Dudak Makyajı Dudaklarm atlyo ne yapmalym

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

dayanilmazoldu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2008
96
0
31
dudaklarım çatlıyo bazende derisi soyuluyo bbuda benim sinirimi bozuyo ben dudaklarımın pürüzsüz olmasını istiyorum ne yapmalıyım bi fikriniz varmı:çok üzgünüm:

dudak çatlamasının en doğal sebebi susuzluk.bunun için bol su içmelisin. onun dışında dudakları kemirmeyip ıslatmamak lazım.sık sık yağlı bir krem sürmek faydalı olacaktır.

canim yatmadan once dudaklarina bolca vazalin sür hatta dudak cercevenin disina kadar tasirabilirsin.Ilk seferinde bile farki hissediceksin duzenlide kullanirsan yumusacik dudaklarin olur.Test edilmistira.s.

bepanthen süper oluyor gercekten, bende bazen dudaklarimi yoluyorum, yada haftada bir gün dudaklarina bal sür 10 dak beklet sonra yika yada yala

dudaklarının çatlamaması için nivea dudak koruyucularını kullanmalısın. zevkine göre seçebilirsin. sade istiyorsan renksiz olanlarını kırmızı yapmasını istiyorsan çiçekli veya vişneli olanlarını kullanmalısın. sık sık tazemelisin çünkü kolay çıkar. zaten niveayı sürdüğünde dudağında olduğunu farkedersin:))

eczanede satılan babe diye bi marka var ilk kullanımda itibaren müthiş işe yarıyo opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…