Dudağıma yapışan asistan

Yarım saat onceden içeri giren mi :KK70:

geçen o kadar instada gördum ki sexlife diye bir dizi var onun 3. Bölum bilmem kaçincı dk saniyesinde herkes şok oluyormuş bende dayanamadim meraktan baktım ahanda böyle oldum
Shocked-GIF.gif

Yazık kocalar izlemesin intihar ederler :KK70: bu şeyse bu ne diye :KK70:

Tam söyle şunu kaçıncı saniye? Yarım yamalak koordinat veriyorsunuz.

Kuraldır bu 😂😂
Herkesin yanında “Ben evlenmeyeceğim, asla düşünmüyorum,” de …
Sonra boncuk gibi dizilir kısmetler 😂😂
Kısmet var da ben atanmadan evlenmek istemiyorum 😂. Şansıma 20 yılın en düşük alımı yapıldı bu sene sgshshs. Sevdiceğimden uzağa da olsa atansam 3-5 yıl bekleyecez, bir sene bekleyip seneye şansımı denesem belki daha yakınına atanırım falan diye düşüne düşüne panik atak geçirir oldum.

Yarım saat onceden içeri giren mi :KK70:

geçen o kadar instada gördum ki sexlife diye bir dizi var onun 3. Bölum bilmem kaçincı dk saniyesinde herkes şok oluyormuş bende dayanamadim meraktan baktım ahanda böyle oldum
Shocked-GIF.gif

Yazık kocalar izlemesin intihar ederler :KK70: bu şeyse bu ne diye :KK70:
Bence gerçek değildi o ya imkansız :KK70:

Arkadaşlar sevgilisi/eşi eğitimli belli açıyla erekte olabilen(kaldırıp gelebilen) kadınlar kocalarınızı nasıl eğittiniz her zaman 0 da başlayamam ben
Konu içinde konu oldu
Otomatik işte
Her zaman 0 dan baslamıyosun o çok sonra seks düzeni bozulunca zaten. Başlarda sana hazır geliyo siparişin.

Kısmet var da ben atanmadan evlenmek istemiyorum 😂. Şansıma 20 yılın en düşük alımı yapıldı bu sene sgshshs. Sevdiceğimden uzağa da olsa atansam 3-5 yıl bekleyecez, bir sene bekleyip seneye şansımı denesem belki daha yakınına atanırım falan diye düşüne düşüne panik atak geçirir oldum.
Oooo 3 5 yıla kim öle kim kala :KK8:

Pazarda üç türlü alışveriş yapsn insan vardır. 1- Eline aldığı ilk malı poşete koyan
2- Elleyip elleyip eve eli boş dönen
3- Elleyip yumuşak mı çürük mü ezik mi kontrol edip seçip poşete koyan

1.ler şansa bala yaşar, ürün bozuk çıkarsa akşama bişey yiyemez. 2.ler gezip hava almış olur ama akşama aç kalır (hep dışarıdan yenmez öyle içine ne koyuyorlar kirli mi pis mi bilinmez) 3.lerin güzelce doyma ihtimali yüksek.

Mesele hangisi olmak istediğinde.
Ay bütün kocaları pattis hıyar etti kadın ayol.

Arkadaşlar sevgilisi/eşi eğitimli belli açıyla erekte olabilen(kaldırıp gelebilen) kadınlar kocalarınızı nasıl eğittiniz her zaman 0 da başlayamam ben
Konu içinde konu oldu
Otomatik işte
Hazır olgunlaşmışını bul bacım yeşili sarartmak zor oluyor 🤣 Gerçi en kötü manava gönderirsin.

X