Dudağıma yapışan asistan

Bence siz de kıskandınız konu sahibini. Evlenip tek erkeğe mahkum olan bağyan kıskançlığı bu.
Pazarda üç türlü alışveriş yapsn insan vardır. 1- Eline aldığı ilk malı poşete koyan
2- Elleyip elleyip eve eli boş dönen
3- Elleyip yumuşak mı çürük mü ezik mi kontrol edip seçip poşete koyan

1.ler şansa bala yaşar, ürün bozuk çıkarsa akşama bişey yiyemez. 2.ler gezip hava almış olur ama akşama aç kalır (hep dışarıdan yenmez öyle içine ne koyuyorlar kirli mi pis mi bilinmez) 3.lerin güzelce doyma ihtimali yüksek.

Mesele hangisi olmak istediğinde.

Kız dilini ısır , büyük konuşma.
Arkadaş gruplarında da “evlilik düşünmüyorum.” diyenler ilk evlenenler oluyor genelde
Ben bu cümleyi kurmadığım için evlenemiyorum galiba bir türlü . Yani benim çabamın dışında evlenmemiz için şartlar oturmuyor bir türlü . Bundan sonra ben de evlenmeyi düşünmüyorum dicem.

Kullandigin yag bile terbiyesiz iste.

Hintli ne demek ayrica. Türkiye'de yaşıyoruz biz, yerel yaglarimizin suyu mu cikti.

Yazıklar olsun size ki bu çağda hala ırkçılık yapıyorsunuz. Hepimiz kardeşiz, bütün yağlar hepimizin. Kimi saçına sürer kimi... Yağ sonuçta, ırkı olmaz!

Koca almadan once tum erkekleri ellemek lazim yani.

Ben bu cümleyi kurmadığım için evlenemiyorum galiba bir türlü . Yani benim çabamın dışında evlenmemiz için şartlar oturmuyor bir türlü . Bundan sonra ben de evlenmeyi düşünmüyorum dicem.
Kuraldır bu
Herkesin yanında “Ben evlenmeyeceğim, asla düşünmüyorum,” de …
Sonra boncuk gibi dizilir kısmetler

Savcılığa verildiniz.

Elleyip elleyip eve boş dönmek istiyorum
Public seks tercihim tşk

Libidosu tavan yapmış, seks yasak olan hamile bir bağyan için okunmaması gereken bir konuydu bastan sona da bi güzel okudum. Oh iyice canım çekti napcam ben şimdi
Öneri; tokatlı falan devamı ateşli bir ilişki olabilir siz devam edin. Yalnız tokatı yiyen nasıl tepki verdi onu merak ettim ben tokatı yedikten sonra devam etcekmi acep

İyi baktın mı stetoskop değildir o.
Yarım saat onceden içeri giren mi

geçen o kadar instada gördum ki sexlife diye bir dizi var onun 3. Bölum bilmem kaçincı dk saniyesinde herkes şok oluyormuş bende dayanamadim meraktan baktım ahanda böyle oldum

Yazık kocalar izlemesin intihar ederler bu şeyse bu ne diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…