Dudağıma yapışan asistan

Hanımefendi siz ne dediğinizin farkında mısınız? Öbüşmeden mi girseydi mevzuya? O zaman düpedüz kadına şiddet olurdu! Sonuçta ön öpüşme diye bir şey var. Eğer sırada fazla bekleme sebebim iki doktorun saadeti ise, Allah şahidim olsun ki libidom önlerinde eğilir saygıyla!
İdinizle değil süper egonuzla hareket edin bir kere de hanımefendi

Ne diyeyim ki size, French kissi mumla aramazsınız umarım. Beddua etmiyorum yanlış anlamayın beni ama herkes aynı değildir bunu sakın unutmayın. Herkesin libidosu aynı şekilde olmaz anlayın bunu artık. Ne zaman gelişicez hiç bilmiyorum. İyi günler size!!!
Beni kaldırmayın simdi bayan. Resmen beddua etmissiniz beddua etmedim diyerek beddua etmemis olmuyorsunuz...

Libido demişsin ama konu sahibi bekar degil mi? Bekar kızda libidonun ne isi var? Gercekten nasil ornek oluyorsunuz ben anlamiyorum. Libido evlenince olmasi gereken bir sey. Bekar genc kizda libido varsa bu bence ciddi bir sorun. Bence bosanmali.

Hanımlar merhaba uzun zamandan beri konu açmıyordum
Bu dönem stajını yaptığım bölümde bir asistanla tabiri caizse bakışıyoruz
Tabii aynı okulda olmamız ve aynı zamanda derslerime girmesi aklımı karıştırıyordu ve bundan dolayı da kendimi çekmiştim
Fakat öncesinde baya bir flörtöz davrandım güzel giyinmeler göz süzmeler direkt adıyla seslenmeler, her fırsatta yanındaolmalar,sonra tabi aklımı karıştıran durumlar vardı yazdığım gibi.
Aramızda libido savaşları vardı

abi ayağı çekiyordum
Neyse bir gün doktor odasında bir hastanın sonuçlarına bakmam gerekti ay adam oracıkta sıkıştırıp dudağıma yapıştı ben de şokla tokadı yapıştırdım

tokadı yapıştırdım ama aklımda kalmadı değil
Böyle itip çekme durumlarına bayılıyorum
Libidom ve etik arasında kaldım
Hadi hayırlısı ne yapayım? Gidip tamamlayamadığımız öpücüğü mü tamamlayayım yoksa ne yapayım? bir yandan flörtöz davranıp geride kalmak da hoşuma gidiyor

tabi gelip bir anda öpmeyi de adlandıramadım yanii bilemedim ne bu hem de terbiyesizce
Seks yapın desek yapacak mısınız? Böyle konularda buraya akıl danışılması çok mantıksız geliyor.

Ne diyeyim ki size, French kissi mumla aramazsınız umarım. Beddua etmiyorum yanlış anlamayın beni ama herkes aynı değildir bunu sakın unutmayın. Herkesin libidosu aynı şekilde olmaz anlayın bunu artık. Ne zaman gelişicez hiç bilmiyorum. İyi günler size!!!
+1
Bu yorumun dudağı olsa da öpsem.

Beni kaldırmayın simdi bayan. Resmen beddua etmissiniz beddua etmedim diyerek beddua etmemis olmuyorsunuz...

Libido demişsin ama konu sahibi bekar degil mi? Bekar kızda libidonun ne isi var? Gercekten nasil ornek oluyorsunuz ben anlamiyorum. Libido evlenince olmasi gereken bir sey. Bekar genc kizda libido varsa bu bence ciddi bir sorun. Bence bosanmali.

Hanımefendi gerçekten çok cahilsiniz. Evet bekar kızda libido olmaz ama nadiren de olsa oluşunca aldıramıyor libidoyu. Bakire sonuçta. Allah öyle yaratmış onun suçu mu? Bazılarında erken oluşuyor libido.

Bu konuda bdvye açılır mı neresi dert diye topiklere çatır çatır yazanlar çifte standart yapmış her zaman ki gibi.
Konudaki yorumlar gayet de cinsellik içeriyor, geyik de cabası ama konu sizler olunca her şey serbest olmalı, gerçi ben niye konuşuyorsam artık🤔

X