Siz konuyu istediğiniz yere çekebilirsiniz, ben ne söylediğimi biliyorum, aşağılayıcı argo dil kullanmak ayrı, teknik bilgi verme amaçlı konuşmak ayrı şeyler, burada insanlara yardımcı olmak amacıyla kurduğum cümleler sizde böyle bir izlenim uyandırıyorsa söyleyecek sözüm yok. Oturup erotik öykü kıvamında yatak odamı anlatmış değilim ama sizin söylediğiniz bunu yapmışım gibi ağır bir itham. Bu sizin algınız. Kadının kaleminden kadın aşağılamak amaçlı kullanılan cümleleri görmek açıkçası beni utandırmış ve yazanları da görünce ciddi biçimde şaşırtmıştı ama kişileri yanlış yorumlamış olduğumu görüyorum.
Şuraya tekrar yazayım konu sahibinin yaşadığına en ufak eleştiride bulunmadım, hatta çılgınca ve keyifli olabilir ama yardır pompala gibi iğrenç kelimeler hele kadın ağzına hiç yakışmıyor. Ki bence konu sahibini de çok rencide edebilecek kelimeler bunlar çünkü üstü kapalı falan değil gayet jargona ait kelimeler. Tabi konu sahibi durumdan şikayetçi değilken bunu söylemek bana da düşmezdi ya neyse. Size iyi eğlenceler.