Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim için çalışma ortamı (ne tür bir ortam olursa olsun) seks/sevgili dışı bir ortamdır. O yüzden onu hariç tutacağım. Adamın yüzüğü yoksa, ortada bilinen sevgilisi yoksa ekstra bir araştırmaya gerek yok. Sonuçta sadakat yükümlülüğü olan sen değilsin. Ben sen üzülme diye sevgilisi var mı başka yapıştığı var mı diye öğrenmeni istedim.Eminim yani araştırmadan adama flörtöz davranmam o kadar da değil yaniiii
Tanışırmıydı konuyu okudunuz mu zaten tanısiyorlar birlikte çalısıyorlar.En azından bir yol alırdı once tanısır konusurdu.. Amacı baska cocugun bilmem anlatabildim mi
Aa benim de amacım o biraz ya iyi oldu bu çünkü amaçlar uyuyor teşekkürlerEn azından bir yol alırdı once tanısır konusurdu.. Amacı baska cocugun bilmem anlatabildim mi
Amacı seks mi?En azından bir yol alırdı once tanısır konusurdu.. Amacı baska cocugun bilmem anlatabildim mi
parmaklar yoruldu mesaj yazmaya mecali kalmadı kimseninNe oldu ya bi anda fanteziler tükendi
Ne oldu ya bi anda fanteziler tükendi
Gelinlik tavsiyesi veriyorduk biz de...beğenmiyo bi türlüSen o cesareti vermişsin çocuğa o da fırsatı kaçırmak istememiş.. Ciddi düşünmüyor kesinlikle
Adeta birden dudaktan öbüşmüş gibi heycanlıydı şimdi evli kişilere döndüKonu bdvde iken adrenalin ve libido karışımı var idi. Cinselliğe taşınınca heyecanı kaybettik.
Yani açıkçası herkese yapışabilir hevesimi alıcam sonra da görmem zatenBenim için çalışma ortamı (ne tür bir ortam olursa olsun) seks/sevgili dışı bir ortamdır. O yüzden onu hariç tutacağım. Adamın yüzüğü yoksa, ortada bilinen sevgilisi yoksa ekstra bir araştırmaya gerek yok. Sonuçta sadakat yükümlülüğü olan sen değilsin. Ben sen üzülme diye sevgilisi var mı başka yapıştığı var mı diye öğrenmeni istedim.
Demin oyle demiyordun noldu simdi mi utandin. Birak kimse yemez herkes gercek yuzunu gordu!!!Ben gidiyorum ahlaksızlık yuvası cinsellik bölümünde kalmaya ar ediyorum. Evli bi bağyanım ben. Sadece kocamla ve jinekoloğumla cinsellik konuşurum.
Offf öyle diyenler çok fene aşık oluyo deme deme deme...Asla ciddi düşünmüyorum arkadaşlar evliliği ölmeden mezara girmekle biraz eşdeğer buluyorum ne yalan söyleyeyim
Same penis forever’a gerek yok bence
Ahlak ve edep yoksunusunuz. Üstüne bir de kıskançsınız, sizde olmayan şeyleri kötüleyerek mutlu olamazsınız.Asla ciddi düşünmüyorum arkadaşlar evliliği ölmeden mezara girmekle biraz eşdeğer buluyorum ne yalan söyleyeyim
Same penis forever’a gerek yok bence
Demin oyle demiyordun noldu simdi mi utandin. Birak kimse yemez herkes gercek yuzunu gordu!!!
Kaldirdin tum perdelerini