Dudağıma yapışan asistan

İdinizle değil süper egonuzla hareket edin bir kere de hanımefendi

Beni kaldırmayın simdi bayan. Resmen beddua etmissiniz beddua etmedim diyerek beddua etmemis olmuyorsunuz...

Libido demişsin ama konu sahibi bekar degil mi? Bekar kızda libidonun ne isi var? Gercekten nasil ornek oluyorsunuz ben anlamiyorum. Libido evlenince olmasi gereken bir sey. Bekar genc kizda libido varsa bu bence ciddi bir sorun. Bence bosanmali.

Seks yapın desek yapacak mısınız? Böyle konularda buraya akıl danışılması çok mantıksız geliyor.

+1
Bu yorumun dudağı olsa da öpsem.

Hanımefendi gerçekten çok cahilsiniz. Evet bekar kızda libido olmaz ama nadiren de olsa oluşunca aldıramıyor libidoyu. Bakire sonuçta. Allah öyle yaratmış onun suçu mu? Bazılarında erken oluşuyor libido.

Bu konuda bdvye açılır mı neresi dert diye topiklere çatır çatır yazanlar çifte standart yapmış her zaman ki gibi.
Konudaki yorumlar gayet de cinsellik içeriyor, geyik de cabası ama konu sizler olunca her şey serbest olmalı, gerçi ben niye konuşuyorsam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…