Lütfen akrostiş olsun lütfenVander asistanla yapışırkene ben;
"acaba halida kil var mi? Dur yerleri fircaliyim;
Kahvem koyu mu olmus ne?
Uf bu gun ne pisirsem?
Hava bulutlandi kesin yagmur yagacak..
Su sinekler de bi bitmedi gitti
Vs
vs
Vs"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen akrostiş olsun lütfenVander asistanla yapışırkene ben;
"acaba halida kil var mi? Dur yerleri fircaliyim;
Kahvem koyu mu olmus ne?
Uf bu gun ne pisirsem?
Hava bulutlandi kesin yagmur yagacak..
Su sinekler de bi bitmedi gitti
Vs
vs
Vs"
Amaann toprak olacak zatenErkek milletine lazım azıcık heyecan kattık hayatlarımıza fena m yaptık öyle bir şey yapmasam muhtemelen sadece aval şeklinde bakardık
baka baka da çürürdüm
Cagdas sensin bagyan da... neyse.Gerçekten yobazlığınız beni şaşırttı. Forumda sevdiğim çağdaş bağyanlardan biriydiniz. Sert seviyor olamaz mı bu genç kızımız? Belki asistan bunu hissetti. Belki aralarında böyle bir çekim var. Kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz unutmayın. Şahsen ben aşırı kınıyorum şu an.
Açız açValla gözüm ahlaksız terbiyesiz vs. diyen mesajları arıyor. Nerde bu devlet nerde bu millet? Forumda ahlaksızlık almış başını gitmiş
Ne güzel işte. Ne istediğini bilen adamlara bayılıyorum.Cagdas sensin bagyan da... neyse.
Bunun yobazlikla da cagdaslikla da alakasi yok. Bu kiza bir arkadaslik bile teklif edilmemis. Benimle cikar misin denmemis. Aksam isin yoksa pastanede muhallebi kasiklayalim denmemis. Gidilmis slaak diye opulmus. Bence çok ayıp. İnsan nasil baska insanla opusur ben anlamiyorum zaten.
Ayrica beni kinamissin bayan ama insallah sen disarida prostat muayenesi icin sira beklerken iceride doktorlar op..urler de elinde sira numaran ekrana bakar durursun.
Cagdas sensin bagyan da... neyse.
Bunun yobazlikla da cagdaslikla da alakasi yok. Bu kiza bir arkadaslik bile teklif edilmemis. Benimle cikar misin denmemis. Aksam isin yoksa pastanede muhallebi kasiklayalim denmemis. Gidilmis slaak diye opulmus. Bence çok ayıp. İnsan nasil baska insanla opusur ben anlamiyorum zaten.
Ayrica beni kinamissin bayan ama insallah sen disarida prostat muayenesi icin sira beklerken iceride doktorlar op..urler de elinde sira numaran ekrana bakar durursun.
Hanimefendi seninle polemige girmeyeceğim bayan. Ben genc bir kizin bu sekilde öpülmesini dogru bulmuyorum. Bunun için linc edecekseniz edin.Hanımefendi siz ne dediğinizin farkında mısınız? Öbüşmeden mi girseydi mevzuya? O zaman düpedüz kadına şiddet olurdu! Sonuçta ön öpüşme diye bir şey var. Eğer sırada fazla bekleme sebebim iki doktorun saadeti ise, Allah şahidim olsun ki libidom önlerinde eğilir saygıyla!
Konuyu okuyunca gözümde canlanan:
Ben sana direkt adam yollayayım? HazırGidem de öğretmenlikten kalan beyaz önlüğümü sandıktan çıkarıp giydirem kocama. Az ile yetinmeyen çoğu bulamaz demiş atalarımız ajsjskskskd.
Gidem de öğretmenlikten kalan beyaz önlüğümü sandıktan çıkarıp giydirem kocama. Az ile yetinmeyen çoğu bulamaz demiş atalarımız ajsjskskskd.
Hanimefendi seninle polemige girmeyeceğim bayan. Ben genc bir kizin bu sekilde öpülmesini dogru bulmuyorum. Bunun için linc edecekseniz edin.
Tekrar ediyorum ben genc bir kizin bu sekilde opulmesini dogru bulmuyorum.
Bir kizin opulmesini de dogru bulmuyorum.
Ben opulmeyi dogru bulmuyorum.
Bekarim ben.
Opusmeyin ulan.
Hepsi yattıValla gözüm ahlaksız terbiyesiz vs. diyen mesajları arıyor. Nerde bu devlet nerde bu millet? Forumda ahlaksızlık almış başını gitmiş