Su an tum operatorlerimiz servis disi ama merak etmeyin alistiginiz klasik linc tadindan mahrum kalmamaniz adina Kadinlarkulubu.com olarak size soyle bir telafi yorumu gonderdik, anlayisiniz icin tesekkur ederiz:
--------------
"Midem agzima geldi
. Konu sahibi farkindasin degil mi adamin amaci belli, seni kullanmak.
tokadı yapıştırdım ama aklımda kalmadı değil E yuh artik. Yapistirmasaydin bari konu sahibi, agir kiz hanimefendi rolu yapma belliki tasiyamiyorsun....
Böyle itip çekme durumlarına bayılıyorum Yas kac????
Libidom ve etik arasında kaldım Hanfendi aklimda kaldi filan dediginize gore sizde etik metik zaten yok. Bizi mi kandiriyorsunuz? Ya adam evliyse???? Hic dusundunuz mu bunu???
Gidip tamamlayamadığımız öpücüğü mü tamamlayayım yoksa ne yapayım? bir yandan flörtöz davranıp geride kalmak da hoşuma gidiyor Ne dememizi bekliyorsun konu sahibi?? Bilemiyorum bu tarz durumlar bana cok ters.
tabi gelip bir anda öpmeyi de adlandıramadım yanii bilemedim ne bu hem de terbiyesizce Arkadasim sende terbiye olsa bu konuyu buraya bu sekilde acmazdan once biraz utanirdin. Adam seni KULLANMIS. Sen de kendini kullandirtmissin bir guzel, baska bir aciklamasi yok."