Dudağıma yapışan asistan

Uykum var sınavım vardı bugün de gözlerimizle seviştik adeta keşfedileli 60 yıl olan klitorisimi tanıyacak mı acaba?
Yeni nesil klitoris diye geçiyor 1950 de keşfedilenler
2021den 1950yi çıkarıp 60 buluyorsunuz. Tebrikler.

İki tıp insanı diyorsa doğruymuş. Yanlış ablacım.. Son araştırmaları okudunuz mu? Siz el yordamıyla yapıverin neyinize hacet. Hissiyat faklıymış tıp da sizin hissiyatınıza göre he he kesin.

Hiç bir şeyi hak etmiyorsunuz. Zemheri de cinsiyetçi yaklaşmış diyorsunuz ama görüyoruz ki abaza kadınlarda aynı terimleri kullanıyor. Bunun kadını erkeği yok. Eğitim-kültür her şeydir.

İki tıp insanı diyorsa doğruymuş. Yanlış ablacım.. Son araştırmaları okudunuz mu? Siz el yordamıyla yapıverin neyinize hacet. Hissiyat faklıymış tıp da sizin hissiyatınıza göre he he kesin.

Hiç bir şeyi hak etmiyorsunuz. Zemheri de cinsiyetçi yaklaşmış diyorsunuz ama görüyoruz ki abaza kadınlarda aynı terimleri kullanıyor. Bunun kadını erkeği yok. Eğitim-kültür her şeydir.
Ben bulmuyorum hahaha kime cevap verdiğime dikkat edin hayır gömeceğim diye pervasızca yanıtlar yazıyorsunuz

bir de hani artık hakarete varan bir şey mesleki itibarsızlaştırmaya ne giriyordu? Otrera Otrera ve Estraven Estraven

önce okuduğunuzu anlayın insan bilgi edinirken de bilgiyi anlamalı ha sizin içiniz diğer türlü rahat edecekse hepimiz için tıp okuyunuz

Pardon ben okuyamadım tüm sayfaları. Zemheri kim? Klitoris vs diyorsunuz freud gibi biri mi? Cahilliğimi mazur görün duymamıştım hiç adını 50'li yıllarda yaşamış bir bilim adamı falan heralde ben ilk kez duydum adını.

Yalnız burada hakaret varsa cidden avukata danışacağım hak etmem kısmı özellikle dikkatimi
Çekti otrerayı etiket manyağı yaptım ama Otrera Otrera bir tanıdık avukat varsa bana ulaşsın lütfen

Asıl seviye polemik yaparken hakaret etmemedir arkadaşlar hahaha seviye budur evet şimdi
Seviye farkını herkes daha net anladı sanırım

hayır şey de çelişki bir insanın abaza terimlerini kullanıyor diye eleştirdiği insanlarla hala konuşmaya devam etmesi falan da bana ilginç geliyor ne hikmetse

yoo biz artık kurtulmayız maalesef size çok teşekkür ederiz

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl seviye polemik yaparken hakaret etmemedir arkadaşlar hahaha seviye budur evet şimdi
Seviye farkını herkes daha net anladı sanırım

hayır şey de çelişki bir insanın abaza terimlerini kullanıyor diye eleştirdiği insanlarla hala konuşmaya devam etmesi falan da bana ilginç geliyor ne hikmetse

yoo biz artık kurtulmayız maalesef size çok teşekkür ederiz
hakaret etmedim ben

Cicim yanlış konu 🤷

hakaret etmedim ben
Bakın şimdi ben size hiç
Bir mesajımda yok hak etmiyorsunuz yav he he işte iki tıp insanı bilmem ne diye bir şey yazmadım

aşırı saygılı olduğumu düşünüyorum ben yine danışayım
Avukat değilim bilemem ama hak ettiklerimizden size ne mesela
Gelip geyik olan bir konunun içine limon sıkmaya çalışmanızın anlamı ne?

biz eğitilemeyen vahşi insanlarız oldukça basit

Bakın şimdi ben size hiç
Bir mesajımda yok hak etmiyorsunuz yav he he işte iki tıp insanı bilmem ne diye bir şey yazmadım

aşırı saygılı olduğumu düşünüyorum ben yine danışayım
Avukat değilim bilemem ama hak ettiklerimizden size ne mesela
Gelip geyik olan bir konunun içine limon sıkmaya çalışmanızın anlamı ne?

biz eğitilemeyen vahşi insanlarız oldukça basit
yazılan çizilen mesajları hak etmiyorsunuz dedim. Boşa konuşuyorum dedim.
Aşırı saygılısınız evet.

yazılan çizilen mesajları hak etmiyorsunuz dedim. Boşa konuşuyorum dedim.
Aşırı saygılısınız evet.
İşe yazmamakla başlayın lütfen teşekkür ederim
Biz birbirimizle muhattap olmayı hak etmiyoruz o konuda çok haklısınız
Ha o aşırı saygı da kinaye olma ihtimali yüksek ama ben yine de teşekkür edeceğim

Bir de heimish heimish , ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz savunmana gerek yok. Kendini kendini çok güzel ifade edebile biri. Gayet güzel cevap veriyor. Onun üzerinden konuşmanıza gerek yok. Zemheri yı de zan aştında bırakıyorsunuz
keşke sizde kendi kendinizi savunabilseniz 10 kişi saldırmasanız. Yazmayacağım bir daha tamam.
Beni seri beğenmedimleyebilirsiniz sorun yok benim yöntemim değil ama komik ya
Ben beğenmedim butonunu çokk az kullanıyorum ona bile üşeniyorum ben sizi beğenebilirim benden bir şey eksilmez
seri dediğinizde 2-3 tane..

Evet 2 3 lük bir seri kendisi ben sadece bu durumun bana ilginç geldiğini yazmak istedim yoksa bana ne
bu arada kırdıysam özür dilerim. Otrera Otrera nın bahsettiği şeyler çok genel ve temel şeyler. Ben jinekolog ve ürologlardan bunların üzerine ekleme çalışmaların yapıldığını duyduğum için hala orda kalmanız beni üzdü. Yoksa ben de kafamdan uydurmadım.
Söz bir daha yazmayacağım. Özür için yazdım bunu.

bu arada kırdıysam özür dilerim. Otrera Otrera nın bahsettiği şeyler çok genel ve temel şeyler. Ben jinekolog ve ürologlardan bunların üzerine ekleme çalışmaların yapıldığını duyduğum için hala orda kalmanız beni üzdü. Yoksa ben de kafamdan uydurmadım.
Seks gurusu mübarek 😂

Ben size kırılmadım bu arada fakat kendinizi ifade etme biçiminiz yanlıştı
Eskiye döneceğim ama ben size klitorisin 1950 yılında bulunmadığını fakat işlevinin pek çok olduğunu ha bunlar belki yeni yeni açığa çıkıyordur diye yazdım

istediğiniz gibi araştırın lütfen
Yeni bulunma farklı bir anlam ifade ediyor,aslında çok işlevi var işte tam keşfedilmeye çalışıyor farklı bir anlam ifade ediyor

tıbbın kendisi değişken zaten ama çok temel anatomik yapının yeni bulunduğunu söylemek takdir ederseniz ki mantıklı gelmedi

size de iyi günler....

X