Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öfff negzel yazmissin bayıldım bayıldımBölüme göre seviye belirliyoruz işte. Buranın seviyesi bu değil miydi? Sen daha iyi bilirsin.
Evet cinsellik topiğinde gayet aktifim bunu da asla garip bulmadım seviyeden kastımız zaten öpüşme falan deği. İlk defa şu topicte birilerinin "yardır" "elim yoruldu" gibi abaza erkek kavramlarının kullanılmasını çok beğendim o yüzden yazdım onları, öpüşenle bir derdim yok yani, o mutlu olsun diğerlerinin de eli sağ olsun ne diyelimSizin seviyeyi de bilen bilir özellikle cinsellik topiğinde olduğunuzı başı çektiğinizi bilir
E burası cinsellik topiğindeki bir konu hangi seviyeyi bekleyelim bilemedim
hayır allahtan sadece öpüştük demiş arkadaşlarla da gizli imalı geyik dönmüş bu
Ciddi yazmadınız umarım....
Bölüme göre seviye belirliyoruz işte. Buranın seviyesi bu değil miydi? Sen daha iyi bilirsin.
Açıklamayı alıntıladım sen kaçırma diye. anlatabildiğimi umuyorumEvet cinsellik topiğinde gayet aktifim bunu da asla garip bulmadım seviyeden kastımız zaten öpüşme falan deği. İlk defa şu topicte birilerinin "yardır" "elim yoruldu" gibi abaza erkek kavramlarının kullanılmasını çok beğendim o yüzden yazdım onları, öpüşenle bir derdim yok yani, o mutlu olsun diğerlerinin de eli sağ olsun ne diyelim
Nesin sen Zenan mı?
Eşiyle yaşadığı cinsel hayatı ayrıntısıyla bildiğimiz bir üye seviyeden bahsedince şaşırdık haliyle zemhericim.Açıklamayı alıntıladım sen kaçırma diye. anlatabildiğimi umuyorum
bacım bi sus ortalık karışık zaten,vallaha sadece senin mesajını gördüm, direkt görüş alanıma girdi yani,nasıl seviyorsam artıkStüdyoda gergin anlar...
Böyle yetişmek çokmu güzel ve normal sizce? Sevişmeyi birlikte olmayı bile evlendikten sonra bi süre yapamamışsınız bu doğrumu yani size güzel bişeymi aşılamışlar? Ayrıca kocalarımızında korunacak bi durumu yok bence aklı dışarıda olana yapacak bişey yok. Kusura bakmayın yani yazmazdım normalde ama..Pessssssss diyorum. Ne yalarsiniz bilemiyorum artik!!! Bir de utanmadan yalamak demis! Sizin gibiler yuzunden erkek kardesim evlenecek kiz bulamiyorum diyor. Ben de diyorum haklisin. Allahim sen kocalarimizi bu tur insanlardan koru. Daha neler gorecegiz. Ne halt ederseniz edin ama en azindan yuzde 99,999999u Musluman ulkede bazi hassasiyetkere saygili olun! Ben evlendikten sonra bile o dediginiz eylemi gerceklestirmemek adina tup bebek yaptim. Neden cunku biz boyle yetistik. Kadin dediginin bir agirligi olmali. O asistan da sizi kullanir ama evlenmez. Onun adi da ne olur bunu size birakiyorum artik soylersem banlanirim.
(Oklavali emojiyi hep kullanmak istemistim kismet buguneymis)
Ya ahahahah, konuları var o kadar, denk gelmedin mi?En buyuk kk yaa ben hatlarımı karıştırmışım o yazdıklarınız mizah amaçlıymış sanırım şimdi fark ettim cok utandım kusura bakmayın
En buyuk kk yaa ben hatlarımı karıştırmışım o yazdıklarınız mizah amaçlıymış sanırım şimdi fark ettim cok utandım kusura bakmayın
Ya ahahahah, konuları var o kadar, denk gelmedin mi?
Yemin ederm cok gerçekçiydi valla helal olsun hala böyle kadınlar kaldımı diye bi şok geçirmedim değilYok ya neden utaniyorsunuz demek ki gerçekçi yazmışım hehe
Gözümden kaçmazdı ama hayretYa ahahahah, konuları var o kadar, denk gelmedin mi?
Yasnaz kızım yaa diyorum bu böyle yapmazdı hayrolsun.Yemin ederm cok gerçekçiydi valla helal olsun hala böyle kadınlar kaldımı diye bi şok geçirmedim değil
Siz konuyu istediğiniz yere çekebilirsiniz, ben ne söylediğimi biliyorum, aşağılayıcı argo dil kullanmak ayrı, teknik bilgi verme amaçlı konuşmak ayrı şeyler, burada insanlara yardımcı olmak amacıyla kurduğum cümleler sizde böyle bir izlenim uyandırıyorsa söyleyecek sözüm yok. Oturup erotik öykü kıvamında yatak odamı anlatmış değilim ama sizin söylediğiniz bunu yapmışım gibi ağır bir itham. Bu sizin algınız. Kadının kaleminden kadın aşağılamak amaçlı kullanılan cümleleri görmek açıkçası beni utandırmış ve yazanları da görünce ciddi biçimde şaşırtmıştı ama kişileri yanlış yorumlamış olduğumu görüyorum.Eşiyle yaşadığı cinsel hayatı ayrıntısıyla bildiğimiz bir üye seviyeden bahsedince şaşırdık haliyle zemhericim.
Geyik onlar geyik, anlatabildiğimi umuyorum.
ay sus sus kızardım oturduğum yerden ben böyle uzaktan okuyup geçiyodum yazmak konuya dalmak neyime yaniYasnaz kızım yaa diyorum bu böyle yapmazdı hayrolsun.