- 1 Haziran 2014
- 1.521
- 858
- Konu Sahibi oglak_kadini
toplam 7 tane okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVET TATLIM.. 4 TANE ..@gulucukgs cnm okudun mu
Canim benim sadece sen degil kimse girmiyor yaz geldi kimseyi bulamazsin buralarda:))))kitapseverimin 4 yasininu okudum RABBIM dualarini kabul etsin evine yuvasina huzur mutluluk versin insallahkızlar nete gıremedım kusura bakmayın yenı lıste hazır buyun
Cnm acikcasi bende artik cok girmek istemiyorum yeniden liste yapmayi kizlar istemiştiCanim benim sadece sen degil kimse girmiyor yaz geldi kimseyi bulamazsin buralarda:))))kitapseverimin 4 yasininu okudum RABBIM dualarini kabul etsin evine yuvasina huzur mutluluk versin insallah
Canim beni listeden cikar bana okunmasin. Ben herkese sonuna kadar okuyacagim, bu tur bitince de yeni listeye dahil olmayacagim.Cnm acikcasi bende artik cok girmek istemiyorum yeniden liste yapmayi kizlar istemişti
Canim ben de artik liste yapmayacagim isteyen bir arkadasim devralsin devam etmek istersenizCanim beni listeden cikar bana okunmasin. Ben herkese sonuna kadar okuyacagim, bu tur bitince de yeni listeye dahil olmayacagim.
Canim benim sana okuduk diye bize okumak zorunda degilsin hatta okumada sen zaten fazlasiyla herseyi hakediyorsun nerdeyse bir senedir bizim kahrimizi cekiyorsun asıl sen hakkini helal et.Rabbim basta senin ve kk tum arkadaslarin dualarini kabul etsin.Allaha emanet olun arkadaslar.listeden çıkmak ısteyen arkadaşlarımız var bunun yanında ben de artık takıp etmıycem şeymanın listesını sılıyorum ama okuyanlar buraya yazsın yıne kendısıne bıldırım gıtmesı amacıyla
ben listeyı aldım bu lıstedekılerın hepsıne 3er tane yasın okuycam
Allah hepimizin hayatındaki zorlukları feraha çıkarsın
herkes hakkını helal etsın
benden yana hak varsa hepinize helal olsun
olsun yıne de hak kalmasın ısteıyorum sen de Allah a emanet olCanim benim sana okuduk diye bize okumak zorunda degilsin hatta okumada sen zaten fazlasiyla herseyi hakediyorsun nerdeyse bir senedir bizim kahrimizi cekiyorsun asıl sen hakkini helal et.Rabbim basta senin ve kk tum arkadaslarin dualarini kabul etsin.Allaha emanet olun arkadaslar.
hec bir sey anlanamdim (((listeden çıkmak ısteyen arkadaşlarımız var bunun yanında ben de artık takıp etmıycem şeymanın listesını sılıyorum ama okuyanlar buraya yazsın yıne kendısıne bıldırım gıtmesı amacıyla
ben listeyı aldım bu lıstedekılerın hepsıne 3er tane yasın okuycam
Allah hepimizin hayatındaki zorlukları feraha çıkarsın
herkes hakkını helal etsın
benden yana hak varsa hepinize helal olsun
cnm lısteye devam etmıyoruz kısacasıhec bir sey anlanamdim (((
ınsallah cnm guzel haberı aldıgım gun hepınıze yazıcamherkes hakkını helal etsin.inş gönlünüzde ne var ise olur.fatmacım dualarımdasın canım hakkını helal et güzel haberini alacaz inş bize haberdar edersin.allaha emanet olun.benide unutmayın dualarınızda olur mu
inş alacaksın bir yakınımında olmuyordu sana ve ona çok dua ediyorum onun bugün aldım güzel haberi seninde alacağım biliyorum sen gebeyim diyene kadar dua edecem sana canım benim sende beni unutma ömerimi sağ salim kucağım alayım başka isteğim yokınsallah cnm guzel haberı aldıgım gun hepınıze yazıcam
alıcaksın Allahın ıznıyle canım tasalanma canım Allah razı olsun unutmam canım senı de ınsallah onumuzdekı ay bı sorun cıkmaz asılamam tutarinş alacaksın bir yakınımında olmuyordu sana ve ona çok dua ediyorum onun bugün aldım güzel haberi seninde alacağım biliyorum sen gebeyim diyene kadar dua edecem sana canım benim sende beni unutma ömerimi sağ salim kucağım alayım başka isteğim yok
ınsallah cnm guzel haberı aldıgım gun hepınıze yazıcam