- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
Elbise giyerdim kolay olsun diyeGeri dönelim ya pazartesi ne giyeyim kızlar acil soruyorum bakın çok acilll
Donsuz gideyim ahahah
he artık aynı yolda değil miyiz heyecanıma ortak olmayacak mısınız küserim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbise giyerdim kolay olsun diyeGeri dönelim ya pazartesi ne giyeyim kızlar acil soruyorum bakın çok acilll
Donsuz gideyim ahahah
he artık aynı yolda değil miyiz heyecanıma ortak olmayacak mısınız küserim ki
Ben ben Bihterin.
Niye ki beni beyaz slip don tahrik ediyo,yillar evvel birisi giymisti hicte tipiyle bagdasmamisti ama aklima gelir icim urperir : DLan o da slip giyip geliyormuş o da 3. Tokat olur
ayy beyaz değilse asker yeşili? soluk mavi ? öffff düşününce içim tuhaf olduHe kalmis onu da ben buldum.
Tek tesellim neyse ki beyaz degildi.
Lacivert.ayy beyaz değilse asker yeşili? soluk mavi ? öffff düşününce içim tuhaf oldu
Açık maviayy beyaz değilse asker yeşili? soluk mavi ? öffff düşününce içim tuhaf oldu
Mavi slipLacivert.
Aklıma geldikçe yazayım akşama misafirim var alışveriş yapıp yemek yapmam lazım
Şey var mesela kendine dokunma. Konuşurken ya da derste mesela ders dinlerken çok odaklanmış dalmış gibi yapıp boynunu kaşırsın çok hafif hafif. Sen adamın gözüne bakıp pür dikkat dinlerken o senin boynundan başka yere odaklanamaz konuştukları karışır falan. Flörtse ve henüz temas yoksa kudurur. Sevgili ve koca direkt atlıyor.
Arkadasim susar misiniz yaMavi slip
Önünde dondurma yesin. Öğle arası filan bi yerde.
Dondurma yesin:
Hamamda keselenir gibi kasima annem. Sen vur deyince öldürürsün.Uu kudradan taktikler mecbur boynumuzu kaşıcaz daha neremizi şey yapalım
Adam korkabilir de. Dondurmaya bunu yapan... diye.Ay böyle yemesin noooloor.
Bekaret yemini eder gider rahip falan olurAdam korkabilir de. Dondurmaya bunu yapan... diye.
Ahshs bakirlik kafesiyle gezermis ahsh Turkce'ye çevirince cok dandirik durdu bu yahuBekaret yemini eder gider rahip falan olur
O gece o gece mi ahahah keşke telefonum sıkıntı çıkarmasaydı da aramanı görseydimArkadasim susar misiniz ya
Ahshs ay o gece nasi bi rezillikti abs yaa ahaha valla nerdeyse sana geliyordum düşün yani
O gece tabii atlinin slibiO gece o gece mi ahahah keşke telefonum sıkıntı çıkarmasaydı da aramanı görseydim
Allah benim belamı versinO gece tabii atlinin slibi
Gerci sen gorsen sana gelsem belki sonra barismazdik.
Barismasak yeniden görüşmezdik.
Yeniden gorusmesek tekrar baslamazdik.
Tekrar baslamasak diger kadinlardan haberim olmazdi.
Haberim olmasa kavga edip bitirmezdik.
Bitirmeseydik durup durup yazmazdi yine.
Evet su an onunla yasadigim her seyin yuzunden olduğuna karar verdim!!!! Kanım senin ellerinde, ifsam ciksaydi vebali boynuna olurdu.
Pis kadin.
Tovbe de kiz o kadar degil.Allah benim belamı versin
İzlerdik.......O gece tabii atlinin slibi
Gerci sen gorsen sana gelsem belki sonra barismazdik.
Barismasak yeniden görüşmezdik.
Yeniden gorusmesek tekrar baslamazdik.
Tekrar baslamasak diger kadinlardan haberim olmazdi.
Haberim olmasa kavga edip bitirmezdik.
Bitirmeseydik durup durup yazmazdi yine.
Evet su an onunla yasadigim her seyin senin yuzunden olduğuna karar verdim!!!! Kanım senin ellerinde, ifsam ciksaydi vebali boynuna olurdu.
Pis kadin.