- 19 Mayıs 2020
- 46.374
- 207.494
Yanlışlıkla seksi mi? Nasıl oluyor?Taam atlama herifin üstüne yine de buranın gazıyla. Eğleniyoruz biz geyik yapıyoruz. Kıçını başını da açma. Yanlışlıkla seksi olmuş gibi yap.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlışlıkla seksi mi? Nasıl oluyor?Taam atlama herifin üstüne yine de buranın gazıyla. Eğleniyoruz biz geyik yapıyoruz. Kıçını başını da açma. Yanlışlıkla seksi olmuş gibi yap.
Ben mesela bir sabah ise giderken evden apar topar cikip fark etmeden etegin ucunu donuma sıkıştırmisim. On dk bacagimin biri totoma kadar acik servis beklemisim. Teyzenin biri eteğini düzelt deyince fark ettim.Yanlışlıkla seksi mi? Nasıl oluyor?
Ohooo kadınlığı da biz mi öğretcez size yav. O kadar yazıldı çizildi buralarda hiç mi okumadınız dicem de yazılan vücut çorabıYanlışlıkla seksi mi? Nasıl oluyor?
Bak bisi daha ogrendik , Minnet duyuyoruz sana su an jshshshshsOhooo kadınlığı da biz mi öğretcez size yav. O kadar yazıldı çizildi buralarda hiç mi okumadınız dicem de yazılan vücut çorabı
tişörtünün omuzu düşer, kolunu kaldırırsın saçını karıştırırsın göbeğin açılır öyle şeyler işte.
Bu baya frikik wooaawwBen mesela bir sabah ise giderken evden apar topar cikip fark etmeden etegin ucunu donuma sıkıştırmisim. On dk bacagimin biri totoma kadar acik servis beklemisim. Teyzenin biri eteğini düzelt deyince fark ettim.
Iste yanlislikla seksilik
Cinsellikte yazmıyoruz diye kalas mı sandınız ayolBak bisi daha ogrendik , Minnet duyuyoruz sana su an jshshshshs
Efendi kudro
Evet, bi de kırmızı gecelik, incili don neyim var. Yanlışlıkla seksilik lazım. Lütfen daha da aç. Belki burdan kaybediyoz. Üstüne yaldır yuldur gelince adamlar bi ürküyor.Ohooo kadınlığı da biz mi öğretcez size yav. O kadar yazıldı çizildi buralarda hiç mi okumadınız dicem de yazılan vücut çorabı
tişörtünün omuzu düşer, kolunu kaldırırsın saçını karıştırırsın göbeğin açılır öyle şeyler işte.
Sen yaz. İçim sıyrıldı seksi gecelikten, kostüm fantazisinden.Cinsellikte yazmıyoruz diye kalas mı sandınız ayol
Klas seksilikler bende bi kerem
Neyse ki işe oyle gitmedim. O rezillik olurduBu baya frikik wooaaww
Gorenler böyle
Aklıma geldikçe yazayım akşama misafirim var alışveriş yapıp yemek yapmam lazımSen yaz. İçim sıyrıldı seksi gecelikten, kostüm fantazisinden.
Ohhh benim gibi oduna böyle şeyler lazım abi. Ben kırmızı don giysem ne olacak? Ha cansız manken giymiş ha benAklıma geldikçe yazayım akşama misafirim var alışveriş yapıp yemek yapmam lazım
Şey var mesela kendine dokunma. Konuşurken ya da derste mesela ders dinlerken çok odaklanmış dalmış gibi yapıp boynunu kaşırsın çok hafif hafif. Sen adamın gözüne bakıp pür dikkat dinlerken o senin boynundan başka yere odaklanamaz konuştukları karışır falan. Flörtse ve henüz temas yoksa kudurur. Sevgili ve koca direkt atlıyor.
Ben de seyi yaparım. Kibarca nazikce bardak agzi veya sisede parmak gezdirme. Böyle fark etmemis gibi o bardagin veya sisenin ağzında o parmak dolastikca adam yutkunuyor ahshsAklıma geldikçe yazayım akşama misafirim var alışveriş yapıp yemek yapmam lazım
Şey var mesela kendine dokunma. Konuşurken ya da derste mesela ders dinlerken çok odaklanmış dalmış gibi yapıp boynunu kaşırsın çok hafif hafif. Sen adamın gözüne bakıp pür dikkat dinlerken o senin boynundan başka yere odaklanamaz konuştukları karışır falan. Flörtse ve henüz temas yoksa kudurur. Sevgili ve koca direkt atlıyor.
İşin özü dalgınlık işte. Farkında değilsin o an hiç bişeyin. Seksi olmaya çalışmıyorsunBen de seyi yaparım. Kibarca nazikce bardak agzi veya sisede parmak gezdirme. Böyle fark etmemis gibi o bardagin veya sisenin ağzında o parmak dolastikca adam yutkunuyor ahshs
Tabii siseyi falan sivazlar gibi degil. Cok hafif cok dalginca
Bir de fark etmeden dekolte acmak var benim icin cok kolay oluyor o ahhs bes cm egilsem zaten açılıyor ama fark etmeden olunca adam gizli sakli bakiyor ahahshsİşin özü dalgınlık işte. Farkında değilsin o an hiç bişeyin. Seksi olmaya çalışmıyorsun
Ben onu alt tarafta yapıyorum. Bacak bacak üstüne atıp miniyi yukarı çekmek olsun, pantolon içinden tanga göstermek olsunBir de fark etmeden dekolte acmak var benim icin cok kolay oluyor o ahhs bes cm egilsem zaten açılıyor ama fark etmeden olunca adam gizli sakli bakiyor ahahshs
Orayi yıkarlar, bak yıkarlar demiyorum, "yıkarlar"Bi de şey var, donsuz tayt giymek O her yerde olmaz ama.
cilek.yagmuru arkadasa yardimci olur musun?
Lan o da slip giyip geliyormuş o da 3. Tokat olurPamuklu paçalı don giysin. Adama 2. tokat olsun