- 30 Haziran 2013
- 21.194
- 16.797
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
tesekkur ederım cnm cok sagol gunun gelmıs artık hayırlısıyla kucagına al cnm 4 tane acıkta al istersens.a kizlar nasilsiniz? gorusemedik uzun zamndir ben yeni listede yokum yetisemem sanirim zaten ama benidr dualrinizda unutmayin ben bekliyorum daha gelmedi bebek..Allah'a emanet olun. ..adre kuzm Rabbim gonlune gore versin herseyi..dualrimdasiniz..
aminn canim insAllah..canima okumaya calisirim eger okuyabilirsem sana haber veriri:)tesekkur ederım cnm cok sagol gunun gelmıs artık hayırlısıyla kucagına al cnm 4 tane acıkta al istersen
sıkıntı yok cnm ıstersen oku okuyabılırsenaminn canim insAllah..canima okumaya calisirim eger okuyabilirsem sana haber veriri:)
adrecim, bende 5 yasinimi okudum. Allah'ım kabul eder inşallah. Rabbim sana hamile kalmayı ve sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 250 adet fatiha daha okudum. yasinler de eksik var sanıyorum. 1 adet daha bana yazabilirsin. pazartesi bilgi veririm. Herşey gönlünce, hayırlısı olsun.sıkıntı yok cnm ıstersen oku okuyabılırsen
Allah yardimcin olsun cnm dualarimizdasin ins kolay olur hersey sende bizleri unutma dularindas.a kizlar nasilsiniz? gorusemedik uzun zamndir ben yeni listede yokum yetisemem sanirim zaten ama benidr dualrinizda unutmayin ben bekliyorum daha gelmedi bebek..Allah'a emanet olun. ..adre kuzm Rabbim gonlune gore versin herseyi..dualrimdasiniz..
amin cnm inşallahFatmacim 4 yasin okudum rabbimbol desin ins olsun.bu mubarek ay yuzun gulsun aminnn:)
Size bagli bak kendime 11 tane aldim ona ragmen duruyoyasin süresi hızla ilerleyemezmi biraz
ben eskisi gibi düşündüm. hafta sonu hiç giremedim çünkü. 2tane daha alayım benSize bagli bak kendime 11 tane aldim ona ragmen duruyo
Tamam cnmben eskisi gibi düşündüm. hafta sonu hiç giremedim çünkü. 2tane daha alayım ben
o zaman kalan 3u sana yazıyorum kalan 0 oluyor yarın senın lısteye gecıyoruz cnmbu akşam kalan 3 yasini okuyacağım inşallah