- 30 Haziran 2013
- 21.194
- 16.796
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
canım 41 yasın okuycaz ısteyen fatiha da okuyabılır ookuyalım dıyen arkadaslarımız var41 yasinmi fatihamı
canım hayırlı olsun. isteyen istediği kadar yasin okuyacak, okuyabilen de 313 fatiha okuyacak doğru anladım değil mi?buyrun kızlar
bu ay hayırlısıyla hamile kalabilmem ve devamında kucağıma alabilmem için 41 yasin okuyoruz
1. -adre-......................
2. blgsdr.....................
3
4
5
6
hergün 313 fatiha okuyalım okuyanlar bildirim yapsınlar...
Canim isteyen fatiha okusun takibini yapicam 41 yasin okuycaz kac tane okuyabilirsen okumak istersen soyle ona gore sayıdan dusucemcanım hayırlı olsun. isteyen istediği kadar yasin okuyacak, okuyabilen de 313 fatiha okuyacak doğru anladım değil mi?
tamam canım. ben 150 adet fatiha okudum. yasin de okudukça buraya yazarım.Canim isteyen fatiha okusun takibini yapicam 41 yasin okuycaz kac tane okuyabilirsen okumak istersen soyle ona gore sayıdan dusucem
Yazarim cnm3. sıraya beni yazarmısın. sınav yerleşmesini bekliyorum.
rabbim hayırlı kapılar açsın diye
Kac yasin okuyacaksan sayi ver ona gore sayiddan duseyim50 fatiha okudum
Fatihalarini da say pazartesi gelince bildirim yaparsin cnm50 fatiha okudum
Kac yasin okuyabilirsin pazartesi yeni liste yapacagim sayi ver genel sayidan duseyimyasinmi okuyacağım fatiha süresimi
canım bana da 5 yasin yazabilirsin.Kizlar bir de onemli bir uyarim var
Sohbetleromizi bu başlıkta yapmayalim
Simdi hem yasin hem fatiha takibi cok zor olur burada sadece bildirim yapalim
NEZAMAN KADAR. BEN ANLAMADIMKİ. BELLİ BİR KURAL YOKMU? PTESİYE KADAR 2 3 TANE OKURUMKac yasin okuyabilirsin pazartesi yeni liste yapacagim sayi ver genel sayidan duseyim