- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Şu an sokakta, halk arasında dondurma yiyorum ahahs aklima bu video geliyorÖnünde dondurma yesin. Öğle arası filan bi yerde.
Dondurma yesin:
Seviyesiz insan. Kadın dediğin sokakta dondurma yimez.Şu an sokakta, halk arasında dondurma yiyorum ahahs aklima bu video geliyor
Aa bu şey değil mi? BennSariliyorsa iyi. Iki parmak ucuyla tutmak var bir de
HayırdırBen gece disaridayim cok da sey yapmayin
Canli muziiik baar tekilaa daanssHayırdır
Napcan burayı takip edip sen asistanı takip edecen ama böyle gözlerinle şuh şuhYarın okulda olucam sizi takip edemicem pek off
Gece baska oluyo ,ben gunduzde severim sorun yokGece tam şenleniyor buralar ay gece olsun
Biz burdayiz ama @Vander yok aglicamGece baska oluyo ,ben gunduzde severim sorun yok..Biz de gece gece kek poaca yapalim baska atraksiyon yok
O ortaya atti bombayi biz nasil patlatiriz diye pesindeyizBiz burdayiz ama @Vander yok aglicam
Duş derken ?Okul çok yoğunduuuu kendimi yeni attım vallaha duş almam lazım yemek yicem falan sonra kızçeler
Meraktayım. Dizi film izler gibi olduk böyleOkul çok yoğunduuuu kendimi yeni attım vallaha duş almam lazım yemek yicem falan sonra kızçeler
Arkası yarınMeraktayım. Dizi film izler gibi olduk böyle
Zor bir gün geçirdim yaa annemin sağlık sorunları falan var arkadaşlarla takıldım kusura bakmayınnnAnlat duj aldın yemek yedin..Sonra
Gecmis olsun canimZor bir gün geçirdim yaa annemin sağlık sorunları falan var arkadaşlarla takıldım kusura bakmayınnn
Gecmis olsun anneye.Zor bir gün geçirdim yaa annemin sağlık sorunları falan var arkadaşlarla takıldım kusura bakmayınnn
Annecigine sifa dilerim.Bende ayniyim yaslandi diye evham yapip agliyorum.Oysa o hala botox falan pesinde :))Teşekkür ederim önemli bir şey yok da ben pimpirikliyim.