He değil sahneye çıkınca mikrofon uzattı banaİyi baktın mı stetoskop değildir o.
Pazarda üç türlü alışveriş yapsn insan vardır. 1- Eline aldığı ilk malı poşete koyanBence siz de kıskandınız konu sahibini. Evlenip tek erkeğe mahkum olan bağyan kıskançlığı bu.
Kusucam üstüne elktraBen başka yerlerde dondurma severim denemedim ama seviyorum adgjkl
Bel fıtığı olmak istemem adghjjŞimdi o kadar detay vermeyelim yoksa boğaz sıkmalı amuda kalkmalı seyleride önerirdim
Ben bu cümleyi kurmadığım için evlenemiyorum galiba bir türlüKız dilini ısır , büyük konuşma.
Arkadaş gruplarında da “evlilik düşünmüyorum.” diyenler ilk evlenenler oluyor genelde
Kullandigin yag bile terbiyesiz iste.
Hintli ne demek ayrica. Türkiye'de yaşıyoruz biz, yerel yaglarimizin suyu mu cikti.
O nasıl fantezi ya iğrençKusucam üstüne elktra
Koca almadan once tum erkekleri ellemek lazim yani.Pazarda üç türlü alışveriş yapsn insan vardır. 1- Eline aldığı ilk malı poşete koyan
2- Elleyip elleyip eve eli boş dönen
3- Elleyip yumuşak mı çürük mü ezik mi kontrol edip seçip poşete koyan
1.ler şansa bala yaşar, ürün bozuk çıkarsa akşama bişey yiyemez. 2.ler gezip hava almış olur ama akşama aç kalır (hep dışarıdan yenmez öyle içine ne koyuyorlar kirli mi pis mi bilinmez) 3.lerin güzelce doyma ihtimali yüksek.
Mesele hangisi olmak istediğinde.
Kuraldır buBen bu cümleyi kurmadığım için evlenemiyorum galiba bir türlü. Yani benim çabamın dışında evlenmemiz için şartlar oturmuyor bir türlü . Bundan sonra ben de evlenmeyi düşünmüyorum dicem.
Oo buralar hep kama sutra olmuş zaten yukarda hintli lafi da geçtiydi.Şimdi o kadar detay vermeyelim yoksa boğaz sıkmalı amuda kalkmalı seyleride önerirdim
Pazarda üç türlü alışveriş yapsn insan vardır. 1- Eline aldığı ilk malı poşete koyan
1.ler şansa bala yaşar, ürün bozuk çıkarsa akşama bişey yiyemez. 2.ler gezip hava almış olur ama akşama aç kalır (hep dışarıdan yenmez öyle içine ne koyuyorlar kirli mi pis mi bilinmez) 3.lerin güzelce doyma ihtimali yüksek.
Seviyeyi gittikce dusunuyorsun.Yazıklar olsun size ki bu çağda hala ırkçılık yapıyorsunuz. Hepimiz kardeşiz, bütün yağlar hepimizin. Kimi saçına sürer kimi... Yağ sonuçta, ırkı olmaz!
Bütün tezgaha bakmaya çalışan pazarın çıkışını bulamaz.Koca almadan once tum erkekleri ellemek lazim yani.
Elleyip elleyip eve boş dönmek istiyorumPazarda üç türlü alışveriş yapsn insan vardır. 1- Eline aldığı ilk malı poşete koyan
Yarım saat onceden içeri giren miİyi baktın mı stetoskop değildir o.
Boğaz sıkmalı falan neyse de amuda kalkmalı da zorrr yani höööhhhhŞimdi o kadar detay vermeyelim yoksa boğaz sıkmalı amuda kalkmalı seyleride önerirdim
Benimki de uzak mesafede bacım, telefonda konuşarak hallediyoz ama uyudu herifBen cidden kıskandım konu sahibini. Yine ben hariç herkes sevişiyo