Dudağıma yapışan asistan

Yarın beni linç edecek grup uyanacak inş çok şey etmezler ya
Hağnım efendi hagnım efendi..Biz size nassı guvenecez? Yağrın öbürsü gün gelsek soğnuç icün bize cenab cenabmi bakacagniz?

Beyaz onluklu vander iceri girer ,asistan once bir bakar derin derin ardindan onun dudaklarina sehvetle yapisir.Ama Vander bu!! elinde steteskopla onu kirbaclar...

Bana mı itici geldi yoksa cidden itici mi?
İki reşit insan, ikisinin de rızası var, kimseye zararları yok hmm düşünüyorum da sizin özelinizde itici gelmiş olsa da kimseye zararı olmayan, özellikle sizi etkilemeyen bir durum.
Orada burada ahlaktan dem vurulurken insan önce kendine bakıp ben bu konuda yetkili kişi miyim diye sormalı. Yine herkes istediği konuda karşısındakine saygısızlık yapmadan yorum ve fikir belirtebilir. Ama kurallarını izlediğiniz benimsediğiniz dinin özünü unutmadan bütünüyle benimseyip yorum yaparsanız o zaman benzer düşüncelerde olduğunuz kişiler size hak verir. Yoksa boş bir şakşakçılık olur onların da yaptıkları.
Peki ben buna neden uzunca cevap verdim çünkü canım istedi, çünkü verebiliyorum.

Ben size uzun uzun yazmayacağım ama. Hanimefendi ilk olarak BDV'ye açmış konuyu fakat bildiğiniz konu artı 18 karşılıklı rıza da var sizin de dediğiniz gibi. Yani oturup konusulacak pek bir yanı yoktu iticiydi tek kelimeyle!

Ben dert gördüm aslında. Etik mi değil mi? İçimden geldiği gibi mi davransam diye dert edinmiş kız ama burada biraz hanımların geyiğine denk gelmiş konu sapmış. Konu sapmasa konuşulacak yanı varmış ki kız derdini paylaşmış

Evliyim, konuyu okuyunca flörtleşmeyi özledim.

Yürüyedur Vander, çocuktan hoşlanıyorsan bi problem yok bence. O çekimi hissettiğinden yüz bulmuş bence. Benim eşim de arkadaş olarak yemeğe çağırdığım gün öpmüştü beni, sonra birkaç gün aramamıştı bi de. Kendime gelememiştim.

Karşı tarafın rızası olup olmadığını bilmeden dudağına yapışma cinsel tacize giriyor kaldı ki konu sahibi abi diyorum ama flört ediyorum vs demiş. Bu flörtü amaçsızca öylesine de yapıyor olabilirdi. İlişkisi olmayan bir kadının iş yerinde dudağına yapışan bir erkeği ben de itici buluyorum . Bunun dinle alakalı olduğunu düşünmüyorum tamamen cinsel dokunulmazlığa karşı bir suç (konu sahibi öyle düşünmese bile). Kadın/erkek size gülümsüyor flört ediyor diye dudağına yapışamazsınız. Bu hanımefendi ya ben biriyle flörtleşiyorum iş yerinde bir gün bir anda dudağıma yapıştı rahatsız hissettim deseydi de ‘kimseye zararı olmayan bir durum’ mu olacaktı merak ettim. Zira konu sahibi ittirmiş, sonradan düşününce hoş gelmiş. Sonradan hoşuna gitmeseydi ne olacaktı? İstediği kadar flört etsin bu kimseye böyle bir hak vermez.

Bir taraf istemezse kimse karşı tarafın dudağına yabışamaz. Dudağa yabışmak için belli bir yakınlık gerekir. Üç adım mesafeden turnikeye girip öpmedi heralde adam. Belli ki vander cilve yaparken yakınlaşmış, adam da tutup öpmüş. Öpüşmek işteş bir eylem zaten tek taraflı yapılabilecek bir şey değil.

Yani baya yakındık yalan yok evet sonuçta adama baya flörtöz davrandım bir miktar karşılık vermiş olabilirim ama sonra şokla tokadı bastım

bu arada abi ayağını etik yönden sıkıntı olur diye çekiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…