- 5 Nisan 2014
- 1.328
- 9.808
- 358
- Konu Sahibi FallenAngel
-
kızlarrrrr cansınız Allah hepinizden razı olsunnnn
çok saolun varolun Allah önünüze getirsin
canımm Rabbim tez zamanda şifa versin çok iyi anlıyorum seni ne kadar zor süreçler bizde annemde yaşadık gögüs kanseri tedavisi gördü o kemoterapi süreci anlatılmaz zaten Rabbim nerde hasta varsa şifa versin inşaallah güzel sonuçlar alırsınız. canım annende okuyabilirse bol bol bu duayı okusunYarın annemın doktor kontrolu var.. 3 sene önce idrar torbası alındı.ardından kemoterapi gördu.Çok zor gunlerdı...annem yaşamak dahi istemıyordu... Artık doktor kontrolunde 6 ayda bır...tahlıllerımızı yaptık emar da cekıldı yarın doktora gösterıcez. Sonuc iyi cıksın inşallah Dua larınız vesılesıyle..Rabbim hepınızden razı olsun gönlünüzde ne varsa versin ınsallah..Okuyanların dillerine o güzel yüreklerıne sağlık...Ben bunu asla unutamam..iyiki varsınız..
GÜLBERAM RABBİM ANNENİ SANA BAĞIŞLASINcanımm Rabbim tez zamanda şifa versin çok iyi anlıyorum seni ne kadar zor süreçler bizde annemde yaşadık gögüs kanseri tedavisi gördü o kemoterapi süreci anlatılmaz zaten Rabbim nerde hasta varsa şifa versin inşaallah güzel sonuçlar alırsınız. canım annende okuyabilirse bol bol bu duayı okusun
Bismillahillezi la yedurru measmihi şey'ün fil ardı vela fis semai ve hüves semuıl alim
aminnn canımm amin elhamdülillah tahlillerimiz temiz cıkıyor şimdi iyi Rabbim kimseye göstermesin imtihan dünyası işte Rabbim kazananlardan kılsın hepimiziGÜLBERAM RABBİM ANNENİ SANA BAĞIŞLASIN
BİR DAHA YAŞATMASIN
amin canımmmmmmmm aminn....aminnn canımm amin elhamdülillah tahlillerimiz temiz cıkıyor şimdi iyi Rabbim kimseye göstermesin imtihan dünyası işte Rabbim kazananlardan kılsın hepimizi
canımm Rabbim tez zamanda şifa versin çok iyi anlıyorum seni ne kadar zor süreçler bizde annemde yaşadık gögüs kanseri tedavisi gördü o kemoterapi süreci anlatılmaz zaten Rabbim nerde hasta varsa şifa versin inşaallah güzel sonuçlar alırsınız. canım annende okuyabilirse bol bol bu duayı okusun
Bismillahillezi la yedurru measmihi şey'ün fil ardı vela fis semai ve hüves semuıl alim
AHHHHHH CANIMMMMM AHHH annemin bi gün öleceğini düşündiğim an cigerimden bir hançer yiyorum
ALLAH RAZI OLSUN CANIMMMM ÇOK SAOLbende okuyacagim insallah aksam okuyup bildiririm Allah sifa versin
Allah senden razi olsun canim böyle bir seye vesile oldugun icin rabbim nerde sifa bekleyen varsa insallah sifa versinALLAH RAZI OLSUN CANIMMMM ÇOK SAOL
AMİNNNNNNN YĞREKTEN AMİNNN ECMAİNAllah senden razi olsun canim böyle bir seye vesile oldugun icin rabbim nerde sifa bekleyen varsa insallah sifa versin
canim 250 ya safi cektim rabbim safi ismiyle sifa versin insallah aksamda fetih suresini okurum Allah"in izniyle... hayirli haberlerini bekliyorum arkadasin annesininAMİNNNNNNN YĞREKTEN AMİNNN ECMAİN
amin kuzum hepimizden allah razı olsun yarın öğrenecegiz inşallahhhhcanim 250 ya safi cektim rabbim safi ismiyle sifa versin insallah aksamda fetih suresini okurum Allah"in izniyle... hayirli haberlerini bekliyorum arkadasin annesinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?