Annemin tek tek hepinize selamı var.Daha önce doktordan cıkar cıkmz yazacaktım ama şarjım çok azdı gıremedım.Şimdilik tek tek isimlerınızle yazamiyorum şu an.Kitle aynı duruyor yok oolmamış ama en azındanbüyüme yok.Ve bu da cok guzel bır haber bizim için : ) 6 ay oncekiyle aaynı.Doktor 6 ay sonra kontrole gün verdi.yanı çok şşükür yarabbime.kötü birsey yok şu an.
Allah hepınızden razı olsun.Hepınız için inşallah Yasin ve Fetih süresi okuyacagım.Rabbim siizn de ne dua nız varsa kabul etsın ınsallah.Gönlunuzde ne varsa versin.Nerde hasta varsa şifa versın hepsıne rabbim...cansu nun babaannesı de ınsallah en kısa vakıt de iyileşir.
Iyıkı varsınız..Hepınızı çok sevıyorum.. Ne güzel ınsanlarsınız ...
Bu siteye yenı gırdıgım ılk gunlerde Dua topıgıne....
kalabalık da bir sürü kadın ve ben...yeşillıkler ıcındeyım...yani sebze yeşillik vs...hep beraber yeşillik ayıklıyorduk imece usulü...çok güzel bir rüyaydı...
Ben rüyamı burada sizlerle okudugumuz toplu dua lara yormustum...hatta o zaman bır dua topıgınde lutfen okumaya devam edın kımse bırakmasın dıye yazmıstım...hepımızın ıcın cok guzeldı çunku bu....hala da aynı şeyı düşünüyorum....Allah ım izin verirse daima burada sizlerle Dua topıklerınde okumaya devam edcegım ınsallah..Sadece bır Dua m olsun dıye degıl..olunca da devam edecegım ınsallah..Allah hepımızı her zaman çok şükür Dua larında da bulustursun ınsallah..
Hepınızden tek tek Allah razı olsun.