Dudağıma yapışan asistan

Erotik filmlerdeki olaylar geldi aklıma güzel fantezi

Hanımefendi ben bekarim ya ben niye sevismis olayim hayret bir sey. Ben karsiyim bu tip seylere. Insan insana bunu yapar mi?
Ben evlenince bile sevismemeyi dusunen bir genc bayanim. Genc kizim.
En doğrusunu yapıyorsunuz. Sevişince bir şey kazanmıyor insan. Bir kere mantıken saçma bir olay. İnsan bundan nasıl zevk alır. Sevdiğine nasıl yapar düşünüyorum ben de anlam veremiyorum. Ben treni kaçırdım siz yoldan şaşmayın

Gerçek sadece etik yönden sıkıntı olabilme ihtimali düşündürdü beni ne yalan söyleyeyim
Niye, iş yerinde sevgililik evlilik nişanlılık akrabalık oluyor da seks mi etik olmayacak ben onay verdim sorun yok. Ön sayfalarda çok seksi yazışmalar yapılmış. Kocası iş seyahatinde olanları düşünüp artı on sekiz konuşmamalı insanlar. Gerçi burası müstehcen bölüm değil mi, tamam ben çıkıyorum o zaman kapıdan

Sen o cesareti vermişsin çocuğa o da fırsatı kaçırmak istememiş.. Ciddi düşünmüyor kesinlikle

Gerçek sadece etik yönden sıkıntı olabilme ihtimali düşündürdü beni ne yalan söyleyeyim
Heyecanı bir yana koyacak olursak adamın bekar olduğundan eminsin değil mi? Ve doktorlar çapkın olur, özellikle nöbetlerde de canları sıkıldığından bol aksiyonlu geçer depolar, nöbet odaları vs. Başkasına da yapışması sıkıntı olur mu için?

insan insana bunu yapar mı?? diyorum her bitişte bende. Ayıp yani....

Eminim yani araştırmadan adama flörtöz davranmam o kadar da değil yaniiii

Seks değil dersime giren adamla bir şeyler yaşamamdı konu aslında seks etik olmasa bu kadar bebe yapılmazdı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…