Dudağıma yapışan asistan

Eksikleride tamamlamışsin. Simdi yemede yaninda yat.

Ohh çok iyi yapmışım şapur şupur yarabbi şükür
E bal tutan ..... yalar

Pessssssss diyorum. Ne yalarsiniz bilemiyorum artik!!! Bir de utanmadan yalamak demis! Sizin gibiler yuzunden erkek kardesim evlenecek kiz bulamiyorum diyor. Ben de diyorum haklisin. Allahim sen kocalarimizi bu tur insanlardan koru. Daha neler gorecegiz. Ne halt ederseniz edin ama en azindan yuzde 99,999999u Musluman ulkede bazi hassasiyetkere saygili olun! Ben evlendikten sonra bile o dediginiz eylemi gerceklestirmemek adina tup bebek yaptim. Neden cunku biz boyle yetistik. Kadin dediginin bir agirligi olmali. O asistan da sizi kullanir ama evlenmez. Onun adi da ne olur bunu size birakiyorum artik soylersem banlanirim.

(Oklavali emojiyi hep kullanmak istemistim kismet buguneymis)

Kendi mesajimdan travmatize oldum aq ya.

Allah canını almasın nicke bakmadan okumaya başladım biri çıktı dedim nicke baktim sen

Hayır öpüşme zamanında arada bir çekim olur ‘köşeye sıkıştırıp’ dudağına yapışmaz. Kaldı ki kadın ‘Tokat attım’ diyor yahu. Sonradan aklıma takıldı diyor bir daha okumanızı tavsiye ederim kaldı ki kendisi zaten cevap yazdı bana. Okuyun isterseniz

Hanımefendi siz konu sahibini eleştirmişsiniz de kendiniz de o dediğiniz eylemi gerçekleştirmemek için tüp bebek yapmışsınız yine de aynı evi paylaşmışsınız. Doğrusu evlenseniz dahi, eş ile aynı evde bulunmamanızdı... Doğru olan evlendikten sonra da eş ile farklı evlerde yaşamaktır... Yok artık ya... Eleştiriyorsunuz ama bi de kendinize baksanız

Arkadaşım ben hatasizim demiyorum elbette doğru olan eşle yaşamak değil doğru olan kv ile yaşamak ki ben de uzun süre kv ile yaşadım lütfen bilip bilmeden konuşmayın eşimin maddi durumu sebebiyle bir süre eşimle aynı evde kalmak zorunda kaldık inkar etmiyorum ama ben eşimin yanında bile ar ederim ki nikahlı eşim değil ki dudağına yapışmak ayıp ediyorsunuz haddinizi bilin!!!!!!

Bilemedim garip bir durum sonuçta iş yerinde bu tip davranışlar bana hoş gelmez
Adam ciddiyetsiz senden de yüzü bulunca yapışmış .sadece cinsellik istiyorsan yaşa gitsin ama ilişki aşk bilmem ne beklentin varsa üzülürsün ben sana söyleyeyim .

Beğenmez miyim bayıldım, hatta sohbetiniz bol olsun dedim daha ne diyeyim, seviye şahane
Sizin seviyeyi de bilen bilir özellikle cinsellik topiğinde olduğunuzı başı çektiğinizi bilir
E burası cinsellik topiğindeki bir konu hangi seviyeyi bekleyelim bilemedim

hayır allahtan sadece öpüştük demiş arkadaşlarla da gizli imalı geyik dönmüş bu
Ciddi yazmadınız umarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…