorunda kaldım:işsiz:tamamlamaya çalışıcam.[/USER]

"ha_mim, post: 55157619, member: 631297"]Sizden cevap gelene kadar yazıyım buraya
Listemizi yapalım bakalım kim kime uygun görelim:KK19:

Yildiztozu16 Yildiztozu16 :
Boy= 1.68
Kilo= 78
Hedef=

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer
Boy=1.68
Kilo=68
Hedef=58-55

Ben_olmak Ben_olmak
Boy=1.60
Kilo =75
Hedef=

@Mi_a
Boy= 1.63
Kilo= 60 kg
hedef= 55

sivastrabzon sivastrabzon
Boy=1.55
Kilo=56,5
Hedef=

S Sifayildizi
Boy= 1.64
Kilo= 63
Hedef=

ha_mim ha_mim
Boy=1.54
Kilo=58
Hedef=55

K klbk33
Boy: 157cm
Kilo:54kg
Hedef=50

"ha_mim, post: 55157619, member: 631297"]Sizden cevap gelene kadar yazıyım buraya
Listemizi yapalım bakalım kim kime uygun görelim:KK19:

Yildiztozu16 Yildiztozu16 :
Boy= 1.68
Kilo= 78
Hedef=

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer
Boy=1.68
Kilo=68
Hedef=58-55

Ben_olmak Ben_olmak
Boy=1.60
Kilo =75
Hedef=

@Mi_a
Boy= 1.63
Kilo= 60 kg
hedef= 55

sivastrabzon sivastrabzon
Boy=1.55
Kilo=56,5
Hedef=

S Sifayildizi
Boy= 1.64
Kilo= 63
Hedef=

ha_mim ha_mim
Boy=1.54
Kilo=58
Hedef=55

K klbk33
Boy: 157cm
Kilo:54kg
Hedef=50

Ben eşimi buldum galibaaaa
K klbk33 benimle eş olur musun.boylar yakın verilmesi gerekende yakın gibi bende 5-6 kilo vermek istiyorum.tabi öncelikli hedefim 55

Ben eşimi buldum galibaaaa
K klbk33 benimle eş olur musun.boylar yakın verilmesi gerekende yakın gibi bende 5-6 kilo vermek istiyorum.tabi öncelikli hedefim 55
:KK200::KK200:Evlenme teklifi gibi oldu. Ahahahaa olurum tabiki.
Nereden basliyoruz. Neyin duellosunu yapacagiz. Topigi ben anlamadim pek:KK23::oops:

ha_mim ha_mim kalk ip atlayalim. Okudum link com faydaliymis. Sonra gelir buraya yazariz.

ha_mim ha_mim ben 200 ip atladim geldim. Neredesiniz kizlar. Haydi gelsin sporlar

Sevgili rakibem bana herşeyi de ama gel ip atlayalım demaaaaaaa:stop:
Emanet var bende düşerde:KK70:korkayrim ondan:confused:

Demek 200 ip atladın buda 2 dk eder.ama beeeen 18 dk leslie yaptım.seni geçtim canım:halay::KK71:

Maşallah size kızlar.. imrendim size.. oysa ne çok severim spor yapmayı.. geçen seneye kadar mahallenin çocuklarıyla sokakta oynardım .. Ah gençlik ah h.. .

Vuuu ne çok geçmiş üstünden:işsiz:dalga mı geçiyon gııı.şimdide evde kızınla beraber atla :spor:5 dk da 500 hiç yoktan iyidir:KK39:

Ben_olmak Ben_olmak badican sen bişey yapmadınmııı.gel bizi yalnız bırakma caaaaanımmm:KK200:

Demek 200 ip atladın buda 2 dk eder.ama beeeen 18 dk leslie yaptım.seni geçtim canım:halay::KK71:

Vuuu ne çok geçmiş üstünden:işsiz:dalga mı geçiyon gııı.şimdide evde kızınla beraber atla :spor:5 dk da 500 hiç yoktan iyidir:KK39:

Ben_olmak Ben_olmak badican sen bişey yapmadınmııı.gel bizi yalnız bırakma caaaaanımmm:KK200:
Ben de şaşıyorum ama gerçekten öyle.. Sürekli evde kalmanın ya da yaşın getirdiği birşey sanırım.. aslında ip atlamak iyi fikir ama o kadar uzun ipleri nerden buluyorsunuz. Genelde çocuklara göre üretilmiş kısa ipler var benim bulabildiğim yerlerde. Bir de ip atlamak hangi bölgeyi eritiyor?

Ben de şaşıyorum ama gerçekten öyle.. Sürekli evde kalmanın ya da yaşın getirdiği birşey sanırım.. aslında ip atlamak iyi fikir ama o kadar uzun ipleri nerden buluyorsunuz. Genelde çocuklara göre üretilmiş kısa ipler var benim bulabildiğim yerlerde. Bir de ip atlamak hangi bölgeyi eritiyor?

Arkadaşım biz garson boyuz zaten:KK70:
Olmaz mı canım var.benim aldığım bana uzun bile geldi:confused:ben kırtasiyeden aldım ama dün oyuncakçıdada gördüm.hatta sayaçlı.ama ipsiz daha kolay atlanıyor öylede deneyebilirsin.ip atlamak bütün kasları çalıştırıyormuş canım ve sıkılaştırıyormuş .nette yazınca baya faydası çıkıyor

Arkadaşım biz garson boyuz zaten:KK70:
Olmaz mı canım var.benim aldığım bana uzun bile geldi:confused:ben kırtasiyeden aldım ama dün oyuncakçıdada gördüm.hatta sayaçlı.ama ipsiz daha kolay atlanıyor öylede deneyebilirsin.ip atlamak bütün kasları çalıştırıyormuş canım ve sıkılaştırıyormuş .nette yazınca baya faydası çıkıyor
Bilmiyorum valla, benim kıza küçükken almıştım, beraber atliyorduk ayagim.takilacak gibi hissediyordum ..
Ben yarın kirtasiyeue bakayım .. kız hic.aklimda yokken aklıma düştü..bir bakmışsınız yarın size katılmışım ..

Kim kime uygun seçsin bepensin alsın.
Maşallah herkes boylu poslu kendime uygun kimseyi bulamadım:))bi sivastrabzon sivastrabzon var oda halinden memnun:işsiz:bide boy olarak badim uygun:KK200:

Bence @Mi_a ile @sifayildizi [USER=856331]@Yildiztozu16 ile de CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer uyuyor bu durmda bana da badim kalıyor.sizde bi bakın ona göre karar verelimm.bu arada halacocuksun halacocuksun sende yaz boyunu kilonu canım listeleyelim.

Spor olarak leslie 3 fast mile niyetlendim fakat küçüğün sabote etmesi sonucu 18.dk da bırakmak zorunda kaldım:işsiz:tamamlamaya çalışıcam.[/USER]

boy: 1.61 olmus kisalmisim yahu 165 dim onceden neyse hastane boyle olctu

Kilo=54

Ben 250ye tamamladim.

ha_mim ha_mim biz zayiflama takiminda sporlari puanlama tablosu yaptik. Buna gore leslie 1dk 1.5 puan.
18x1.5=27puan eder.
Benim bugun 1saat yuruyusum var 60puan oradan. Ip atlamadan da 5tanesi 1puan oldugu icin 50 puan kazandim. Her durumda seni gectim. Bu sabahda gune jumping jack ile basladim.50tane yaptim. Onunda tanesi 1puan. Noyle yani :KK70:

ha_mim ha_mim biz zayiflama takiminda sporlari puanlama tablosu yaptik. Buna gore leslie 1dk 1.5 puan.
18x1.5=27puan eder.
Benim bugun 1saat yuruyusum var 60puan oradan. Ip atlamadan da 5tanesi 1puan oldugu icin 50 puan kazandim. Her durumda seni gectim. Bu sabahda gune jumping jack ile basladim.50tane yaptim. Onunda tanesi 1puan. Noyle yani :KK70:

Ama bu hiç adil değiiiil:işsiz:
Ben 45 dk leslie yapceem heryerim ter içinde kalacak 70 puan bile degill sen 3 dk ip atla 50 puan.yoh vallah saymam:KK20:
:KK70:

Gözünüz kör olmasın. Neredesiniz :KK70:
Herkes korktu kacti benden ha_mim ha_mim

Ben eve yeni geldim sayılır canım.sabah 9 dan beri ayaktayım.tabanlarım zonkluyor.herhalde buda spordan sayılır.servis yapma 1 milyon kere bulaşık yıkama ev toplama süpürme.sence bunlar kaç puan bacıııı.ama lütfen seninki gibi bol keseden olsun.:KK70:

Sen neler yaptın bugün.:spor:
Telaşem bitti inşallah bundan sonra daha sıkı asılırım.bu arada herkes spor yapar sıkılaşır ben iyice yumoş oldum.göbüş filan.bi taraftanda seviniyom yağlar mı eriyoki acaba diye :))sevgili rakibem senceeeee...

Ama bu hiç adil değiiiil:işsiz:
Ben 45 dk leslie yapceem heryerim ter içinde kalacak 70 puan bile degill sen 3 dk ip atla 50 puan.yoh vallah saymam:KK20:
:KK70:

Ben eve yeni geldim sayılır canım.sabah 9 dan beri ayaktayım.tabanlarım zonkluyor.herhalde buda spordan sayılır.servis yapma 1 milyon kere bulaşık yıkama ev toplama süpürme.sence bunlar kaç puan bacıııı.ama lütfen seninki gibi bol keseden olsun.:KK70:

Sen neler yaptın bugün.:spor:
Telaşem bitti inşallah bundan sonra daha sıkı asılırım.bu arada herkes spor yapar sıkılaşır ben iyice yumoş oldum.göbüş filan.bi taraftanda seviniyom yağlar mı eriyoki acaba diye :))sevgili rakibem senceeeee...
Saat gec kafam calismadi. Ben cok ev isi yapamadim bugun. Yorgunluktan uyuyakaliyorum bu aralar.

Jilianin level 2 sine gectim zorlandim ve daha cok terledim birde hareketler eksik yarim yamalak olsada cabaladik insallah guzel olur :duduk:

X