- 31 Temmuz 2009
- 10.484
- 52.446
Ben de seyi yaparım. Kibarca nazikce bardak agzi veya sisede parmak gezdirme. Böyle fark etmemis gibi o bardagin veya sisenin ağzında o parmak dolastikca adam yutkunuyor ahshs
Tabii siseyi falan sivazlar gibi degil. Cok hafif cok dalginca
Yaa deme oyle ahshs benim basima geldi zaarLan o da slip giyip geliyormuş o da 3. Tokat olur
Senin icin pis ve fesatsa ben napayim. Ben avuclamam.Şişeyi avuçladığını hayal ettim ya of niye böyle şeyler yazıyorsun
burhan altıntopun leopar desenli "ya başıma bir şey gelirde hastaneye düşersem" donu gibi olabilirNasıl don mesela haha?
Silipini çekip pipisine vurdururum testisler falan gider sonra topuk benYaa deme oyle ahshs benim basima geldi zaar
Teknik konuşma halk dilinde konuş.Yanlışlıkla seksi olmak denmiş bayılırımyanlışlıkla seksi olduğumda özellikle de ev seksisi kendimi koklayarak uyurum
Şey de yapılabilir sexual innuendo. Bunu çok yaparım ben sonra anlamamış gibi safa yatarım. Adam o an hayallerin içine dalmış olur çoktan. Zaten sizi öyle hayal etmeye başladıysa gerisi çorap söküğü gibi gelir
Oyle olmuyor işte ya atliyla yasadim ben onu ahhsh. Zaten o noktaya kadar arzular selale olmus. Adam pantulu bir cikariyor altinda slip. Bir sey de yapamiyorsun gormezden gelip baska seylere konsantre oluyorsun.Silipini çekip pipisine vurdururum testisler falan gider sonra topuk ben
Slip giyen kaldı mı yaOyle olmuyor işte ya atliyla yasadim ben onu ahhsh. Zaten o noktaya kadar arzular selale olmus. Adam pantulu bir cikariyor altinda slip. Bir sey de yapamiyorsun gormezden gelip baska seylere konsantre oluyorsun.
Aramızda çatalı olmayanlar var hanfendi.Göğüs dekoltesi olmalı.
Göğüs çatalı gözükmeli, biraz daha açılır mı acaba diye insanda merak uyandirmali.
Onun falsolu olduğu ordan belliydi zatenOyle olmuyor işte ya atliyla yasadim ben onu ahhsh. Zaten o noktaya kadar arzular selale olmus. Adam pantulu bir cikariyor altinda slip. Bir sey de yapamiyorsun gormezden gelip baska seylere konsantre oluyorsun.
He kalmis onu da ben buldum.Slip giyen kaldı mı ya
O da bi şansHe kalmis onu da ben buldum.
Tek tesellim neyse ki beyaz degildi.
Ya o insanın kendi kendine yükselme aşık olma hissi varyaYanlışlıkla seksi olmak denmiş bayılırımyanlışlıkla seksi olduğumda özellikle de ev seksisi kendimi koklayarak uyurum
Şey de yapılabilir sexual innuendo. Bunu çok yaparım ben sonra anlamamış gibi safa yatarım. Adam o an hayallerin içine dalmış olur çoktan. Zaten sizi öyle hayal etmeye başladıysa gerisi çorap söküğü gibi gelir
Ikincisinde normal boxer vardi ama. Acaba ilk seferinde temizde boxeri mi yoktu ahshshdOnun falsolu olduğu ordan belliydi zaten
Görmezden geleceğim kadar küçük olmasınnnnnOyle olmuyor işte ya atliyla yasadim ben onu ahhsh. Zaten o noktaya kadar arzular selale olmus. Adam pantulu bir cikariyor altinda slip. Bir sey de yapamiyorsun gormezden gelip baska seylere konsantre oluyorsun.
Üstünde takım varsa slip tercih etmiş olabilir. Ya dar boxer ya slip giyiniyorlar takımın altına.Ikincisinde normal boxer vardi ama. Acaba ilk seferinde temizde boxeri mi yoktu ahshshd
Yok ya normal kot vardi. Neyse artik onun slibinin hesabini yapmayak gecti gittiÜstünde takım varsa slip tercih etmiş olabilir. Ya dar boxer ya slip giyiniyorlar takımın altına.
Onu bulamayanlar da var....Görmezden geleceğim kadar küçük olmasınnnnn
Sen?Onu bulamayanlar da var....