Dudağıma yapışan asistan

Ben sevmedim bu tavrı.. İki flörtöz bakış attık, giyinik süslendik diye ne cürretle sizi öpüyor.. Özgüven tavan..

Bunun bir sonraki adımı kapı kilitleyip şeysiler yapmaya doğru gidiyor.. Ama karşılıklı istek varsa birşey diyemem.. Adam sizi yine öpsün de sevgiliniz olur öper,nişanlınız, kocanız olur öper.. İki bakıştık diye gelip öpmesi.. Sevmedim ben bunu.. Tokatı sevdim ama

İstiyorsan yürü gitsin, akıt gitsin. Böyle bi abi çekip bi cilve yapıp bi tokat yapıştırıp nereye varacaksın? Adamlara da yazık hep manyak ettiniz be.

Bu yaptigin gercekten cok cirkin. Senin gibi birinden beklemezdim ve hic yakıştıramadım. Gercekten hayalkirikligina uğradım su an.
Bekar asistan var ve sen bana paslamiyorsun
Önce kalite kontrol yapıyorum kıl kontrolü sana layık mı diye mezura
Aklını karıştırıp ıq ölçme
Hmm acıya dayanıklılık testi bir de

Bayılırım libido ğatlamalarına .En zevk aldığım sevişme oynaşma türüdür .Diğerlerı bır haltıma yaramıo.Libido yukselınce çok ıyı oluo

Burmalı kırmalı sen bıraz daha uzaktan oynaş sonra lıbıdo patlayınca offf tadından yenmez.

Kız başkasına yapışsın o mezurayı steteskobuna vururum haddini bildiririm ona daha iyi olur

Cenabet ettiler forumu yemin ederim. Abdest almadan yatmasalar bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…