Dudağıma yapışan asistan

Herkes de masallah nasıl kolay kabullendi sevgilisi bile olmayan bir adamin genc bir kizi kuytu kosede fırsat kollayip öpmesini gercekten cok saskinim.
Dusunsenize ya bu kiz belki istemiyordu bos bir odada abisi yasinda bir asistanin dudaklarina hasince yapisip guclu vucudunu yaslamasini, erkeksi kokusunun burnuna dolmasini ve bir anda aklının basindan gidip oracikta adama deliler gibi karsilik verm....
Ohm pardon.

Gercekten ayip bence. Surada yazılanları okudukca da sasirdim bu forum hangi ara boyle olmus..........

Yani ciddi konuşmak gerekirse tepkilerden çekinerek açtım ki tepki gelmesi de normal olurdu
Çocuğu oynatıyorum resmen ama sağolsun herkes yardır dedi
Haha dediklerini yapıcam mecburen

Valla gözüm ahlaksız terbiyesiz vs. diyen mesajları arıyor. Nerde bu devlet nerde bu millet? Forumda ahlaksızlık almış başını gitmiş

Gerçekten yobazlığınız beni şaşırttı. Forumda sevdiğim çağdaş bağyanlardan biriydiniz. Sert seviyor olamaz mı bu genç kızımız? Belki asistan bunu hissetti. Belki aralarında böyle bir çekim var. Kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz unutmayın. Şahsen ben aşırı kınıyorum şu an.

Oooo beddua tayma
Sjsjsbxbx

vander sen olmasan buyuk ihtimalle bir ergen uyduruyor derdim
buyuk ihtimalle bunu yaptigi ilk kisi sen degilsin, eglenmek istiyorsan devam et etik acidan sorun yok. good luck
Yok ya sadece afalladım hani o kadar oynattık çocuğu bir de etiği düşününce biraz şey oldum ondan açtım konuyu teşekkürler sassy
Zaten ciddi bir şey beklentim yok

heyecan kendini tatmin etme falan

Ciddi yorum yapacağım. Öpmesine terbiyesizce demişsin ama öpme cesaret sen vermişsin. Öpünce de tokadı basmışsın. Adamın ayarlarını bozmuşsun

Ciddi yorum yapacağım. Öpmesine terbiyesizce demişsin ama öpme cesaret sen vermişsin. Öpünce de tokadı basmışsın. Adamın ayarlarını bozmuşsun
Erkek milletine lazım azıcık heyecan kattık hayatlarımıza fena m yaptık öyle bir şey yapmasam muhtemelen sadece aval şeklinde bakardık

baka baka da çürürdüm

Vander asistanla yapışırkene ben;

"acaba halida kil var mi? Dur yerleri fircaliyim;
Kahvem koyu mu olmus ne?
Uf bu gun ne pisirsem?
Hava bulutlandi kesin yagmur yagacak..
Su sinekler de bi bitmedi gitti
Vs
vs
Vs"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…