Dudağıma yapışan asistan

Benim şu an iliskilendigim tek nesne paraya kıyıp aldığım seks oyuncağı ben de onun şarjının ne zaman biteceğini ezbere biliyorum sizinki en azından nefes alıyor ama haksız mıyım?
Aman sizinkinin sarji en azindan isinizi gorecek kadar yetiyordur.
Nice adamlar var sarji yarida bitiyor

Sen burda eylemde çatı mı anlatıyoçun?

Hiç mi film izlememiş. .saçma sapan bir olayla önce bakışırsınız..sonra duraksarsınız..yavaşça öpme pozisyonu alır ....bu böyle olmamış..işin espirisi yok

Dimi üyeler beni dün şaşırttı normalde balka yorumlar gelmeliydi

Suana kadar burda tartışma başlamamış olması hayret verici kimse linç etmedi

Su an tum operatorlerimiz servis disi ama merak etmeyin alistiginiz klasik linc tadindan mahrum kalmamaniz adina Kadinlarkulubu.com olarak size soyle bir telafi yorumu gonderdik, anlayisiniz icin tesekkur ederiz:

--------------
"Midem agzima geldi . Konu sahibi farkindasin degil mi adamin amaci belli, seni kullanmak.

tokadı yapıştırdım ama aklımda kalmadı değil

E yuh artik. Yapistirmasaydin bari konu sahibi, agir kiz hanimefendi rolu yapma belliki tasiyamiyorsun....

Böyle itip çekme durumlarına bayılıyorum

Yas kac????

Libidom ve etik arasında kaldım

Hanfendi aklimda kaldi filan dediginize gore sizde etik metik zaten yok. Bizi mi kandiriyorsunuz? Ya adam evliyse???? Hic dusundunuz mu bunu???

Gidip tamamlayamadığımız öpücüğü mü tamamlayayım yoksa ne yapayım? bir yandan flörtöz davranıp geride kalmak da hoşuma gidiyor

Ne dememizi bekliyorsun konu sahibi?? Bilemiyorum bu tarz durumlar bana cok ters.

tabi gelip bir anda öpmeyi de adlandıramadım yanii bilemedim ne bu hem de terbiyesizce

Arkadasim sende terbiye olsa bu konuyu buraya bu sekilde acmazdan once biraz utanirdin. Adam seni KULLANMIS. Sen de kendini kullandirtmissin bir guzel, baska bir aciklamasi yok."

Ohh çok iyi yapmışım şapur şupur yarabbi şükür
E bal tutan ..... yalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…