- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Bosanirmis gibi yapıpÜç günlük boşansam? Hani günlük nikah yapıyolar ya ben de günlük boşansam. Azcık boşansam sonra boşanma bitse bi daha evli olsam? Olma mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosanirmis gibi yapıpÜç günlük boşansam? Hani günlük nikah yapıyolar ya ben de günlük boşansam. Azcık boşansam sonra boşanma bitse bi daha evli olsam? Olma mı?
Kiyamam la seviyorum seni. Estraven gel kiz sen de. Sarilicam.Lya kendini şordan at dese bi bildiği vardır der atarım boşan demiş yapacak bişe yok
SarılmaaaKiyamam la seviyorum seni. Estraven gel kiz sen de. Sarilicam.
Düşe kalka bu günlere geldi benim nikah. Nikahıma laf yok.KudrAlobar ın nikahı zati düşüktü aslında nikahlı değil kendisi
Töbest noldu parmaklarınaParmaklarım gitti ses atma özelliği olsa daha zevkli olacak bence
Sevismek miydi seninle sevismemekAyıpsın karşim lafı olmaz.
Dur yarın için de bi paket sarim sana:
Sevişirdik mi seviştirdiklerimizden sevişmeden sevişerek sevişirdik sevişmiş miydik mi?
-Miş'li zaman da koydum karşim, zor günler için.
Sorma iste sorma yaaTöbest noldu parmaklarına
Brn uyuyorum siz ilgilenirsinizSorma iste sorma yaa
Isin bitti ya don arkani uyu tabii.Brn uyuyorum siz ilgilenirsiniz
Belki sevisirim donlarim tozlandi lan çekmecede. İnsafsız kadin.Sexting mesajlaşması gibi oldu tabi halka hizmet verdik tabi
İyi geceler
Ben sevişeceğim gün hangi renk don giysem onu düşüneyim ne yapayım artık
Donsuz git sen seversinBelki sevisirim donlarim tozlandi lan çekmecede. İnsafsız kadin.
Yarin bir havalandirayim bakayim guve falan yemis mi
Sevismek miydi seninle sevismemek
Aslinda sevismezken sevisiyorduk belki de
Sevisirmis gibi sevismezken karsilikli goz goze
Sevismelerimiz saklandi saatlerce sevismemelerde
Ve kuskusuz en guzeliydi sevismelerin
Seninle sevismezken sevismek
Sevismemek dolu sevismelerdense bir baskasiyla
Seninle dolu dolu sevismemek en guzel sevismeydi belki de.
Lyanna, 2021
Ay dur. Fakbadim aynı zamanda arkadaşımdı 3 yıl önceki falan. Evlendim geçenlerde, fotoğrafları görmüş silmiş beni. Mesaj attı bide evlendin artık benim aklıma gelir özlerim arkadaş kalmanın manası yok diye. 3 yıldır konuşmuyorduk/görüşmüyorduk zaten sevgilim vardı.... Buna biraz içerledim...Benim gençliğim hiç değil, asla değil. Ağlamak mı hayır hayır ağlamıyorum. Same penis forever
Titredim su an azer bülbül mode on.Sarsılarak boşandım.