- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Siz benim vajenimdeki noktaları nerden biliyorsunuz?bacım klitorise ne diyem,mahmut mu diyem,adı neyse onu diyorum işte ,dövme
Kanki ben Maslow hiyerarşisinde piramidin suntasıymışım bunu anladım
Abi ne diyonuz gece gece beynimi yaktınız bakKanki ben Maslow hiyerarşisinde piramidin suntasıymışım bunu anladım
Merveler derken sana mi geliyorduHayatım genç kızlar sırf okuyarak senin mervelere gidip gidip anlayamadıkalarını anlıyolarmış haberin olsun.
Piramitleri diyor uzaylilar yapmis diyor.Abi ne diyonuz gece gece beynimi yaktınız bak
Kimse mervelere gitmeden okuyarak ogrendim demesin.Bilgide deneyim sart..Cükünosun evreleri var hem..Ben gittim anneme mervelere gidiyorum diyordum.
Bunu ben de biliyorum ama hanımefendi 2 ayrı orgazm yok diyor benim hissettiğim çok farklıyfı vajina vardır vajina yokken sadece klitoris vardı bla blaha şu da var şimdi vander'ciğimle konuşurken de söyledim. anatomik olarak 2 farklı orgazm yapısı var ama,kadının tam olarak zevk alıp yani doruğa ulaşıp,tam anlamıyla orgazm olabilmesi için,her 2 sinin de doğru şekilde uyarılması lazım. birbirlerini tamamlayan yapılar ve yolaklar bunlar. sinir ağları çok noktada kesişiyor birbiriyle,asla ikisini ayrı olarak değerlendiremeyiz.
yani benim bildiğim böyle :))
Sen cahilsin diyorlarAbi ne diyonuz gece gece beynimi yaktınız bak
Seviyesizliğimizin yanina bi de ahlaksizlığımız eklensin. Hee bana geliyoduMerveler derken sana mi geliyordu
Seviyeyi yükseltmek için kimden izin aldınız acaba? Evraklarınız tam mı?
Eyvah yakalandım. Ben tünele giriyorum çilekçim annenlere çok selamlarımı ilet öpüyorum seni olduuuuSeviyeyi yükseltmek için kimden izin aldınız acaba? Evraklarınız tam mı?
Siz benim vajenimdeki noktaları nerden biliyorsunuz?
Bunun bir ankaralı sarkısı var bi dk ekleyeceğim.merve Niye herkes size geliyor ya hayirdir parti falan mi var?
Her yukseldigi zaman dusurur musun boyle tatli qis?Ya seviye çok yükseldi yaa...
Çük çük çük..
Tamam ben düşürdüm, devam.
Ben hiyerarşideki en alt tabakaya bile ulaşamadım. Maslow görse zopayla kovalardı.Kanki ben Maslow hiyerarşisinde piramidin suntasıymışım bunu anladım
Bunu ben de biliyorum ama hanımefendi 2 ayrı orgazm yok diyor benim hissettiğim çok farklıyfı vajina vardır vajina yokken sadece klitoris vardı bla bla
His olarak yazdım zaten ben kendisine yazarken
anatomik olarak evet birbirinin devamı olabilir
Gel sarılalımBen hiyerarşideki en alt tabakaya bile ulaşamadım. Maslow görse zopayla kovalardı.
Baksana millet en üst tabakaya ulaşmış kendini gerçekleştiriyor hunharca