Allam bu konu nereye gidiyor böyleOdaya girdiğimde stetoskopunu okşuyordu ahahajsjs
Hangi renk acaba djdjkddld
Hastaya bir şey olsa hoca gelse don pantolon falan toparlanamazdık artık vajinal muayene falan derdikValla nasıl güzel ayak üstü sevişilirdi bide oynaşiyormuşsunuz uzaktan ben sevişirdim
Konu +18’e taşınır şimdi kfjdjdsOdaya girdiğimde stetoskopunu okşuyordu ahahajsjs
İstiyorsan yürü gitsin, akıt gitsin. Böyle bi abi çekip bi cilve yapıp bi tokat yapıştırıp nereye varacaksın? Adamlara da yazık hep manyak ettiniz be.Hanımlar merhaba uzun zamandan beri konu açmıyordum
Bu dönem stajını yaptığım bölümde bir asistanla tabiri caizse bakışıyoruz
Tabii aynı okulda olmamız ve aynı zamanda derslerime girmesi aklımı karıştırıyordu ve bundan dolayı da kendimi çekmiştim
Fakat öncesinde baya bir flörtöz davrandım güzel giyinmeler göz süzmeler direkt adıyla seslenmeler, her fırsatta yanındaolmalar,sonra tabi aklımı karıştıran durumlar vardı yazdığım gibi.
Aramızda libido savaşları vardı
abi ayağı çekiyordum
Neyse bir gün doktor odasında bir hastanın sonuçlarına bakmam gerekti ay adam oracıkta sıkıştırıp dudağıma yapıştı ben de şokla tokadı yapıştırdım
tokadı yapıştırdım ama aklımda kalmadı değil
Böyle itip çekme durumlarına bayılıyorum
Libidom ve etik arasında kaldım
Hadi hayırlısı ne yapayım? Gidip tamamlayamadığımız öpücüğü mü tamamlayayım yoksa ne yapayım? bir yandan flörtöz davranıp geride kalmak da hoşuma gidiyor
tabi gelip bir anda öpmeyi de adlandıramadım yanii bilemedim ne bu hem de terbiyesizce
Önce kalite kontrol yapıyorum kıl kontrolü sana layık mı diye mezuraBu yaptigin gercekten cok cirkin. Senin gibi birinden beklemezdim ve hic yakıştıramadım. Gercekten hayalkirikligina uğradım su an.
Bekar asistan var ve sen bana paslamiyorsun
Bayılırım libido ğatlamalarına .En zevk aldığım sevişme oynaşma türüdür .Diğerlerı bır haltıma yaramıo.Libido yukselınce çok ıyı oluoHanımlar merhaba uzun zamandan beri konu açmıyordum
Bu dönem stajını yaptığım bölümde bir asistanla tabiri caizse bakışıyoruz
Tabii aynı okulda olmamız ve aynı zamanda derslerime girmesi aklımı karıştırıyordu ve bundan dolayı da kendimi çekmiştim
Fakat öncesinde baya bir flörtöz davrandım güzel giyinmeler göz süzmeler direkt adıyla seslenmeler, her fırsatta yanındaolmalar,sonra tabi aklımı karıştıran durumlar vardı yazdığım gibi.
Aramızda libido savaşları vardı
abi ayağı çekiyordum
Neyse bir gün doktor odasında bir hastanın sonuçlarına bakmam gerekti ay adam oracıkta sıkıştırıp dudağıma yapıştı ben de şokla tokadı yapıştırdım
tokadı yapıştırdım ama aklımda kalmadı değil
Böyle itip çekme durumlarına bayılıyorum
Libidom ve etik arasında kaldım
Hadi hayırlısı ne yapayım? Gidip tamamlayamadığımız öpücüğü mü tamamlayayım yoksa ne yapayım? bir yandan flörtöz davranıp geride kalmak da hoşuma gidiyor
tabi gelip bir anda öpmeyi de adlandıramadım yanii bilemedim ne bu hem de terbiyesizce
Yok yook bu bildiğin doktorlar. Eksik olan sinsi sarışın sekreter. O basmaliymisBu ne kız sen çal kapımı dizisi gibi
Odaya önce stetoskopu girdi, yarım saat kadar sonra da ficudunun diğer kısımları odaya girdi.Odaya girdiğimde stetoskopunu okşuyordu ahahajsjs
Kız başkasına yapışsın o mezurayı steteskobuna vururum haddini bildiririm ona daha iyi olurNe kadar sevişmeye aç azgın kadınlar çıktı içinizden. Hepiniz de ayaküstü yapmaya meraklıymışsınız sjsjjs şaka şaka herkesin ihtiyaç duyduğu heyecan. Yapıştır @Vander
Ama dikkat et doktorlar çapkın olur derler, başkasına da yapışıyor olmasın kenarda köşede
Ne kadar sevişmeye aç azgın kadınlar çıktı içinizden. Hepiniz de ayaküstü yapmaya meraklıymışsınız sjsjjs şaka şaka herkesin ihtiyaç duyduğu heyecan. Yapıştır @Vander
Ama dikkat et doktorlar çapkın olur derler, başkasına da yapışıyor olmasın kenarda köşede