- 11 Aralık 2018
- 39.652
- 245.700
Hepimizin birden kocaları boşayası asistanlarla oynaşası geldi şuvan. Ekşına susamışız resmenNe kadar sevişmeye aç azgın kadınlar çıktı içinizden. Hepiniz de ayaküstü yapmaya meraklıymışsınız sjsjjs şaka şaka herkesin ihtiyaç duyduğu heyecan. Yapıştır @Vander
Ama dikkat et doktorlar çapkın olur derler, başkasına da yapışıyor olmasın kenarda köşede
Napıcan işte insan libidolu sevişmek istıyor.Ne kadar sevişmeye aç azgın kadınlar çıktı içinizden. Hepiniz de ayaküstü yapmaya meraklıymışsınız sjsjjs şaka şaka herkesin ihtiyaç duyduğu heyecan. Yapıştır @Vander
Ama dikkat et doktorlar çapkın olur derler, başkasına da yapışıyor olmasın kenarda köşede
Neyi veriyorsunAy bunlarda iki güldük flört ettik diye vereceğiz sanıyorlar tövbe ya ağzım bozuldu
Hepimizin birden kocaları boşayası asistanlarla oynaşası geldi şuvan. Ekşına susamışız resmen
Kuku diye tahmin ediyorum amaNeyi veriyorsun
Keşke daha önce haberim olsaydı kız vallaha ha ben bundan sonra gelişmeleri yazarım artıkHepimizin birden kocaları boşayası asistanlarla oynaşası geldi şuvan. Ekşına susamışız resmen
Kuku diye tahmin ediyorum ama
Kuku diye tahmin ediyorum ama
Asistanın şeklini bi göreydik önce yav. Asistan diye atlamayalım bence.+1 asistan dudağıma yapışacak ise boşarım çocuğumun babasını. Aha buraya yazıyorum ajahajsj
Asistanın şeklini bi göreydik önce yav. Asistan diye atlamayalım bence.
Konuyu okuyunca gözümde canlanan
Yabış.Arkadaşlar haha yetişemiyorum nicknamelerle artık çift olursak #...... oluştururum yorumları böyle etiketleriz
Önerileri alayım?
Yoo klasıma uyamadı yahu gidip öp diyorsun yaniiii ay pazartesi bir deniyeyimYabış.
Yarın kuytu köşede yapış dudişlere ısır tokat yerine geçer afhjkArkadaşlar haha yetişemiyorum nicknamelerle artık çift olursak #...... oluştururum yorumları böyle etiketleriz
Önerileri alayım?
Yarın kuytu köşede yapış dudişlere ısır tokat yerine geçer afhjk
Hayatımda ilk defa boyle seyler duyuyorumVander sakın elletme, erkek milletine güven olmaz. Göster ama elletme, azcık sürtün hop çekil! Öp ama koklama! Az tut, hemen sık, yala tükürme!! Osur gülümseme, çek bırak, bas konuş.