- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Bence demeyelim kivransin dursun.Biz seviş dedik mi? Biz seviş dersek sevişeceksin unutma!!!
Benim gençliğim hiç değil, asla değil. Ağlamak mı hayır hayır ağlamıyorum. Same penis foreverBu ben. Gençliğim. Hayır ağlamıyorum nö nö
Buna bakan gözler kör oldu
Çekirdeğimi bile aldım.Linçlenmemi istiyor ya hem kıskanç hem fesattt
Hahah yok yok sokmam pis espriydi sadece tuttum kendimiBana laf sokacaksan söyleme lütfen, üzülüyorum sonra
Ulan same mame en azindan var.Benim gençliğim hiç değil, asla değil. Ağlamak mı hayır hayır ağlamıyorum. Same penis forever
Same vibratör forever?Ulan same mame en azindan var.
Beni cildirtmayin burda.
Ne hakkınız vardı bana bunu yaşatmayaBuna bakan gözler kör oldu
Hep same hep same sıkıldık artık yav.Ulan same mame en azindan var.
Beni cildirtmayin burda.
Bende oyle diyorum ama secmek ellemek yasak diyolarHerkesin ağzının tadına kimse karışamaz.
Hastaneye celenk yollarim "dun gece icin tesekkurler" diye.........Lyanna Mormont benim sevişmemi asla istemiyor kendisine after seks pozu atacağım pis haset
Ne gelemiyorsa başına bundan gelemiyorr
Yok curuk degil ama eğri falan hasret kaldik soyle dum duz dim dik patlicana.Ay çürükleri koyar heeep
Kız ondan mı gittim birkac kaşik makarna yedimSeks acıktırdı yani beni
Patlıcanlara dikkat, buruşukları doldurmasın poşeteBende oyle diyorum ama secmek ellemek yasak diyolarellemeden nasi anlayacagiz birde tezgahin arkasindan dolduruyo.
Her seferinde acip bakiyorum bamyami patlican mi diye
Ohoo siz malın cinsinden kalitesine gelememişsiniz daha işiniz çok zor. Başka pazarlara mı gitseniz?Bende oyle diyorum ama secmek ellemek yasak diyolarellemeden nasi anlayacagiz birde tezgahin arkasindan dolduruyo.
Her seferinde acip bakiyorum bamyami patlican mi diye
Hepsi yamuk yumuk buruşukmuşPatlıcanlara dikkat, buruşukları doldurmasın poşete
Bosanin o zaman. Piyasaya yeni bekarlar surulsun, hareket gelsin, işler canlansın.Hep same hep same sıkıldık artık yav.
Bir keresinde dolmalik patlican koymus kiz bu nasil karnini yaracak dedim ama iştePatlıcanlara dikkat, buruşukları doldurmasın poşete
Benim poşetim delik çıktıBenim poşetimden uzak durun lütfen.