Halbusi biz saclarimizi tepeden topuz yapip, gozluklerimizi takaraktan bacak bacak ustune atip yuvarlak masa etrafinda cok ciddi munazaralar yapiveriyorduk degil mi?Geldin seviyeyi hemen bozdun.
Ama bak zararli seyleri ornek veriyoruz
Subliminal bir mesaj iceriyor yazdiklarimiz ajhshxbd
Fazla yimen zararli
Diyet kolaylaştıran topik.Bütün gıdaları sayıp 40 kiloya düşürmeyin beni Rica ediyorum.
Sonu seks hikayesine baglanacak diye korktum bir an.Halbusi biz saclarimizi tepeden topuz yapip, gozluklerimizi takaraktan bacak bacak ustune atip yuvarlak masa etrafinda cok ciddi munazaralar yapiveriyorduk degil mi?
Geldin seviyeyi hemen bozdun.
Hayal gucu sinirsiz bir deryaSonu seks hikayesine baglanacak diye korktum bir an.
Bızır ne la ajajajajsjsjskBen bilmem ben daha bızır nerede onu bile bilmiyorum. Konu taşınmasa bu iblis yuvası bölümü de bilemezdim.
Klitoris ajajsjsjskBızır ne la ajajajajsjsjsk
Betimlemelerin muthis
size göre yazdıklarımın neresi yanlış? beni aydınlatırsanız sevinirim gerçektenbu arada kırdıysam özür dilerim.Otrera nın bahsettiği şeyler çok genel ve temel şeyler. Ben jinekolog ve ürologlardan bunların üzerine ekleme çalışmaların yapıldığını duyduğum için hala orda kalmanız beni üzdü. Yoksa ben de kafamdan uydurmadım.
Söz bir daha yazmayacağım. Özür için yazdım bunu.
Şeytan memesi diyorlarmış bi deKlitoris ajajsjsjsk
Şeytan memesi diyorlarmış bi de
Ahsjsjjs bunu duymamıştım bak. Her gün yeni bir bilgi. Adeta anatomi deryası.
E n g e l l e n d i n.Hanımefendi sizin benimle sorununuz nedir? Hep laf sokma derdindesiniz. Seviye mi vardı konuda he? Hayır bekar olabilirsiniz ne yapalım Allah size de mutlu bir yuva, bir koca nasip etsin. Kıskanıyor musunuz beni?
Klitorisin Hiç Anlatılmayan Hikayesi
Klitoris, insan vücudunda sadece zevk vermek için varolan tek organ. Ama yıllar boyunca "Åeytan memesi", "yüz kızartıcı uzuv" gibi isimlerle anıldı; anatomi çizimlerinden çıkartıldı. Sanatçı Sophia Wallace, bu gidiÅe "dur" dedi.m.bianet.org
Cicimcicim07 nin paylaştığı link, burda yazıyor.
E n g e l l e n d i n.
Lan 31 yasindayim hayatim boyunca toplamda bu kadar klitoris demedim herhaldeKlitoris ajajsjsjsk
Simdi bızır vaaar bızır var , sekil sekil jsjsjxbxbxBızırın kadar konuş!!!!