Yazamadim kizlar ama 2 gun 1 saatlik yuruyus yaptim diger gun de 1 saat zumba yaptim. Kilom su an 61.8
Evde atlıyorum, farkeder mi?
ha_mim bu gün ne kadar spor yaptın? 45dk yürüyüş yaptım ben şimdilik. Akşama biraz daha spor yapacağım.
Gecemez ki gecemez ki hamim beni geçemez ki
Günaydın kilo vermeye azmetmiş hanımlar..
Ben üç gündür her yönden ipin ucunu kaçırdım galiba..
İp atlamak bana yaramadı ipi kaldırdım, yürüyüşlere okula giderken devam, öğunleri de tekrar kontrole almaya çalışacağım.
Destek bekliyorum sizden yoksa zorlanacağını görünüyor.
ben 1 aydır kaçamaklı şekilde karatay yapmaya çalışıyorum da zihnimi köreltemiyorum.
buna rağmen 1200 gr vermişim.
Birazcık motive olup başlayabilsem doğru dürüst ve spor ile desteklesem daha fazla olacaktı eminim.
pazartesi günü tartıldım 57 kg olmusum
spor olarak kızımla boğusuyoruz sadece :)
Tebrikler canım
Tebrikler 3 kilo vermişsin.başka bişey yapmadın mı canım
akşamları yemek yemiyorum
bitki çayı içiyorum
sabah yarım simit
öglen yerim pilav hariç herşeyi
genelde böyle :)
ikisi de olur. psikolojik olarak tartıda 5 li rakamlar görmek istiyorum. bir de kas kütlem artsın istiyorum.Boyuna göre gayet iyisin bence canım .sen zayıflamak mı yoksa sıkılaşmak mı istiyorsun?
motive olursun belki burada. üstelik ben senin fiziğini beğeniyorum.ben 1 aydır kaçamaklı şekilde karatay yapmaya çalışıyorum da zihnimi köreltemiyorum.
buna rağmen 1200 gr vermişim.
Birazcık motive olup başlayabilsem doğru dürüst ve spor ile desteklesem daha fazla olacaktı eminim.
sayılır :)pazartesi günü tartıldım 57 kg olmusum
spor olarak kızımla boğusuyoruz sadece :)
ya ben gaza gelemeyen biriyim. hele de rekabet falan benim kimyamı bozuyorikisi de olur. psikolojik olarak tartıda 5 li rakamlar görmek istiyorum. bir de kas kütlem artsın istiyorum.
motive olursun belki burada. üstelik ben senin fiziğini beğeniyorum.
sayılır :)
Ozlediysen çözümü kolay. Ama motive icin ne yapacağız bilemiyorimya ben gaza gelemeyen biriyim. hele de rekabet falan benim kimyamı bozuyorchentiq
Sen benim fiziğimi nerden gördün ki
bi de ben seni özledim.
Ozlediysen çözümü kolay. Ama motive icin ne yapacağız bilemiyorim
Instagramdan eklisin ya. Gecen arkadaslarla gezmissin onu gordum :)
Ozlediysen çözümü kolay. Ama motive icin ne yapacağız bilemiyorim
Instagramdan eklisin ya. Gecen arkadaslarla gezmissin onu gordum :)
Dün akşam; Jillian Level 2 yapıldı.
Bugünkü hedef-1: Karataya uygun beslenmek. (Lütfen Allahım şu tatlı krizim beni nöbete sokmasın.)
Bugünkü hedef-2: Jillian level 1'e başlanacak.
Dün level 2 yapmışın bugün neden 1 ?
Tersten mi başladın:))yoksa kendini mi test ettin.
canım hergün aklımda aslında ama bu aralar küçüğün keyfi yok agresif biraz.2 yaş sendromuna girdi galiba :/ama yapmaya çalışıcam. inşallah seni yalnız bırakmıcam
Tatlı krizleri için tarçınlı süt denedin mi canım bide bol su.ben suyu az içince canım tatlı istiyor.yapabilirsen şeker orucu yap derim.bide hgba1c değerlerin nasıl.umarım doğru yazmışımdır
Günaydınlar,
Level-1 diye açtım baktım level-2ymiş ama başlamış oldum devam ettim. Zorlandım doğal olarak.
Dün akşam kızım hastalandı. Çok az yapabildim level-1'i.
Ama karataya uygun beslenmeyi yapabildim.
hba1c değerimi bilmiyorum. Tarçınlı süt denedim. Tarçın daha çok tatlıya sevk ediyor beni gibi geliyor. Ama suyu az içiyorum evet, arttırıyorum gittikçe.