- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi FallenAngel
- #1.741
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kusura bakma cnm listeye senden habersiz duamı ekledim sıra ben de imişyeni konu açtım kızlar :)
Benim canım nurtenDua kımın Duası yukarıdaki acaba ? Hangı arkadaşımızın ? FallenAngel
Canım bu eski listemiz bitti.Canım acil duaya ihtiyacım var beni listeye alırsın sırası geçen arkadaşlara okurum sıkıntı olmaz
keşke şu andada yapsanız böyle bişey benimde çok ihtiyacım var dualaraEVET kuzum kişisel bir dua...
misal hergün 3500 tane okundu bunu birgün sana bigüğn bana sırayla hediye edeceğiz.
yani birbirimiz için dua edeceğiz.
alt sınır 50 tane üst sana kalmış
CANIM ameliyat oldum haftayada izne çıkıcam bu hafta işlerimi toplarsam başlarız gene sana haber veririmkeşke şu andada yapsanız böyle bişey benimde çok ihtiyacım var dualara
Benode ekleeeCanım bu eski listemiz bitti.
Ben seni Ayetel Kursi listesine etiketledim.
Günlük okuma yapılacak...
Gelmek istersen beklerim
Canım liste başladı o yüzden yeni listeye gelirsin inşallah...Benode ekleee
evet canımm okunur mazeretsiz olmanız şart ama.Merhaba konu dışı ama sormak istedim cevabını bulamadım. Hz yunus un duasinin zikrine başladım tek başına okumaya niyetlendim ama aklıma takıldı ben çalışıyorum işteyken abdestsiz ve başı açık okunur mu? Ezberden tabii.
HAHAHAHAHHA aynı bennn :)))))
çatır çatır kıldığım namazı kıldrımıyor bazen
ihlası bile şaşırıyorum okurken düşün :)
canım hırsız boş eve girmez iblis imanı guclu ınsana gelir itibar etme dusunme rahat olbu bende hep oluyor abdeste başlamadan niyeti ederken ve namaza başlamadan niyeti ederken yüz bin kere niyete baştan başlıyorum.kalpten ve doğru düzgün niyet etmediğimi düşündüğüm için bu sabah namazı bu yüzden kılamadım vakti geçti nasıl kurtulurum bundan bana bir çare
canım hırsız boş eve girmez iblis imanı guclu ınsana gelir itibar etme dusunme rahat ol
geçiyor inan