- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.815
SexlifeAllaaam ne çene ne libido varmış yav sizde. Hey maşallah
İşlevsel deel istemem ben onuSexlifegördün mü görme gözlerin kör olur
Tespitlerin harikaKız onun inik hali 20 dir erekte hali yok ya o kadar da değil
Bizimkini pazarcı kendi seçip veriyoPazarda üç türlü alışveriş yapsn insan vardır. 1- Eline aldığı ilk malı poşete koyan
2- Elleyip elleyip eve eli boş dönen
3- Elleyip yumuşak mı çürük mü ezik mi kontrol edip seçip poşete koyan
1.ler şansa bala yaşar, ürün bozuk çıkarsa akşama bişey yiyemez. 2.ler gezip hava almış olur ama akşama aç kalır (hep dışarıdan yenmez öyle içine ne koyuyorlar kirli mi pis mi bilinmez) 3.lerin güzelce doyma ihtimali yüksek.
Mesele hangisi olmak istediğinde.
Dibine havlu bağlamalikİşlevsel deel istemem ben onu
Herkesin ağzının tadına kimse karışamaz.Bizimkini pazarcı kendi seçip veriyo
Ay çürükleri koyar heeepBizimkini pazarcı kendi seçip veriyo
Ben hep elleyip alıyorum ama eve gelince annem 'yine en çürükleri seçmişsin' diyor.Pazarda üç türlü alışveriş yapsn insan vardır. 1- Eline aldığı ilk malı poşete koyan
2- Elleyip elleyip eve eli boş dönen
3- Elleyip yumuşak mı çürük mü ezik mi kontrol edip seçip poşete koyan
1.ler şansa bala yaşar, ürün bozuk çıkarsa akşama bişey yiyemez. 2.ler gezip hava almış olur ama akşama aç kalır (hep dışarıdan yenmez öyle içine ne koyuyorlar kirli mi pis mi bilinmez) 3.lerin güzelce doyma ihtimali yüksek.
Mesele hangisi olmak istediğinde.
Onu demeyeydin iyiydi.Herkes azgınmış tövbe ya neyse ben en azından gidip sevişicem hem de yeni biriyle
Biz seviş dedik mi? Biz seviş dersek sevişeceksin unutma!!!Herkes azgınmış tövbe ya neyse ben en azından gidip sevişicem hem de yeni biriyle
Bu ben. Gençliğim. Hayır ağlamıyorum nö nöBütün tezgaha bakmaya çalışan pazarın çıkışını bulamaz.
Nerden acabaTespitlerin harika
Ya aklıma geleni söylersem vander değil ben linç yerim şuan o iğrençliği yapmayıp susacağımBen hep elleyip alıyorum ama eve gelince annem 'yine en çürükleri seçmişsin' diyor.
Stetoskobun ibresi beni gösteriyor mecburumBiz seviş dedik mi? Biz seviş dersek sevişeceksin unutma!!!
Linçlenmemi istiyor ya hem kıskanç hem fesatttYa aklıma geleni söylersem vander değil ben linç yerim şuan o iğrençliği yapmayıp susacağım
Bana laf sokacaksan söyleme lütfen, üzülüyorum sonraYa aklıma geleni söylersem vander değil ben linç yerim şuan o iğrençliği yapmayıp susacağım