• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri dudaklarım çok renksiz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
358
kızlar dudaklarım çok renksiz bu yüzden sürekli ruj kullanmak zorunda kalıyorum..dudakalrımın daha canlı ve renkli gözükmesi için ne yapabilirim?

Alıntı:

Dudaklarımız en fazla gülümsemeyi ve öpmeyi sever. En etkili yüz jimnastiği tebessüm etmektir. Yüz hatlarımızın aşağı doğru sarkmasını önler ve yer çekimine meydan okur.

▪ Günde 2-3 kere ıslık çalmaya ne dersiniz? Bu harika bir dudak jimnastiğidir. Hem keyfinizi de yerine getirir!

▪ Dudaklarınızda kan dolaşımını canlandırmak ve renklenmesini sağlamak için, ıslak diş fırçası ile çok hafif bir masaj yapabilirsiniz.

▪ Bal, havuç suyu ve salatalık kabukları dudaklarınız için nefis maskelerdir.

▪ Asitli içecekler, diş macunları, kolonya, aşırı sabunlama dudak çevresinde lekelenmeye neden olabilir.

▪ Dudaklarınızı sık sık yalarsanız, kuruyup çatlar. Ayrıca tükürük de dudak çevresinde lekelenmeye neden olabilir.

▪ Dudaklarımızın güneşten korunmaya ihtiyacı olduğunu söylemeye gerek var mı? Özellikle açık havada fazla kalanlar ve sporcuların ister renkli, ister renksiz en az 15 faktörlü güneşten koruyucu sürmeleri çok önemlidir. Bu önlem uçuklardan sakınmak için de önemlidir.

▪ Dudaklarınız sık sık çatlıyor mu? Kuru ve soğuk hava dudakları çatlatır. O halde iyi bir dudak kremi sürmelisiniz ve gün boyunca tazelemelisiniz. A ve B vitaminlerinin eksikliği de dudakların çatlamasına neden olabilir. Bu durumda dudağınızı nemledirmeniz ve eksik vitaminleri takviye etmeniz yararlıdır.

Bal, havuç suyu ve salatalık kabukları dudaklarınız için nefis maskelerdir
bunu hemen denicem canım çok sağol önerilerin çok güzeldi gerçekten ....

kalıcı makyajla dudakları renklendirsek nasıl olur acaba ?benim dudaklarımda da ruj durmuyo hemen bozuluyor iğrenç oluyor hemen siliyorum en iyisi kalıcı makyaj bilgisi olan var mı güvenirlik ve fiyat konusunda

ruj bende de surmuyor ama rujdan da kaynaklanıyor olabilir tabi fakat bende rahat durmuyorum ki sürekli yalıyorum dudaklarımı bazen hiç birşeyyapmasamda bir bakıyorum ruj çıkıvermiş..sürekli ruj yeniliyorum sevmiyorum rujsuz dudaklarımın rengini..çok solgun duruyorlar..heartbrokenın önerilerini denicem ama kalıcı makyajı düşünmüyorum..bana doğal gelmiyor ve rahatsız olurum kalıcı makyajla ama yapana da saygı duyarım tabi..nette bi araştır canım benim bi bilgim yok ama nette ayrıntılı bilgi bulabilirsin..

ben de yalarım hep ama çıksa iyi benimki çok pis oluyo her markayı denedim dudaklarım tepkimeye giriyo herhalde rujla kuruluktan ne sürsem hüüüp içine çekiyo hehehesenağlama

ben de yalarım hep ama çıksa iyi benimki çok pis oluyo her markayı denedim dudaklarım tepkimeye giriyo herhalde rujla kuruluktan ne sürsem hüüüp içine çekiyo hehehesenağlama

peki canım nivea lipsticklerden denesen, hem artık kalıntı bırakmıo onlar,kıvamında deişiklik olmuş içinde parlatıcı da var artık Dudağın boyalı gibi olmuo artık pek Eskiden çok renkli olurdu şimdi doğal duruo :dance:

canım bende aynı dertteyim ama şöle bişi düşündüm sürekli oje sürünce tırnaklarımız sararıyo havasızlıktan dimi benim önceden dudaklarımın rengi çok güzeldi ruj sürmeye başlayınca renksizleşti acaba havasız bırakıyoruz ondan mı oluyo ben evde bile ruj sürüyorum kendimi rahat hissetmiyorum çünkü. bu maskeleri denersen aldığın sonucu yazar mısın iyi veya kötü...

canım aynen eskiden hiç böyle bir derdim yoktu ve dudaklarımın renginide çok beğenirdim..bende evde bile artık rujlu dolaşır oldum..acaba dediğin gibimi havasızlıktan kaynaklanıyor olabilirmi..maskeleri henüz denedmedim canım ama arada fırçalıyorum ve fırçalayınca çok hoş oluyor fakat belli bir süre sonra yine eski haline geliyorlar.....:1ninca:

ben hiç ruj kullanmadım kuruduğu zaman niveanın renksiz dudak kremini sürerim. dudaklarımı ara sıra diş fırçasıyla fırçalarım toz şekerle peeling yaparım dudaklarım çok pembedir her zaman bazen ruj mu sürüyosun sürekli die soran bile oluyo

veeee dudaklarınız kuruduğunda sakın yalamayın en büyük kötülüğü yapmış olursunuz dudak kremi yoksa bile hemen el kremi sürün ama yalamayın...

bende de benzer bi sorun var niveanin cileklisini kullaniyorum ise yariyor acikcasi.

niveanın çileklisini gece yatarken sürmenizi öneririm uzun süre kullandığınız da sürekli yani bu süre 1 yıl falan. Sonra kullanmasanız bile dudağın renk yapısını değiştirio OLUMLU yönden

Back