- 17 Aralık 2015
- 26.426
- 48.115
Gidemiyoruz ki tapulu pazar uzerimeOhoo siz malın cinsinden kalitesine gelememişsiniz daha işiniz çok zor. Başka pazarlara mı gitseniz?
Lan eniştene mi yürüyecen terbiyesis ahlagsıs kadınBosanin o zaman. Piyasaya yeni bekarlar surulsun, hareket gelsin, işler canlansın.
Canim bence bosan.
Poşetin delik olanı makbul zaten iyisi sende hadi yine iyisini meyveler düşerken hissetmişsindirBenim poşetim delik çıktı
Bence demeyelim kivransin dursun.
Cogul konustum. Hepiniz bosanin. Yarin hep beraber adliyeye gidin hadi be nolur bi boşanin yaŞan eniştene mi yürüyecen terbiyesis ahlagsıs kadın
Boşansam bile sistanın eskisi dokunulmazdır
Tamam kız seni mi kırcam yarın boşanim hemen.Cogul konustum. Hepiniz bosanin. Yarin hep beraber adliyeye gidin hadi be nolur bi boşanin ya
Bu kadar cok deyincr sevismis kadar oldum karsim sagol.Sevişebilircesine misindir? Filan diyelim.
Sevişirsindir belki ama sevişmeyebilirsindir sevişircesine sevişmeden sevişir gibi hayır sevişme diyelim.
Ben de cips açtımKız ondan mı gittim birkac kaşik makarna yedim
Sigara daha iyi gider sankimKız ondan mı gittim birkac kaşik makarna yedim
Canim benim ya. İste bosuna en yakin arkadasim degilsin.Tamam kız seni mi kırcam yarın boşanim hemen.
Tabii boşansınlar ben boşarım sırf senin için.Cogul konustum. Hepiniz bosanin. Yarin hep beraber adliyeye gidin hadi be nolur bi boşanin ya
Şok şok şok vampirella wahşet team/boşancı tayfa başkanı kendi tuzağına düştüTamam kız seni mi kırcam yarın boşanim hemen.
Üç günlük boşansam? Hani günlük nikah yapıyolar ya ben de günlük boşansam. Azcık boşansam sonra boşanma bitse bi daha evli olsam? Olma mı?Canim benim ya. İste bosuna en yakin arkadasim degilsin.
Tamam be sen bosanma. Sen kal. Digerleri bosansin.
Kız konusu bile yetti sevişmedim korkmayınSigara daha iyi gider sankim
BoşolÜç günlük boşansam? Hani günlük nikah yapıyolar ya ben de günlük boşansam. Azcık boşansam sonra boşanma bitse bi daha evli olsam? Olma mı?
Lya kendini şordan at dese bi bildiği vardır der atarımŞok şok şok vampirella wahşet team/boşancı tayfa başkanı kendi tuzağına düştü
Bu kadar cok deyincr sevismis kadar oldum karsim sagol.