- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.654
Tamam ama biliyorsun bir hüp borcun varTovbe de kiz o kadar degil.
Bira ismarlasin odesiriz
Mavi slip
Hüp demeyinn travmam varrrr travmammmTamam ama biliyorsun bir hüp borcun var
Tamam sayac takariz hallederiz. O iş bende raad olTamam ama biliyorsun bir hüp borcun var
Jsjssjshshsh pantulu bi indiriyo slip jajshshshs ayOyle olmuyor işte ya atliyla yasadim ben onu ahhsh. Zaten o noktaya kadar arzular selale olmus. Adam pantulu bir cikariyor altinda slip. Bir sey de yapamiyorsun gormezden gelip baska seylere konsantre oluyorsun.
Ahshsh neyse o gece film cektiyse bile yayinlanmayacak kadar kotu bir filmdi neyse ki.
He dünya hassas ...... için bir cehennemBu kadar hassas olma
Şeyler çıkmış şimdi kişiye özel baskı. Sevgili fotoğrafını bastırıyor tam o ön kısıma sarılıyormuş gibiYa o degilde
Bi ara istiklalde bi magaza vardi
Garip garip donlar satardi
Dusunun ki bokser fil surati seklinde ; şeyin geldigi yere hortum yapmislar. Onun icine mi koyuyo acaba seyini
O daha komik olmaz miydi yaa
Hahahahahaha sariliyormus gibi ay ne guzel olurŞeyler çıkmış şimdi kişiye özel baskı. Sevgili fotoğrafını bastırıyor tam o ön kısıma sarılıyormuş gibiyiyorsa o donla gitsin başkalarına ahah
Bızır ? U klitoris?He dünya hassas ...... için bir cehennem
Sariliyorsa iyi. Iki parmak ucuyla tutmak var bir deŞeyler çıkmış şimdi kişiye özel baskı. Sevgili fotoğrafını bastırıyor tam o ön kısıma sarılıyormuş gibiyiyorsa o donla gitsin başkalarına ahah
Bahtina kismetine nasil bir pipi cikacak acaba vander sjsjsnsbsbYalnız biz baya seviyeli insanlarız seviyemizi
Çük çük çük bile düşüremez olmaz yani imkansız şuan
Kucuk buyuk fark etmez, vatana millete vandere hayirli olacak saglikli bir pipi olsun kafi ❤Bahtina kismetine nasil bir pipi cikacak acaba vander sjsjsnsbsb
Çük olmasın ama ya çocuk şeyi gibi ağlar kaçarım yaniKucuk buyuk fark etmez, vatana millete vandere hayirli olacak saglikli bir pipi olsun kafi ❤
İçinden düşünsün, müstehcenCük deme buyuk dusun buyuk olsun
Onyargili olma. Kendini gelistirmisse o kadar onemli olmuyor.Çük olmasın ama ya çocuk şeyi gibi ağlar kaçarım yani