Dudağıma yapışan asistan

Eminim yani araştırmadan adama flörtöz davranmam o kadar da değil yaniiii
Benim için çalışma ortamı (ne tür bir ortam olursa olsun) seks/sevgili dışı bir ortamdır. O yüzden onu hariç tutacağım. Adamın yüzüğü yoksa, ortada bilinen sevgilisi yoksa ekstra bir araştırmaya gerek yok. Sonuçta sadakat yükümlülüğü olan sen değilsin. Ben sen üzülme diye sevgilisi var mı başka yapıştığı var mı diye öğrenmeni istedim.

Benim için çalışma ortamı (ne tür bir ortam olursa olsun) seks/sevgili dışı bir ortamdır. O yüzden onu hariç tutacağım. Adamın yüzüğü yoksa, ortada bilinen sevgilisi yoksa ekstra bir araştırmaya gerek yok. Sonuçta sadakat yükümlülüğü olan sen değilsin. Ben sen üzülme diye sevgilisi var mı başka yapıştığı var mı diye öğrenmeni istedim.
Yani açıkçası herkese yapışabilir hevesimi alıcam sonra da görmem zaten
Çok da umrumda değil
Taş gibi çocuk vallaha etik açıdan da sorun değilse
mümkünse fingirdemekten öte gideceğim

Ben gidiyorum ahlaksızlık yuvası cinsellik bölümünde kalmaya ar ediyorum. Evli bi bağyanım ben. Sadece kocamla ve jinekoloğumla cinsellik konuşurum.
Demin oyle demiyordun noldu simdi mi utandin. Birak kimse yemez herkes gercek yuzunu gordu!!!

Kaldirdin tum perdelerini

Demin oyle demiyordun noldu simdi mi utandin. Birak kimse yemez herkes gercek yuzunu gordu!!!

Kaldirdin tum perdelerini

Bakın bağyan kavramları birbirine karıştırmayın rica ediyorum. Ben cinsellik yaşanmasına karşı değilim ve destekliyorum. Ben konuşulmasına karşıyım. Herkesin seksi kendine sonuçta. Cinsellik bölümü şer yuvasıdır.

X