- 17 Aralık 2015
- 26.426
- 48.115
Neden ?Bir dahakine sen yapış ödeşmiş olursunuz ama o sana tokat atmasın
Bu ben olabilir kocamin peşinden bi kere öpem diye koştum amacim yataga atmakti konu nerelere geldiOfff öyle diyenler çok fene aşık oluyo deme deme deme...
Amin.Ahlak ve edep yoksunusunuz. Üstüne bir de kıskançsınız, sizde olmayan şeyleri kötüleyerek mutlu olamazsınız.
Ahlak ve edep yoksunusunuz. Üstüne bir de kıskançsınız, sizde olmayan şeyleri kötüleyerek mutlu olamazsınız.
Kız dilini ısır , büyük konuşma.Asla ciddi düşünmüyorum arkadaşlar evliliği ölmeden mezara girmekle biraz eşdeğer buluyorum ne yalan söyleyeyim
Same penis forever’a gerek yok bence
Artık kalçaları mı tokatlar nereyi tokatlar çocuk bilememNeden ?
Tokat var tokat var nereye attigi onemli bence atadabilir yani
Konusulmasina derken yasanirken konusulmasina mi? Tam olarak o anda mi, o esnada mi?Bakın bağyan kavramları birbirine karıştırmayın rica ediyorum. Ben cinsellik yaşanmasına karşı değilim ve destekliyorum. Ben konuşulmasına karşıyım. Herkesin seksi kendine sonuçta. Cinsellik bölümü şer yuvasıdır.
Konu bdvde iken adrenalin ve libido karışımı var idi. Cinselliğe taşınınca heyecanı kaybettik.
Dört nala gidiyordu atlılarArtık kalçaları mı tokatlar nereyi tokatlar çocuk bilemem
Konusulmasina derken yasanirken konusulmasina mi? Tam olarak o anda mi, o esnada mi?
Edep ya. Bana ne senin cinsellik yaşanırken neye karsi oldugundan. Özel hayatin sende kalsin. İster konus ister konuşma.
Sacima yag bakimi yapicam ben!!!!
Di mi? Hastaneden eve gelmiş gibi olduk : (
Kalça güzel.oluyor ben tavsiye ederimArtık kalçaları mı tokatlar nereyi tokatlar çocuk bilemem
Ben cidden kıskandım konu sahibini. Yine ben hariç herkes sevişiyoBence siz de kıskandınız konu sahibini.
Beni taaa dr odasınds stetoskobu ile karşılayan bir civanım var şükürrrÜstelik evde çorba yapıp karşılayan bile yok :/
Kullandigin yag bile terbiyesiz iste.Bir yağ var hintli kadınların kullandığı. Tavsiye edebilir miyim size? İsmini buradan veremem terbiyesiz bir isim ama belli ki içiniz gibi saçlarınız da kurumuş!
Ben cidden kıskandım konu sahibini. Yine ben hariç herkes sevişiyo
Ben başka yerlerde dondurma severim denemedim ama seviyorum adgjklKalça güzel.oluyor ben tavsiye ederim
Beni taaa dr odasınds stetoskobu ile karşılayan bir civanım var şükürrr
Kıskanın
Şimdi o kadar detay vermeyelim yoksa boğaz sıkmalı amuda kalkmalı seyleride önerirdimBen başka yerlerde dondurma severim denemedim ama seviyorum adgjkl