- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
- Konu Sahibi FallenAngel
-
amin kuzum rabbim asıl senden razı olsunFallenAngel
Allah razi olsun cnm senden..Sabah okudum bir tane insallah öğlen namazından sonra da 1 tene okuyacagim. Yazabilirsin.
Senfonim güzel kalpli dua kardesim Rabbim sifa versin sağlıklı uzun omurler versin annecigine insallah bugün hayirli haberlerle dönersiniz.
Canım yoldayiz. Yoksa bir tane daha okurum. Eğer bitmez ise akşam mutlaka bir tane daha okurumAusencia 2
@hsevda 1
BEYAZ KURT 2
evTik 1
gulbera 1
@TugbaHamza 1
Sare Lavinya 1
C cansu_tr 1
FallenAngel 9
nutella_kavanozu 2
Z zencefiltarcin 1
saydin78 1
Sealand 1
@kartanem2 1
G guzbahar 1
@htcmhmt3238 1
ygmrdmls 1
okunan 28
OKUNACAK 41
KALAN 13
kuzum hayırlı yolculukalr tamam bunalatma kendiniCanım yoldayiz. Yoksa bir tane daha okurum. Eğer bitmez ise akşam mutlaka bir tane daha okurum
Allah razı olsun canım amin inşallahCanım Allah razı olsun.Babaannene de Allah ım şifa versın ınsallah.Ikımız de güzel haberler alalım.
Dua larımda Babaannen de olacak..Rabbim şifa versin babaannene , anneme ve nerde hasta var ise
Allah razı olsun canım benimcanim rabbim babaannene de sifa versin insallah dumizda olacak
ayyy rabbim sonsuz razı olsun annenin mekanı cennet melekelr yoldaşı olsun...FallenAngel canım ben 1 tane daha okudum sabah..
Sağol canım benim.. valla sırf ofiste de okuyabilmek için tesettüre girecem ya. açar bilgisayardan gizli gizli okurdum ne güzelayyy rabbim sonsuz razı olsun annenin mekanı cennet melekelr yoldaşı olsun...
efendimiz hz muhammet mustafa s.a.v. komşu olsun
senın 15 20 okuman değil mevzu bir bile okusan o güzel yüreğin yeterSağol canım benim.. valla sırf ofiste de okuyabilmek için tesettüre girecem ya. açar bilgisayardan gizli gizli okurdum ne güzel1 değil 5 okurdum.
aynen bende böyle düşünenlerdenimSağol canım benim.. valla sırf ofiste de okuyabilmek için tesettüre girecem ya. açar bilgisayardan gizli gizli okurdum ne güzel1 değil 5 okurdum.
Evet canım ya, valla ben hatim bile yaparım sadece ofiste.. Tesettür şart oldu artık; tamam mescidimiz falan var çok güzel ama namaz saatleri dışında inilmiyor sık sık.aynen bende böyle düşünenlerdenimiş saatleri çok uzun
aynen öyle benim bir mescidim bile yok öyle bi yerde çalışıyorum ki Allah razı olsun bi müdürün odasında kılıyorum namazımı o da sanki odadan çıktığımda buradaki bazı kişiler öyle bi bakıyorki diyorum noluyor . aynen hatim bile okunur zaten okuya okuya hızlanıyorEvet canım ya, valla ben hatim bile yaparım sadece ofiste.. Tesettür şart oldu artık; tamam mescidimiz falan var çok güzel ama namaz saatleri dışında inilmiyor sık sık.
RABBİMMMM SONSUZ RAZI OLSUN CANIMMMM
RABBİMMMM SONSUZ RAZI OLSUN CANIMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?