Dudağıma yapışan asistan

Gerçekten yobazlığınız beni şaşırttı. Forumda sevdiğim çağdaş bağyanlardan biriydiniz. Sert seviyor olamaz mı bu genç kızımız? Belki asistan bunu hissetti. Belki aralarında böyle bir çekim var. Kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz unutmayın. Şahsen ben aşırı kınıyorum şu an.
Cagdas sensin bagyan da... neyse.

Bunun yobazlikla da cagdaslikla da alakasi yok. Bu kiza bir arkadaslik bile teklif edilmemis. Benimle cikar misin denmemis. Aksam isin yoksa pastanede muhallebi kasiklayalim denmemis. Gidilmis slaak diye opulmus. Bence çok ayıp. İnsan nasil baska insanla opusur ben anlamiyorum zaten.

Ayrica beni kinamissin bayan ama insallah sen disarida prostat muayenesi icin sira beklerken iceride doktorlar op..urler de elinde sira numaran ekrana bakar durursun.

Bunun yobazlikla da cagdaslikla da alakasi yok. Bu kiza bir arkadaslik bile teklif edilmemis. Benimle cikar misin denmemis. Aksam isin yoksa pastanede muhallebi kasiklayalim denmemis. Gidilmis slaak diye opulmus. Bence çok ayıp. İnsan nasil baska insanla opusur ben anlamiyorum zaten.

Ayrica beni kinamissin bayan ama insallah sen disarida prostat muayenesi icin sira beklerken iceride doktorlar op..urler de elinde sira numaran ekrana bakar durursun.
Ne güzel işte. Ne istediğini bilen adamlara bayılıyorum. 😁

Hanımefendi siz ne dediğinizin farkında mısınız? Öbüşmeden mi girseydi mevzuya? O zaman düpedüz kadına şiddet olurdu! Sonuçta ön öpüşme diye bir şey var. Eğer sırada fazla bekleme sebebim iki doktorun saadeti ise, Allah şahidim olsun ki libidom önlerinde eğilir saygıyla!

Ay o kadar özledim ki böyle faklı maklı olayları ayhhh. 3 senedir düzenli ilişkim, 1 seneye yakın da kocam var. Seviyoz şevişiyoz herşey okey de böyle ay gıcıklandım lanet olsun şıpsevdiliğe ya.
Öğrenciyken ben de az kıstırılmadım bence cok heyecanlı😍😍😍

Yalnızlardı odada Vandi ve asistan
Ansızın olan oldu ama dön bu yanlıştan
Bakıyorum konuya ar ettim, utandım
Issızlarda kendimi oradan oraya yuvarladım.
Şimdi kendinize gelin kk kadınları ayıbtır
Tokadı aşk etmiş kızımız aferin, haklıdır
Ilık sütünüzü için yatın, burası cenabet başlıktır.

@Vander akrostiş al bi dal.

Hanımefendi siz ne dediğinizin farkında mısınız? Öbüşmeden mi girseydi mevzuya? O zaman düpedüz kadına şiddet olurdu! Sonuçta ön öpüşme diye bir şey var. Eğer sırada fazla bekleme sebebim iki doktorun saadeti ise, Allah şahidim olsun ki libidom önlerinde eğilir saygıyla!
Hanimefendi seninle polemige girmeyeceğim bayan. Ben genc bir kizin bu sekilde öpülmesini dogru bulmuyorum. Bunun için linc edecekseniz edin.
Tekrar ediyorum ben genc bir kizin bu sekilde opulmesini dogru bulmuyorum.
Bir kizin opulmesini de dogru bulmuyorum.
Ben opulmeyi dogru bulmuyorum.
Bekarim ben.
Opusmeyin ulan.

Hanimefendi seninle polemige girmeyeceğim bayan. Ben genc bir kizin bu sekilde öpülmesini dogru bulmuyorum. Bunun için linc edecekseniz edin.
Tekrar ediyorum ben genc bir kizin bu sekilde opulmesini dogru bulmuyorum.
Bir kizin opulmesini de dogru bulmuyorum.
Ben opulmeyi dogru bulmuyorum.
Bekarim ben.
Opusmeyin ulan.

Ne diyeyim ki size, French kissi mumla aramazsınız umarım. Beddua etmiyorum yanlış anlamayın beni ama herkes aynı değildir bunu sakın unutmayın. Herkesin libidosu aynı şekilde olmaz anlayın bunu artık. Ne zaman gelişicez hiç bilmiyorum. İyi günler size!!!

Adam hakkında hiç iyi şeyler düşünemedim maalesef. Ne demek ilişkisi olmadığı bir kadının dudağına yapışmak? Belki siz istemiyorsunuz. Düpedüz taciz bu. Ben olsam bu olaydan sonra bunun adını bile ağzıma almazdım.

X