Düello

60 dk yürüyüş
300 ip atlama
Çocuklarla hareketli oyunlar..

ha_mim ha_mim sen ne yaptin? Gectim mi seni?

Yazamadim kizlar ama 2 gun 1 saatlik yuruyus yaptim diger gun de 1 saat zumba yaptim. Kilom su an 61.8

Boyuna göre gayet iyisin bence canım .sen zayıflamak mı yoksa sıkılaşmak mı istiyorsun?

Evde atlıyorum, farkeder mi?

Ayakkabısız atlıyorsan farkeder.farkını da ağrılarla belli eder:)
Ben leslie yaptım 3 gün ayakkabısız bileklerim çok ağrıdı.korktum aksi bişey olur diye artık spor ayakkabısız yapmıyorum canım

60 dk yürüyüş
300 ip atlama
Çocuklarla hareketli oyunlar..

ha_mim ha_mim sen ne yaptin? Gectim mi seni?

Geçtin galiba:işsiz:
Bende haftasonu dışarda yürüdüm en az 1 saat ekstradan bişey yapmadım.kilom cuma günü sabitti yani 58 :lülülü:

ha_mim ha_mim bu gün ne kadar spor yaptın? 45dk yürüyüş yaptım ben şimdilik. Akşama biraz daha spor yapacağım.

Gecemez ki gecemez ki hamim beni geçemez ki :KK70:

Günaydın kilo vermeye azmetmiş hanımlar..
Ben üç gündür her yönden ipin ucunu kaçırdım galiba..
İp atlamak bana yaramadı ipi kaldırdım, yürüyüşlere okula giderken devam, öğunleri de tekrar kontrole almaya çalışacağım.
Destek bekliyorum sizden yoksa zorlanacağını görünüyor.

ha_mim ha_mim bu gün ne kadar spor yaptın? 45dk yürüyüş yaptım ben şimdilik. Akşama biraz daha spor yapacağım.

Gecemez ki gecemez ki hamim beni geçemez ki :KK70:

:KK70::KK70:
Mesajı görünce çok pis gaza geldim ama beni kaldırmaya yetmedi bu gaz:)çünkü çok yorgundum.neler yaptım;
Pazara gittim gelince çocuğa ayakkabı bakmak için çarşıya indim.geldim tekrar kırtasiyeye gittim ve bunları 2 saatte yaptım.hepsi koştur koştur oldu.sonrası yerleştir yemek faslı filan derken topla ödev yap.ne zaman kaldı be de enerji:ruh:ama iyi gittiğimi düşünüyorum evde spor yapamasamda her gün dışarda yürüyüşüm oluyor.bu arada sen çalışmıyor musun canım ne ara yürüyorsun:işsiz:

Günaydın kilo vermeye azmetmiş hanımlar..
Ben üç gündür her yönden ipin ucunu kaçırdım galiba..
İp atlamak bana yaramadı ipi kaldırdım, yürüyüşlere okula giderken devam, öğunleri de tekrar kontrole almaya çalışacağım.
Destek bekliyorum sizden yoksa zorlanacağını görünüyor.

Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle devam et canım.kilo sıkıntın yoksa zorlama kendini.önce sağlık.yürüyüşlerine devam et akşamları ağır beslenme bide ekmek ve hamur işlerinden uzak dur tamamdır:KK39:

ben 1 aydır kaçamaklı şekilde karatay yapmaya çalışıyorum da zihnimi köreltemiyorum.

buna rağmen 1200 gr vermişim.

Birazcık motive olup başlayabilsem doğru dürüst ve spor ile desteklesem daha fazla olacaktı eminim.

ben 1 aydır kaçamaklı şekilde karatay yapmaya çalışıyorum da zihnimi köreltemiyorum.

Birazcık motive olup başlayabilsem doğru dürüst ve spor ile desteklesem daha fazla olacaktı eminim.

Tebrikler canım

pazartesi günü tartıldım 57 kg olmusum

spor olarak kızımla boğusuyoruz sadece :)

Tebrikler 3 kilo vermişsin.başka bişey yapmadın mı canım

akşamları yemek yemiyorum
bitki çayı içiyorum
sabah yarım simit
öglen yerim pilav hariç herşeyi
genelde böyle :)

Akşam yememek ya da hafif geçirmek gerçekten çok etkili.çok geç yattığım için ben bunu uygulayamıyorum maalesef

Boyuna göre gayet iyisin bence canım .sen zayıflamak mı yoksa sıkılaşmak mı istiyorsun?
ikisi de olur. psikolojik olarak tartıda 5 li rakamlar görmek istiyorum. bir de kas kütlem artsın istiyorum.

motive olursun belki burada. üstelik ben senin fiziğini beğeniyorum.

pazartesi günü tartıldım 57 kg olmusum

spor olarak kızımla boğusuyoruz sadece :)
sayılır :)

ikisi de olur. psikolojik olarak tartıda 5 li rakamlar görmek istiyorum. bir de kas kütlem artsın istiyorum.

motive olursun belki burada. üstelik ben senin fiziğini beğeniyorum.

sayılır :)
ya ben gaza gelemeyen biriyim. hele de rekabet falan benim kimyamı bozuyor chentiq chentiq
Sen benim fiziğimi nerden gördün ki :oops:

bi de ben seni özledim. :KK19::KK19:

ya ben gaza gelemeyen biriyim. hele de rekabet falan benim kimyamı bozuyor chentiq chentiq
Sen benim fiziğimi nerden gördün ki :oops:

bi de ben seni özledim. :KK19::KK19:
Ozlediysen çözümü kolay. Ama motive icin ne yapacağız bilemiyorim :KK53:

Instagramdan eklisin ya. Gecen arkadaslarla gezmissin onu gordum :)

Ozlediysen çözümü kolay. Ama motive icin ne yapacağız bilemiyorim :KK53:

Instagramdan eklisin ya. Gecen arkadaslarla gezmissin onu gordum :)

Bu arada motive için bana yapılacak hiçbir şey yok.
Zihnimi tatlıdan köreltemiyorum. Akşam 8 tane çikolata yedim. Resmen bağımlılar gibi titriyorum, sinirlerim alt üst oluyor. hiçbir şeyden mutlu olmuyorum.
Tam diyorum kendime çeki düzen veriyorum diye, hop akşama bozuluyorum.

Dün akşam; Jillian Level 2 yapıldı.

Bugünkü hedef-1: Karataya uygun beslenmek. (Lütfen Allahım şu tatlı krizim beni nöbete sokmasın.:dua::dua::dua::dua:)
Bugünkü hedef-2: Jillian level 1'e başlanacak.

Dün akşam; Jillian Level 2 yapıldı.

Bugünkü hedef-1: Karataya uygun beslenmek. (Lütfen Allahım şu tatlı krizim beni nöbete sokmasın.:dua::dua::dua::dua:)
Bugünkü hedef-2: Jillian level 1'e başlanacak.

Dün level 2 yapmışın bugün neden 1 ?
Tersten mi başladın:))yoksa kendini mi test ettin.

canım hergün aklımda aslında ama bu aralar küçüğün keyfi yok agresif biraz.2 yaş sendromuna girdi galiba :/ama yapmaya çalışıcam. inşallah seni yalnız bırakmıcam

Tatlı krizleri için tarçınlı süt denedin mi canım bide bol su.ben suyu az içince canım tatlı istiyor.yapabilirsen şeker orucu yap derim.bide hgba1c değerlerin nasıl.umarım doğru yazmışımdır

Son düzenleme:
Dün level 2 yapmışın bugün neden 1 ?
Tersten mi başladın:))yoksa kendini mi test ettin.

canım hergün aklımda aslında ama bu aralar küçüğün keyfi yok agresif biraz.2 yaş sendromuna girdi galiba :/ama yapmaya çalışıcam. inşallah seni yalnız bırakmıcam

Tatlı krizleri için tarçınlı süt denedin mi canım bide bol su.ben suyu az içince canım tatlı istiyor.yapabilirsen şeker orucu yap derim.bide hgba1c değerlerin nasıl.umarım doğru yazmışımdır

Günaydınlar,

Level-1 diye açtım baktım level-2ymiş ama başlamış oldum devam ettim. Zorlandım doğal olarak.
Dün akşam kızım hastalandı. Çok az yapabildim level-1'i.
Ama karataya uygun beslenmeyi yapabildim.
hba1c değerimi bilmiyorum. Tarçınlı süt denedim. Tarçın daha çok tatlıya sevk ediyor beni gibi geliyor. Ama suyu az içiyorum evet, arttırıyorum gittikçe.

Günaydınlar,

Level-1 diye açtım baktım level-2ymiş ama başlamış oldum devam ettim. Zorlandım doğal olarak.
Dün akşam kızım hastalandı. Çok az yapabildim level-1'i.
Ama karataya uygun beslenmeyi yapabildim.
hba1c değerimi bilmiyorum. Tarçınlı süt denedim. Tarçın daha çok tatlıya sevk ediyor beni gibi geliyor. Ama suyu az içiyorum evet, arttırıyorum gittikçe.

Level 2 yi tamamladıysan helal olsun valla.kondüsyon iyi demekki.bi fırsatını bulup sporunuda yapmışsın ayrıca tebrik ediyorum:KK5:
Karataya ve spora devam edersen tatlı krizlerinde biter eminim.motivasyonun bol olsun...

X