Dudağıma yapışan asistan

Asla ciddi düşünmüyorum arkadaşlar evliliği ölmeden mezara girmekle biraz eşdeğer buluyorum ne yalan söyleyeyim
Same penis forever’a gerek yok bence
Kız dilini ısır , büyük konuşma.
Arkadaş gruplarında da “evlilik düşünmüyorum.” diyenler ilk evlenenler oluyor genelde

Konusulmasina derken yasanirken konusulmasina mi? Tam olarak o anda mi, o esnada mi?
Edep ya. Bana ne senin cinsellik yaşanırken neye karsi oldugundan. Özel hayatin sende kalsin. İster konus ister konuşma.
Sacima yag bakimi yapicam ben!!!!

Bir yağ var hintli kadınların kullandığı. Tavsiye edebilir miyim size? İsmini buradan veremem terbiyesiz bir isim ama belli ki içiniz gibi saçlarınız da kurumuş!

Ya ben konuyu ilk okurken rahatsız oldum baya . Sadece bakıştığım insanın çat diye gelip öpmesi beni çok rahatsız ederdi. Bu baya kişisel alanıma rahatsız edici şekilde girmek olurdu benim için. Sevgili olmadan sevişmiş insanım ama ne bileyim öncesinde dışarılarda buluştuk, aylarca mesajlaştık falan. Karşılıklı ilgi olduğu çok fazlasıyla belliydi bizde. Öyle damdan düşer gibi öpülmedim hiç . Sanırım beyaz önlük fantezim falan da yok, yorum yapanlar gibi yükselemedim konuya . Yorumlara da baya şaşırdım ve çok güldüm .

Ama önemli olan @Vander ’in bunu rahatsız edici bulmamış olması tabi, Madem ikiniz de bekarsınız, adam da yeşil ışığı yakmış; bir gün bittiği takdirde her gün onu görmek, muhatap olmak canınızı yakmayacaksa siz de ona yapışın .

Bir yağ var hintli kadınların kullandığı. Tavsiye edebilir miyim size? İsmini buradan veremem terbiyesiz bir isim ama belli ki içiniz gibi saçlarınız da kurumuş!
Kullandigin yag bile terbiyesiz iste.

Hintli ne demek ayrica. Türkiye'de yaşıyoruz biz, yerel yaglarimizin suyu mu cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…