Dudağıma yapışan asistan

Yanlışlıkla seksi mi? Nasıl oluyor?
Ben mesela bir sabah ise giderken evden apar topar cikip fark etmeden etegin ucunu donuma sıkıştırmisim. On dk bacagimin biri totoma kadar acik servis beklemisim. Teyzenin biri eteğini düzelt deyince fark ettim.
Iste yanlislikla seksilik

Yanlışlıkla seksi mi? Nasıl oluyor?
Ohooo kadınlığı da biz mi öğretcez size yav. O kadar yazıldı çizildi buralarda hiç mi okumadınız dicem de yazılan vücut çorabı

tişörtünün omuzu düşer, kolunu kaldırırsın saçını karıştırırsın göbeğin açılır öyle şeyler işte.

Bak bisi daha ogrendik , Minnet duyuyoruz sana su an jshshshshs
Efendi kudro

Evet, bi de kırmızı gecelik, incili don neyim var. Yanlışlıkla seksilik lazım. Lütfen daha da aç. Belki burdan kaybediyoz. Üstüne yaldır yuldur gelince adamlar bi ürküyor.

Sen yaz. İçim sıyrıldı seksi gecelikten, kostüm fantazisinden.
Aklıma geldikçe yazayım akşama misafirim var alışveriş yapıp yemek yapmam lazım

Şey var mesela kendine dokunma. Konuşurken ya da derste mesela ders dinlerken çok odaklanmış dalmış gibi yapıp boynunu kaşırsın çok hafif hafif. Sen adamın gözüne bakıp pür dikkat dinlerken o senin boynundan başka yere odaklanamaz konuştukları karışır falan. Flörtse ve henüz temas yoksa kudurur. Sevgili ve koca direkt atlıyor.

Ohhh benim gibi oduna böyle şeyler lazım abi. Ben kırmızı don giysem ne olacak? Ha cansız manken giymiş ha ben

Ben de seyi yaparım. Kibarca nazikce bardak agzi veya sisede parmak gezdirme. Böyle fark etmemis gibi o bardagin veya sisenin ağzında o parmak dolastikca adam yutkunuyor ahshs

Tabii siseyi falan sivazlar gibi degil. Cok hafif cok dalginca

İşin özü dalgınlık işte. Farkında değilsin o an hiç bişeyin. Seksi olmaya çalışmıyorsun

Bir de fark etmeden dekolte acmak var benim icin cok kolay oluyor o ahhs bes cm egilsem zaten açılıyor ama fark etmeden olunca adam gizli sakli bakiyor ahahshs
Ben onu alt tarafta yapıyorum. Bacak bacak üstüne atıp miniyi yukarı çekmek olsun, pantolon içinden tanga göstermek olsun

Bi de şey var, donsuz tayt giymek O her yerde olmaz ama.

Göğüs dekoltesi olmalı.
Göğüs çatalı gözükmeli, biraz daha açılır mı acaba diye insanda merak uyandirmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…