- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.835
Yıkıldım şuvan.Yanlis anlamayin ama eger klitorise gideceksem sizinle gitmeyi tercih etmem
Bekar olsam var yaaaaBekar olsan opturucen yani. Rezillik.
Klitorisin Hiç Anlatılmayan Hikayesi
Klitoris, insan vücudunda sadece zevk vermek için varolan tek organ. Ama yıllar boyunca "Åeytan memesi", "yüz kızartıcı uzuv" gibi isimlerle anıldı; anatomi çizimlerinden çıkartıldı. Sanatçı Sophia Wallace, bu gidiÅe "dur" dedi.m.bianet.org
Hanimlar litfen yerlere sacilan seviyelerinizi toplayinizssjsjsjsjBekar olsan opturucen yani. Rezillik.
Cidden kavga mi ediliyor bu konuda jsjsjsxbbxBelki vajinal uyarıyı cok iyi hissedip klitorise dokunulduğunda nasıl keyfinin kaçtığını deneyimlersin bir gün
çok çok farklı hisler
Ayrıca g noktası dolgusu yapılıyor haberin var mi? Burda bile deneyimleyen kişiler oldu memnundular epey
Ona bakarsan şarıl şarıl orgazmını yaşayan kadınlar var
şahsen deneyimlemedim ama öyle bir şey yoktur diyemem
Yani kısaca bu iş cok derin
Ettiğin kavgaya değmez
Kaldırmaz o kalkıp gitmem lazım
Anne olunca anlarsin derler ya, sevisince anlarsin da diyeceğiz herhaldeBelki vajinal uyarıyı cok iyi hissedip klitorise dokunulduğunda nasıl keyfinin kaçtığını deneyimlersin bir gün
çok çok farklı hisler
Ayrıca g noktası dolgusu yapılıyor haberin var mi? Burda bile deneyimleyen kişiler oldu memnundular epey
Ona bakarsan şarıl şarıl orgazmını yaşayan kadınlar var
şahsen deneyimlemedim ama öyle bir şey yoktur diyemem
Yani kısaca bu iş cok derin
Ettiğin kavgaya değmez
Olm ben dun klitorisin konumunu gonderdim daha napabilirimYa biz bu klitoris konusunu kapatmadık mı ya ya yine mi ya
Tamam dedik bizden olmuyor teşekkürler dedik bir de taksit taksit geliyor ya neyse
SjsjxjcjdjjdkBen kaldıramam kusura bakmayın. Hazır kalkmış arkadaş severim.
Ne o mayali hamur gibim yapis yapis ,ugrastirmasinlar bizi yimisak yimisak iy :)Ben kaldıramam kusura bakmayın. Hazır kalkmış arkadaş severim.
Jelibon gibiNe o mayali hamur gibim yapis yapis ,ugrastirmasinlar bizi yimisak yimisak iy :)
Ne o mayali hamur gibim yapis yapis ,ugrastirmasinlar bizi yimisak yimisak iy :)
Jelibon gibi
Ama bak zararli seyleri ornek veriyoruzBütün gıdaları sayıp 40 kiloya düşürmeyin beni Rica ediyorum.
Geldin seviyeyi hemen bozdun.Ben kaldıramam kusura bakmayın. Hazır kalkmış arkadaş severim.
Tok açın halinden anlamaz....Ne o mayali hamur gibim yapis yapis ,ugrastirmasinlar bizi yimisak yimisak iy :)